الاستقبال اكتر من رائع والغرف واسعه جدا ومريحه جدا ال pool واسع والفيو حلو اووووى الstaff محترم جدا خصوصا رنا اللى على الشاطىء الاكوابغرك ممتازة جدا والعاب على الشاطىء والمنظر على البحر تحفه وشكرا على الوقت اللى قضيته فى الفندق
استفسر من H2140NJahmede عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر H2140NJahmede
استجاب Samra Hotel, Guest Services / Front Office في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 مايو 2022
السيد العزيز .أحمد،
يسعد الفريق بأكمله أنك حظيت بإقامة رائعة معنا.
كان من دواعي سروري أنك كنت ضيفنا ونتطلع إلى الترحيب بك مرة أخرى قريبًا.
MohamedGamal2010
القاهرة, مصر
تمت كتابة التعليق في 16 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة
الإجازة جميلة جدا قضينا ٣ ليالي الفندق ممتاز و الخدمة ممتازة بالنسبة للغرف على أعلى مستوي و خدمة نظافة الغرف ممتازة و الأمانة و الاتقان ، بالنسبة للمطعم الخدمة عالية و الاكل ممتاز و الجودة ممتازة ،بالنسبة لبرنامج الترفيه على أعلى مستوى و التشوهات المسائيه و الليلية روعة شكرا للقائمين على العمل و إدارة الفندق
استفسر من Khalido0o0o0o0 عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر Khalido0o0o0o0
عزيزي المهندس خالد علي ،
يسعد الفريق بأكمله أنك حظيت بإقامة رائعة معنا.
كان من دواعي سروري أن تكون ضيفًا لدينا ونتطلع إلى الترحيب بك مرة أخرى قريبًا.
فريق الجاذبية الغردقة
بصراحه فندق تحفه وجميل جداً انا كنت متوقع غير كده بنصح بتجربته الفندق وفي نشاطات وفعاليات للاطفال انا كنت واخد فكرا عند الفندق غير كده اجازه كان جميله جداً ومش هتكون اول واخر ذياره للفندق وبشكر اداره الفندق على اهتمام
استفسر من Hany124g عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
1 أشكر Hany124g
عزيزي السيد هاني
يسعد الفريق بأكمله أنك حظيت بإقامة رائعة معنا.
كان من دواعي سروري أن تكون ضيفًا لدينا ونتطلع إلى الترحيب بك مرة أخرى قريبًا.
فريق الجاذبية الغردقة
الخدمة ممتازة الاستقبال وخدمة الغرف والمطعم والبيسين والاكوا كله ممتاز وفريق الانيميشن ما شاء الله ممتازين مصريين واجانب والاخوة السودانين ربنا يبارك فيهم جميعا اجازة ممتعة واتمني إن تتكرر في المستقبل شكرا إدارة الفندق وشكر خاص للأستجابة السريعة لملاحظات الزائرين والعمل علي راحة الجميع ❤️❤️❤️
تاريخ الإقامة: فبراير 2022
استفسر من Hany_kholosy عن Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada
أشكر Hany_kholosy
استجاب Samra Hotel, Guest Services / Front Office في Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 أبريل 2022
ضيفنا العزيز ،
شكرًا لك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربتك على موقع TripAdvisor.
يسعد الفريق بأكمله أنك قضيت عطلة رائعة معنا! يسعدنا جدًا أننا تمكنا من تلبية توقعاتك ونفخر بتعليقاتك!
نتمنى أن نراك قريباً مرة أخرى!
مع أحر تحياتي