لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
بدأ 2 أشخاص الحجز في هذا الفندق
Booking.com
US$ 193
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 11‏/08‏/21
Trip.com
US$ 192
طالع العرض
Priceline
US$ 193
US$ 159
طالع العرض
eDreamsUS$ 193
Snaptravel
Lol.travel
طالع 7 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,803)
تصفية التعليقات
3,803 نتائج
تقييم المسافر
2,459
709
296
144
195
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,459
709
296
144
195
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
52 - 57 من 3,803 تعليق
تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

فندق الصراحة صفر من 10 الغرفة اى كلام وغرف وغرف وبيمزون ناس عن ناس والاستقبال وحش جدا جدا جدا انا ندمت انى قعدت فية اول لما وصلت قعدت اكتر من ساعتين فى الاستقبال لااحد قالى تشرب اى حتا واول لما اكلمت مع موظف الاستقبال يقولى ممنوع عاايز تخش هنا ادفع وتعال خش كل اللى علية ممنوع ممنوع ليس لهم دراية ببقيت الفنادق بالمرة ويقولى كارتك الفوط لو ضاع تدفع 200 ج اول مرة اشوف فندق كدة ويقولى البول دة اة والبول دة لا مش عاارف اى الفرق الصراحة اول لما جيت قفلنى من الفندق فولا نزلت دة ولا اخت فوطة وقديت مددنتى برة وعملت تشيك اوت قبل معادى بكتيررر

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2018
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
4  أشكر Mahmod M
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب SindbadClub, Guest Relations Manager في نادي سندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أكتوبر 2018
ترجمة Google

Dear Guest

We would like to thank you for choosing the Sindbad Aqua Hotel & Spa and for taking the time to provide us with your valuable feedback.

I was disheartened to learn that you were unhappy with some aspects of your stay. We believe and certainly it is the opinion of the vast majority of our guests that our hotel meets the rating it has been awarded and therefore I was very sorry to learn of your own personal opinion.

Thank you once again for your feedback. I sincerely regret that your holiday was not as enjoyable as we would have wished and we really hope to have the opportunity to host you again.

Kindest regards
Ahmed Kafafy
Guest Experience Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 سبتمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل جدا ولكن نشعر فيه كمصريين ولنا تايم شير به إننا غرباء ودرجة ثانية فى المعاملة وكأن الإدارة لا ترغب أن نحضر للمكان رغم أن به كافة عوامل الجذب ..كانت الإدارة القديمة أفضل كثيرا كنا نشعر بالراحة

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
3  أشكر haboudaab50
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب SindbadClub, Guest Relations Manager في نادي سندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 سبتمبر 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to provide us with your valuable and constructive feedback following your stay at the Sindbad Aqua Hotel & Spa.

Our primary goal is the satisfaction of our valued guests and we are disheartened to read that this time we didn’t meet your expectations. Please be assured that your experience on this occasion does not reflect our usual high standards and services, for which we are well known.

Nevertheless, it is only on receiving such feedback that we are able to maintain improve the standard of service that we provide to our valued guests. Rest assured that we will share your comments with the management team so that any necessary action may be taken.

We do hope this hasn’t put you off a return stay with us and we look forward to having the chance to give you a more positive experience.

Kindest regards
Ahmed Kafafy
Guest Experience Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 سبتمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

انا داخل اكتب عن تجربة قصيرة .. بس لاحظت فيها نقط جوهرية
انا جيت السندباد هربا من فندق مروع سببلى ضرر نفسى من سوء الخدمة المقدمة .. وناس كتير التمسوا العذر للفندق المروع تحت شعار .. معلش على قد فلوسة (٢٠٢٠ جنيه فى الليلة غرفة مزدوجه)
لكن لما وصلت السندباد (بسعر ٢١٠٠ جنيه فى الليه غرفة ثلاثية) ومن لحظة دخولى حتى المغادرة لاحظت الفرق:
النظافة فى كل مكان ولحظة بلحظة ..غرف وحمامات سباحة ومطاعم واستقبال
جودة الأكل ممتازة ومرضية ومتنوعة بشكل جميل
طاقم العمل فى كل مكان ممتازين
مفيش عنصرية مع مصريين او اجانب
العيوب:
مفيش جراج للعربية لازم تركن بره (متاح)
البحر لا زم تعدى الممشى علشان توصله (مش بعيد)
حمامات السباحة كتير بس متباعدة عن بعضها
الأثاث نوعا ما محتاج تجديدات

اكتر حاجة ضايقتنى واستفزتنى اكتب التعليق ده
هو ان ازاى فندقين نفس النجوم ونفس السعر ويبقى الفرق الرهيب ده فى الخدمه!! واحد بيقدم اكل رخيص وسىء ومؤذى .. وفندق بيقدم ارقى الأصناف واجودها!!! فى حاجة غلط!!! اكل بايت .. اصناف رديئة .. فراخ زفرة .. اكل حمضان .. لبن مخفف بماء .. قهوة.

فندق جميل وهادى وارشح زيارته لمميزاته الكتير

تاريخ الإقامة: أغسطس 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
5  أشكر Mahmoud R
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب SindbadClub, Guest Relations Manager في نادي سندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 سبتمبر 2018
ترجمة Google

Dear Guest

Thank you for choosing the Sindbad Club and for providing us with your excellent feedback.

I am delighted to know that our hotel exceeded your expectations and my team are extremely proud, as am I; that you enjoyed your time with us so much. Our aim at the Sindbad Club is to ensure that you experience a wonderful stay and so it is a great pleasure to be provided with such positive comments in respect to our facilities and the service we provide.

It was our great pleasure to host you and we look forward to welcoming you again, which we hope is very soon.

Kindest regards
Ahmed Kafafy
Guest Experience Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 أغسطس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

فندق لا يستحق ال ٤ نجوم ، الاكل سيء جدا جدا لا يوجد تنوع اللحمه حاجه بشعه ، قضيت ٥ ايام بفطر بس وباقي الوجبات يا دليفري او اكل بره ، عامل النظافه بيسألني عايزاني اعمل ايه بقيت اقوله من فضلك اكنس الارض وامسحها اخره يغير الملايه ويمشي ، اكبر سويمنج بول للاجانب فقط مش مسموح لمصرين الا بالنزول بالبكيني السيدات ودفع ٢٥٠ جنيه. الجانب التاني في الاكوا بارك حلوة وومتعه بس ممنوع السباحه فيها يادوب تتزحلق وتطلع . هي احلي حاجه في المكان في واحد تاني بيعملوا موج فيه لطيف برضه
الاوتل بتجيله رحلات داي يوز فلك ان تتخيل التصرفات ال ممكن تشوفها والزحمه في الاعياد او الويك اند، رغم انهم كانوا بيحاولوا يحافظوا علي النظام.
الشاطيء علشان توصله بتعدي الممشي السياحي هناك البحر وفي بسين للسباحه فيه اكوا بارك صغير الجزء ده اهدي وافضل كمان في الاكل
الانيميشن بقي مش عايزة اقلل من مجهوداتهم بس فعلا اقل مستوي من كل الفنادق ال زرتها وممل
الكيدز ايريا معجيتنيش عايزة اهتمام اكتر من كده .لل سناكس حلوة ومشروبات طول اليوم وميزة انه فوسط البلد علي الممشي فانت قريب من كل حاجه . ندمت اني مصدقتش ال تقييمات الموجوده وتخيلت انها مش صح

تاريخ الإقامة: أغسطس 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر DoaaM651
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب SindbadClub, Guest Relations Manager في نادي سندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 سبتمبر 2018
ترجمة Google

Dear Guest

We would like to thank you for choosing the Sindbad Aqua Hotel & Spa and for taking the time to provide us with your valuable feedback.

I was disheartened to learn that you were unhappy with some aspects of your stay. We believe and certainly it is the opinion of the vast majority of our guests that our hotel meets the rating it has been awarded and therefore I was very sorry to learn of your own personal opinion.

Thank you once again for your feedback. I sincerely regret that your holiday was not as enjoyable as we would have wished and we really hope to have the opportunity to host you again.

Kindest regards
Ahmed Kafafy
Guest Experience Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 أغسطس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحة فندق جميل جدا المطعم روعه والشيف محمد بتاع ال اموليت شيف محترم وباهر في الطبخ وبشكر موظفون الاستقبال علي أدائهم الرئع في سرعه تنفيذ أي طلب والمطاعم أكل اكتر من ممتاز وبشكر طبعا موظفون البيتش بوي كلهم علي ابتسامتهم الجميله اكتر وخدمتهم الرائعه شكرا لكم جميعا سوف نكون دأئمآ في فندق سندباد في كل اجازتنا انشاء الله ومنساش قسم الأمن ال سعدني كتير شكر لكم جميعا

تاريخ الإقامة: أغسطس 2018
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
5  أشكر احمد س
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب SindbadClub, Guest Relations Manager في نادي سندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أغسطس 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for choosing the Sindbad Aqua Hotel & Spa and for providing us with such a positive review.

I am delighted that you were pleased with your stay. I know that my team will feel extremely proud to learn that you appreciated their services and that they enhanced your stay.

Thank you for taking the time to share such a positive review and we look forward to welcoming you again in the very near future.

Kindest regards
Ahmed Kafafy
Guest Experience Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات