للاسف حصل كذا مشكلة مش عارفة اكتب اية فيهم من الاول قبل ما اجى بيوم اختى كانت جاية معنا وtested postive covid و احنا مخلطين انا و جوزى و اخويا طلبت اجل ميعاد الاقامة لانى عارفة انهم مش هيرجعو حاجة رفضو عشان حاجزة مع شركة go bus holidays اسوء شركة بردو عشان كدة رشحولنا الفندق دة الفندق يقول لو كنتو حاجزين معايا كونت رجعت الفلوس و الشركة بتقول الفندق فحسبى الله و نعمة الوكيل فيهم اطرينا نسافر بعد مطمنا عسان منقذيش حد الفتدق zero infection control stuff and guest no one wears his mask no sanstizer المطعم زحمه جدا جدا واحنا الى بنحط الاكل يعنى كلو ببمسك المعالق مكان بعض !! انا روحت اكتر من ١٠ فنادق فى فترة الكورنا الناس كلها ملتزم ماعدا دة مش عارفة ارجع ازاى فلوس الفرد الرابع !! الموظفين بيتعملو بطريقة واحشة جدا بسال موظف ازاى انزل السلالم دية كلها بعربية الطفلة يقولى دة فندق للكبار بس🙈😂ازاى بس دة مكتوب فتدق عائلى على booking يضحك قلت احترام و موظف تانى بيزعق عشان يقنعنى بالغرفة البعيدة جدا عن مل حاجة و مش دية الانا حجزها انا حجزه قريب من حمام السباحة عشان الطفلة !! حسبى الله و نعمه الوكيل و قاعدة فيها عشاتن مفيش امكانية جيت ابدلها النهاردة جايبن غرفتات بعيد عن بعض طبعا رفضت وفضلت قاعدة فى الغرفة الى على الصور !!
كل دة على جامب وانى اطلع بالصدفة الاقى العربية المرسيدس E200 بالمنظر دة حسبى الله و نعمه الوكيل انا عايزة حقى و مش عارفة اخدو ازاى بس قولت انبه ابناي عشان محدش يتخدع زى فى الريت الى واخدو تبررهم ان فى اصلاحات جامب العربية اقلو طب حد يكلمنامفيش !! ناس بردة و فلوسى المفروض ترجع احنا فى ازمة عالمية يعنى وارد ان حاجة زى كدة تحصل مش ظروف طبعية انهم يرفضو يرجعو فلوسنا