انا أبسط جدا في الفندق كل حاجه حلوه جدا اكيد هاجي تاني عشان العب مع تيم الانميشن حبيت ڤيو المكان حبيت كل حاجه هنا حقيقي حبيت كل حاجه هنا مكنتش متخيله المعامله الاحترام دا شكرا جدا /Dada,Tweety,Toma,Max.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
تاريخ الإقامة: مارس 2022
استفسر من Fatma H عن فندق لي ميريديان ذهب
أشكر Fatma H
االمكان روعه الفيو حلو الاكل كويس و الحلويات حلوه جدا ارجو العامل المزيد من المشروبات الغازيه ف المطعم الهاوي كويس البار كويس نتكلم عن الانميشن حبيت اليوجا و الاسترتشينج و الاكوا جيم و الالعاب و المسبقات و الجوايز و الشووووو تحفه كل يوم الساعه ٩ احب اشكر ضاضا ع اهتمامه ب الاطفال
استفسر من Q9651WIamiram عن فندق لي ميريديان ذهب
أشكر Q9651WIamiram
Fawzy_111
تمت كتابة التعليق في 16 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة
المكان حلو اوي بجد و تحفه وحبيت الانميشن بجد روعه ابهرتوني حبيت الرقص الزومبا و الدانس فلور و البيلي دانس و الألعاب و المسابقات و الجوايز و حفلات كل يوم الساعه ٩ بجد روعه الشووو تحفه بجد تستاهلوووو كل خير ع تعبكم احب اشكر ضاضا بجد عسل وضحكته حلوه و ساعدني كتير بجد نور حلوه و جميله و رفيعه عثل فاطمه رقصها حلو برافو ماكس جدع و طيب و عثل احب اشكر مستر ديشا ع جهده ف التيم ابهرتنا
استفسر من Fawzy_111 عن فندق لي ميريديان ذهب
1 أشكر Fawzy_111
Asmaaahmed23799
دهب, مصر
تمت كتابة التعليق في 16 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق راىع جدا الريكلايشن كويسين جدا ف المعامله وبشوشين الهاوس كبينج راىع وجميل الانميشن عاملين جو حلو جدا الحفلات بليل جميله جدا ومسليه و الفقرات بالنهار يوجا اكوا جيم رقص شرقي زومبا اهتمام ب الأطفال ف الكيدز العاب مسابقات انبسطت جدا شكرا نور فاطمه ماكس ضاضا مستر ديشا
استفسر من Asmaaahmed23799 عن فندق لي ميريديان ذهب
أشكر Asmaaahmed23799