Saraabosamra81@gmail.com

Sara abosamra

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 29 أغسطس 2019
الفندق رائع من حيث النظافه والاكل والاكوا بار الغرف ممكن تاخد تقييم اقل والانميشن متوسط العرض لكن خدمات الفندق رائعه ويوجد اعداد كثيره من حمامات السباحه وكلها رائعه وتوجد حضانه للاطفال جميله 😊😊😊😊😁
‪د.إ.‏ ‎1,164‬
    ‪د.إ.‏ ‎1,533‬
على بعد 16.7 كم من ‪Hawaii Le Jardin Aqua Resort‬
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
تمت كتابة التعليق في 26 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

انا وصلت الاوتيل من ٥ ايام والاوتيل جميل وكبير وفي اكتر من اكوا بارك وانا والاسره اتبسطنا جدا فالاجازه بس الاوتيل في حاجات صغيره محتاجه تتظبط زي مثلا التشيك علي الغرفه قبل التسكين عشان يعرفو ايه اللي الغىفه محتاجاه ويتغير بس بصراحه انا لما كنت بتصل بالرسيبشن وابلغ بالعطل او اللي انا محتاجه خلال ١٥ دقيقه بيجي حد الغرفه ويصلحها اما بالنسبه للمطعم فا هو رائع وكل حاجه موجوده بس محتاج تنويع اكتر بس برضو لما كنا بنحتاج حاجه كنا بنطلم من الشبف وكان بيعملهالنا والانيميشن تيم بيعملو عروض يوميا مع الاطفال ومع الكبار انا لصراحه مكنتش عاوز امشي واستمتعت بالاجازه جدا والمره اللي جايه هاجي انا واصحابي

1  أشكر Kimo_2252001
تمت كتابة التعليق في 18 أغسطس 2019

Very bad الفندق سىء جدا لم يتم التسكين حتى الساعة ٤ عصرا وزحمة جدا جدا تجربة سيئة لن تتكرر انا فى منتهى الاستياء من عدم تحمل المسؤلية فى الفندق من كل الاطراف وانصح بعد الذهاب انا عمرى ما شوفت بفندق كده قبل كده

3  أشكر Mona M
تمت كتابة التعليق في 17 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق تحفة والغرف نظيفة ومقبولة والاكل نظيف ومتنوع جداااا وكتير الاكوا بارك جميلة بس زحمة جدااا وحمامات السباحة حلوة جدااا ونظيفة في حمامات سباحة مخصصة للمايوهات البيكيني بس فيها حديقة حيوان صغيرة حلوة مراجيح علي البحر ممتعة جداااا فعلا المكان جميل واستمتعنا جدااااا مشكلتة انه زحمة جدااااا فوق الوصف وبعض العاملين هناك بيتعاملوا بطريقة مش لطيفة مع الgustes وبعض العاملين محترمين وتعاملهم حلو جداااا

أشكر dalia868
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

اجازة لا تتكرر .١- كنا حاجزين في هاواي لوجاردن وتم تسكيننا في فندق هاواي ريزورت الفندق المجاور. ٢- الغرف ليس بها أي منظفات مثل الصابون أو الشامبو سواء للشعر والاستحمام ما عدا شامبو لغسيل الايديكما في المطاعم العادية- لا توجد ماء ساخن في الحجرات مع اننا اتصلنا بالاستقبال اكثر من مرة لا توجد استجابة- البياضات مثل الفوط قليلة وغير نظيفة كذلك ملائات السراير غير نظيفة - يتم تنظيف الحجرات متأخر يوميا بعد الساعة الثالثة من بعد ظهر- بينظف الحجرة اسمة جمعه ولد مش كويس في نهاية المصيف عند التسليم الاولاد نسيوا كارت الحجرة داخل الحجرة واخذة واضكرينا لدفع ١٠٠ جنية - الاسانير متهالك. ٣- المطعم ضيق جدا والازدحام الشديد عدم النظام هو عبارة عن سوق - عدم تنوع الاكل يوميا-ردائة الاكل -قلة الأجبان واكل الاطفال- الرائحة الكريهة داخل المطعم- حدوث مغص واسهال لكل أفراد العائلة- اردأ انواع الفاكهة- عدم نظافة الفناجين والمياة الساخنة والاطباق- ضيق مساحة المطعم بالنسبة لعدد النزلاء- المياة ساخنة باستمرار ومعبأة في زجاجات كبيرة مستعملة- ٤- عدم كفاءة التكييف في الاستقبال-واي في ضعيف جدا . ٥- حمامات السباحة غير نظيفة- ارتفاع شديد للكلور بالماء مما سبب اسوداد والتهابات شديدة بجميع أجزاء الجسم والوجهة- فتح الحمامات والشاطئ وقفلها الساعه الخامسة- سخونة المشروبات في اللوبي والبار- عدم توفر المشروبات من الساعه ١٢ وحتي ١ وكذلك من الساعه ٥ مساءا وحتي ٦.٣٠ مساءا.- قفل الماء الاستحمام علي حمامات السباحة والشاطئ من الساعة الخامسة مساء. وانت اذا نزلت البحر أو الحمام ولم تخرج قبل الساعه الخامسة مساءا بنصف ساعه لم تجد ماء الاستحمام والتخلص من الملح أو الكلور- يعني يتم فتح البحر وحمامات السباحة في وقت الحرارة يتم قفلها في وقت انخفاض الحرارة- مفيش ماء انشوي اتحرق تعليمات الفندق- ٦-العروض اليومية مكررة تزهق- تنورة- رقاصة- وفي بعض الأحيان أكروبات- الموسيقي علي الشاطئ والحمامات مقرفة- معظم عمال تنظيف الغرف وتوصيل الشنط بيطلبوا فلوس- الرائحة الكريهة عند مشاهدة الشو في المسرح - البلاعات طافحة ورائحتها كريهة- الشاطئ صخري. الحاجة الكويسة هي الإهتمام بنظافة الحدائق والممرات يوميا.

4  أشكر Explorer54924493310
تمت كتابة التعليق في 3 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة