اقوي بارك حلو ه و الروم حلوه جدًا وحبيت المكان اوي و المطعم حلو و الاكل جميل جدًا و البسين جميل اوي و المكان حلو و الانميشن حلو و ممتع و حبيت المكان و كانت ايام جميلة و ال فو بارتي كانت حلوه شكرًا ❤️❤️
تم الرد 28 مايو 2022
عزيزي403yassina نشكرك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربة الاقامه مع مستخدمي Tripadvisor. هدفنا دائمًا هو إسعاد ضيوفنا وتجاوز توقعاتهم. شكرًا جزيلاً على التوصية ومشاركة الاوقات الممتعه بفندقنا وعلى التعليقات الجيدة وكلماتك اللطيفة وتعليقاتك حول فندقنا والخدمة الجيدة أيضًا. نحن نتطلع إلى رؤيتك مرة أخرى. مع أطيب التحيات ثروت ابراهيم مدير الفندق
الفندق جميل جدا الاكوا بارك تحفه الخدمه كويسه الانميشن حلوين جدا المعامله حلوه جدا الجيم صغير بس ماشي حاله احسن من مافيش🤣اكوا الاطفال اتغيرت كتير حدا وبقت احسن من الاول بكتير حمامات السباحه جميله اوحش حاجع في الفندق الاكل😷
استفسر من aliaM6391TB عن Titanic Resort & Aqua Park
1 أشكر aliaM6391TB
استجاب Tharwat Ibrahim, General Manager في Titanic Resort & Aqua Park, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 مايو 2022
عزيزيaliaM6391TB نشكرك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربة الاقامه مع مستخدمي Tripadvisor. هدفنا دائمًا هو إسعاد ضيوفنا وتجاوز توقعاتهم. شكرًا جزيلاً على التوصية ومشاركة الاوقات الممتعه بفندقنا وعلى التعليقات الجيدة وكلماتك اللطيفة وتعليقاتك حول فندقنا والخدمة الجيدة أيضًا. نحن نتطلع إلى رؤيتك مرة أخرى. مع أطيب التحيات ثروت ابراهيم مدير الفندق
قريه ممتازه تحفه اصلا انيميشن تحفه متعاونين مع المصريين ثانيا مش مجرد شو لا بجد تحفه اكل مش وحش أكوا جميله الغرف اكبر غرف شوفتها بالنسبه لقري كتير قريه جميله استمتعت جدا فيها مطاعم جميله بالذات مطعم u cook
استفسر من Wanderer62325610103 عن Titanic Resort & Aqua Park
1 أشكر Wanderer62325610103
استجاب Tharwat Ibrahim, General Manager في Titanic Resort & Aqua Park, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مايو 2022
عزيزيWanderer62325610103 نشكرك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربة الاقامه مع مستخدمي Tripadvisor. هدفنا دائمًا هو إسعاد ضيوفنا وتجاوز توقعاتهم. شكرًا جزيلاً على التوصية ومشاركة الاوقات الممتعه بفندقنا وعلى التعليقات الجيدة وكلماتك اللطيفة وتعليقاتك حول فندقنا والخدمة الجيدة أيضًا. نحن نتطلع إلى رؤيتك مرة أخرى. مع أطيب التحيات ثروت ابراهيم مدير الفندق
بجد الفندق حقيقي تحفه جدا و الناس هناك محترمه جدا من اول الهاوس كيبنج لحد المدراء هناك بجد شكرا ليكم و الاكوا ممتازه جداااا و اكوا الاطفال طبعا تحفه والاكل متوسط بس جميل برضو يعني و الغرف ديكورها تحفه جداا و جديده كلها و فريق الانيمشن هناك عسل اوي و حلوين جدااا والتجربه اكيييد هتتكررر تاني وتالت
استفسر من Nadamostafa317 عن Titanic Resort & Aqua Park
1 أشكر Nadamostafa317
عزيزيNadamostafa317 نشكرك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربة الاقامه مع مستخدمي Tripadvisor. هدفنا دائمًا هو إسعاد ضيوفنا وتجاوز توقعاتهم. شكرًا جزيلاً على التوصية ومشاركة الاوقات الممتعه بفندقنا وعلى التعليقات الجيدة وكلماتك اللطيفة وتعليقاتك حول فندقنا والخدمة الجيدة أيضًا. نحن نتطلع إلى رؤيتك مرة أخرى. مع أطيب التحيات ثروت ابراهيم مدير الفندق
فندق جميل جدا الخدمة ممتازة الشاطئ رائع الالعاب المائية ممتعة الاكل متنوع و جميلفندق جميل جدا...الخدمة ممتازة ....الشاطئ رائع .الالعاب المائية ممتعة ..الاكل متنوع و جميل.... انصح جدا بزيارتهً....الانيميشن تيم ممتع..خدمة الغرف جميلة
استفسر من Road51772042058 عن Titanic Resort & Aqua Park
أشكر Road51772042058
استجاب Tharwat Ibrahim, General Manager في Titanic Resort & Aqua Park, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 مايو 2022
عزيزيRoad51772042058 نشكرك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربة الاقامه مع مستخدمي Tripadvisor. هدفنا دائمًا هو إسعاد ضيوفنا وتجاوز توقعاتهم. شكرًا جزيلاً على التوصية ومشاركة الاوقات الممتعه بفندقنا وعلى التعليقات الجيدة وكلماتك اللطيفة وتعليقاتك حول فندقنا والخدمة الجيدة أيضًا. نحن نتطلع إلى رؤيتك مرة أخرى. مع أطيب التحيات ثروت ابراهيم مدير الفندق
فندق تتنانك ممتاز وخدمه مميزة واكوا تمام والبحر فوق الممتاز والديسكو والمطاعم اكل ممتاز ونحن نريد العودة مرة اخرى للاستمتاع والجيم والاسبا ممتاز والالعاب الاكوا الاطفال والكبار ممتاز وشكرا جدا لجروب فندق تيتانك
استفسر من Trail35415302618 عن Titanic Resort & Aqua Park
أشكر Trail35415302618
عزيزيTrail35415302618 نشكرك على الوقت الذي قضيته في مشاركة تجربة الاقامه مع مستخدمي Tripadvisor. هدفنا دائمًا هو إسعاد ضيوفنا وتجاوز توقعاتهم. شكرًا جزيلاً على التوصية ومشاركة الاوقات الممتعه بفندقنا وعلى التعليقات الجيدة وكلماتك اللطيفة وتعليقاتك حول فندقنا والخدمة الجيدة أيضًا. نحن نتطلع إلى رؤيتك مرة أخرى. مع أطيب التحيات ثروت ابراهيم مدير الفندق