مساء الخير احب ان اتكلم عن هذا الفندق فندق جميل جدا والله الاكل جميل وانا بحب الفنادق الهادي جدا الناس اللي في الفندق كويسين الصراحه فريق الانيميشن دول بقي مسخره كل شويه حفله وضحك وهزار الصراحه ناس جميله جدا شكرا بجد علي الرحله الجميله دي
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
فندق رائع .. موقع متميز .. خدمة جيدة ... النظافة جيدة .. طبيعة وسط الجبال والبحر.. طعام جيد .. فريق انميشن ممتع ومسلي 🌹 الفندق يحتاج لبعض التطوير.. حيكون من اعلي الفنادق في دهب .. انصح الجميع زيارته ..
استفسر من alaae744 عن قرية هابى لايف
أشكر alaae744
انا احب هذا الفندق لانه فندق رائع وهادي جدا انا مع عائلتي مبسوطين جدا يوجد حفلات كل يوم هذا رائع التغير مهم كل يوم حافله غير التانيه ويوجد رياضه كل بوم هذا شئ جميل فريق الانيميشن يفعل لنا كل يوم رياضه وكل يوم نلعب الفولي بول والكثير من الالعاب شكرا جدا فريق الانيميشن جاميكا لوكا لورا انتم جيدون جدا واريد ان اذهب اليكم مره اخرا
استفسر من J3375BXmohameds عن قرية هابى لايف
أشكر J3375BXmohameds
مكان هادئ والناس لطيفه جدا احلي فيو في دهب تقريبا وطقم انيميشن تحفه بصراحه والأكل جميل جدا حفلات طول الوقت وأنشطة مبتخلصش منظر الجبل مع البحر روعه ........ الغرف نضيفه ال room service محترمين جدا الناس هنا متعاونه جدا
استفسر من MohamedT3365 عن قرية هابى لايف
أشكر MohamedT3365
صباح الخير اريد ان اتكلم عن هذا الفندق هذا فندق رائع وهذا الفندق هادي للغايه وهذا الفندق رائع يوجد جميع الخدمات في الفندق يوجد حفلات كل يوم بليل ويوجد حفلات للاطفال كل يوم بليل والاكل جميل ، و عرض الكتير كان تحفة و كل حاجة رائعة
استفسر من Gsjw528 عن قرية هابى لايف
أشكر Gsjw528