Khaled A

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2017
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 21 ديسمبر 2017
Dear guest,
Thank you for choosing Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel.
  • Official Hotel
على بعد 25.5 كم من ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬
على بعد 32.7 كم من ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
تمت كتابة التعليق في 13 ديسمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

الإقامة كانت جيدة جدا واتمنى الزيارة مرة أخري الحفلات التى كانت على البيسين كانت جيدة والحفلات الليلية التى كانت للأطفال كانت جيدة جدا والحفلات التى كانت في الدسكو كانت متوسطة اما بالنسبة للمطعم معظم الأصناف كانت جيدة والحلويات كانت متوسطة وأكثر شئ أعجبني في المطعم العيش الذى كان يخبر وانا واقف

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2017
أشكر Mohamed S
استجاب salesmgr2017, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 ديسمبر 2017

تمت كتابة التعليق في 12 نوفمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

سلام عليكم احب اقول شكرا للانيميشن تيم فعلا احنا قضينا وقت لذيذ معاهم هما ديما معانا طول اليوم ف الصبح بنرقص معاهم وبالليل ف الشو تيم الفندق هنا ممتع جدا وحمام السباحه هنا ديما دافء خصوصا دلوقت الحو برد شكرا

أشكر farag201057
استجاب salesmgr2017, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2017

تمت كتابة التعليق في 12 نوفمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

سلام عليكم أحب اقول شكرا لكل العاملين فى فندق هواوي لو جادين بصراحه احنا هنا قضينا وقت جميل والفنادق هنا ممتاز فعلا كل الخدمات جيده والانيميشن تيم عالى جدا وديما معانا طول اليوم
الفندق يمتاز انه هادى والبيتش كبير جدا بصراحه كل حاجه هنا عجبتنا

أشكر Freedom740461

تمت كتابة التعليق في 10 نوفمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا كنت في الفندق من الفترة 5-9 نوفمبر.. الفندق راااااااائع راااااااائع فوق الوصف سيبك من التعليقات السيئة انا كنت متخوف اني اروح لكن لما روحت الموضوع حاجة تاني.. رائع رائع.. انا بقول كده وانا مليش اي فايدة عايدة عليا.. انا بقول اللي شوفته وربنا يكرمهم صراحة.. الناس كلهم ذوق الصراحة

1  أشكر drwnwn
استجاب salesmgr2017, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 نوفمبر 2017

تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

الخدمه رائعه للغايه الكل يحترم الزائرين الكل يقدم الخدمه الافضل لجميع النزلاء جميع القائمين علي الفندق يريدون الظهور بشكل رائع في التعامل مع النزلاء مستوي الطعام الي حد ما جيد كل الشكر والتقدير لخدمتكم لنا

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
أشكر Hima A
استجاب salesmgr2017, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أكتوبر 2017

Dear Mrs. Hima, Thank you for choosing Hawaii Hotels and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel. Best regards, Hotel Management.