الاوتيل جميل جدا وممتع وبجد استمتعت كتير فيه الاكل ممتاز الحفلات بليل حلوه جدا وانا مبسوطه انا وصحابي واكيد هنيجي كتير الاوتيل لانه فعلا ممتع والاجواء فيه حلوه اوي والانيميشن هناك شباب يجننوا جدا وبس .
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
تم الرد 6 أكتوبر 2019
ترجم التعليق
المكان محترم جدا و في مكان كويس جدا، وال animation team تحفه بجد و شاطرين و frindly ، والاكل ممتاز و الغرف نظيفه جدا بس ال room service مش ممتازين بما فيه الكفايه ولكن انصحكم تزورو المكان.
I advice you to visit.
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
استفسر من Khaledsalvatore عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر Khaledsalvatore
استجاب samrabayhotel, Manager في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2019
M8521HBmohameds
تمت كتابة التعليق في 2 أكتوبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة
المكان جيد جدا كل العاملين فى الأوتيل و بلاخص الانيميشن ميا و احمد و نيمار و الشو جميل جدا فايو شو و برازيل و حفلان على حمامات السباحة و الغرف ممتازة و نظيفة و المكان جميل وقريبا سأعود ثانيا انا و العائلة
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
استفسر من M8521HBmohameds عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر M8521HBmohameds
استجاب samrabayhotel, Manager في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 أكتوبر 2019
اول زياره للفندق فندق رائع خدمه ممتازه مكان نظيف يستحق ٥ ستار الطعام جيد جدا العمال في غايه الاحترام اتمني زيارته اكتر من مره الغرف نظيفه جدا حمام السباحه رائع نظام الحفالات رائع الجو العام رومنسي جدا
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
استفسر من ahmed a عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر ahmed a
استجاب samrabayhotel, Manager في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 سبتمبر 2019
Dear our Valuable Guest, Good day from Samra Bay Hotel , thank you very much for your visit to us , your comments on top of our consideration . Looking forward to welcoming you soon with your lovely family . kind regards, Team Work
Nour_mohamed_-1
تمت كتابة التعليق في 19 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة
حقا هو واحد من أفضل الفنادق. فكل شئ جيد بالنسبة لي: الغرف فهي نظيفة و مريحة. الشاطئ. الخدمة عالية المستوي. الطعام نظيف أيضا. المعاملة طيبة. المسابح. السهرات وتنظيمها قمة في الروعة و التنوع. توقيت كل شئ.
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
استفسر من Nour_mohamed_-1 عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر Nour_mohamed_-1
استجاب samrabayhotel, Manager في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 أغسطس 2019
Tekovic
الإسكندرية, مصر
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة
من احسن الفنادق ال موجودة و السيرفس احسن مما أتوقع الغرف نظيفة جدا و الفيو روعة الصراحة وده غير العروض بالليل الاكل نظيف جدا وغير ال اكوا جيم مع العالمي ساسا إنسان مجتهد و محترم فى التعامل و كميلة بنت بولندية قمة فى الذوق و الاحترام فندق ممتاز فى كل حاجة الصراحة One of the best hotel
Tekovic
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017
استفسر من Tekovic عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
3 أشكر Tekovic
استجاب Voyage44340803724, Manager في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يناير 2019