لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.com
eDreams
Priceline
طالع 10 عروض متاحة
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,010)
تصفية التعليقات
3,010 نتائج
تقييم المسافر
1,946
464
226
141
233
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,946
464
226
141
233
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
120 - 125 من 3,010 تعليق
تمت كتابة التعليق في 18 يوليو 2021

الخدمه كويسه جدا جدا والغرف نظيفه جدا والمعامله ممتازه والمطعم والاكل نظيف جدا اجمل اوتيل الليقاد بيعملو شغلهم كويس جدا بالذات واحد اسمو محمود وبليل فى حاجات كتير فى كزه شو بليل و شو جميله جدا زى الرقص وانا مبسووط جدا انميشن تيم بيشتغلو شغل تمام جداا واحد اسمو ميدان وبولى واناا بيلعبو مع العيال واختى الصغيره مبسوطه جدا كلو نظيف والريسبشن والمعامله حلوه اووى فى الريسبشن والحمامات وكل حاجه فعلا نظيفه والاكوا بارك كبيره وممتعه جداا وهرجع تانى قريب ان شاء الله ❤️❤️

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 681fadya
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Michael Salama, Revenue Management في ‪Bellagio Beach Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our valued guest ,
We would like to thank you for your review, it is encouraging us to keep up the good work.
We are looking forward to welcoming you soon to your hotel.
Best Regards
Bellagio Team❤️

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 يوليو 2021

الخدمه كويسه جدا والاوتيل جديد ومريح والغرف كويسه والاكوا بارك لطيفه وفي ميني ديسكو للاطفال الاستف بل كامل متعاون جدا وحرصين علي ان الاقامه تكون مريحه وجميع الوجبات فعلا جميله الاكل كله بصفه عامه فعلا اوتيل لطيف بشكل عام اما بنسبه للانيماشن فهما لطاف جدا جدا وعاملين جو فعلا جميل طول اليوم وخاصه ( ميدان) فعلا كانت اقامه لطيفه واكيد هتتكرر قريب

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر MaRiamK575
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Michael Salama, Revenue Management في ‪Bellagio Beach Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our valued guest ,
We would like to thank you for your review, it is encouraging us to keep up the good work.
We are looking forward to welcoming you soon to your hotel.
Best Regards
Bellagio Team❤️

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 يوليو 2021

فندق تحفه الاستقبال جميل والتسكين فيه سريع جداً مخدناش وقت والناس كلها العملين في الفندق ناس مبتسمه علي طول من اول خدمه الغرف لحد الانميشن وبلاخص في الانميش واحد اسمه ميدان شخص جميل وشه علي طول بيضحك والاكل جميل والغرف كويسه جداً وباذن الله هنقرر المكان تاني قريب و

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 934ehapp
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Michael Salama, Revenue Management في ‪Bellagio Beach Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our valued guest ,
We would like to thank you for your review, it is encouraging us to keep up the good work.
We are looking forward to welcoming you soon to your hotel.
Best Regards
Bellagio Team❤️

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 يوليو 2021

رحلة جميلة جدا قضيت احسن وقت بصراحة في فندق بيلاجيو يستحق التجربة الغرف نظيفه جدا و المطعم ممتاز و الانيميشن تيم كل حاجه ممتازة و الميني ديسكو للأطفال و مهتمين جدا بالأجراءات الاحترازية و البيتش مساحته كبيرة جدا
شكر خاص لميدان و مريم و انا و بولينا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 869mazeng
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Michael Salama, Revenue Management في ‪Bellagio Beach Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Our valued guest ,
We would like to thank you for your review, it is encouraging us to keep up the good work.
We are looking forward to welcoming you soon to your hotel.
Best Regards
Bellagio Team❤️

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 مارس 2020 عبر الأجهزة المحمولة

فندق حلو و الغرف جميلة وانيماشن كله نشاط . والمطعم حلو اوبن بوفيه والرييبشن حلو ومتعاون مع الجست . والديسكو جميل و البسين حلو وارشح الفندق للاصدقاء والعائلات . والشط كويس و فيه ملعب طايره وفيه بليل شو حلو

تاريخ الإقامة: مارس 2020
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر youssefz827
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Michael Salama, Revenue Management في ‪Bellagio Beach Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear our valued guest,
we would like to thank you for your review it is a great help for us to improve our services.
looking forward to welcoming you soon to your hotel after renovation.
Best regards

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات