بصراحه انا اول مره اروح فيه وكان اللي يهمني ان الفندق يكون فيه اكل متنوع و جوده معقوله و اكوا كويسه واهم حاحه عندي البحر يكون رملي مش صخري و فعلا لقيت كل ده في الفندق و كانت اجازه ممتازه الحمد لله و العاملين في الفندق اغلبهم ممتازين و تعاملهم كويس جدا بصراحه كنت بعذرهم جدا كانوا مضغوطين جدا لكن كانوا زي النخل كانوا بيحاولوا علي ارضاء كل الناس فعلا تجربه كويسه وان شاءالله حتكرر تاني وتالت
استفسر من 931mostafat عن نادي السندباد
أشكر 931mostafat
استجاب Sindbad Club, Other في نادي السندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 يوليو 2021
ضيفنا العزيز تحية طيبة مهداة لسيادتكم نشكركم لاهتمامكم المتميز وعلى حضوركم الكريم ومروركم الرائع . آملين امتداد التواصل معنا ، نتمنى أن نرحب بكم دائماً ضيوفاً أعزاء
Meshafashion12
تمت كتابة التعليق في 30 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
انا سعيدة جدا السنه دي من السندباد لأن لاقيت اهتمام اكتر من الاول والخدمة افضل من السنوات الماضية واحب اشكر بالاخص أ/ليزا مسؤلة الحجز علي كل حاجة قدمتها وصبرها معايا واول مرة بصراحة الاقي في السندباد حد مهتم بالعملاء زي ليزا واحب اشكرها كمان علي اهتمامها بعيد ميلاد ابني ميرسي كتير ليزا مسؤلة الحجز بالتوفيق دايما
استفسر من Meshafashion12 عن نادي السندباد
أشكر Meshafashion12
استجاب Sindbad Club, Other في نادي السندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 يوليو 2021
ضيفنا العزيز لكم كل الشكر والتقدير لمشاركتم الفعالة. نحن سعداء لوجودكم بيننا. نتمنى أن نرحب بكم دائماً ضيوفاً أعزاء مع خالص التحية والإحترام
Kokybassem
تمت كتابة التعليق في 30 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق رائع هذا العام الغرف رائعه ونظيفة والاثاث جيد جدا طعام جيد جدا خدمة فوق الرائعة الشاطيء ممتاز والاكوابارك ممتعة الحجز مع mr abanub. ممتاز جدا متابعة بعد الحجز وطول فتره الاقامة شكرا sindbadclub
استفسر من Kokybassem عن نادي السندباد
1 أشكر Kokybassem
استجاب Sindbad Club, Other في نادي السندباد, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 يونيو 2021
Hazem K
تمت كتابة التعليق في 30 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
بصراحه المكان ممتاز والأكل والمطاعم حلوه جدا والعاملين ودودين ومتعاونينن جدا واخص بالذكر استاذ خالد صفوت كل شيء رائع الغرف نظيفه الشاطئ رملي واسع. الالعاب المائيه متعددة وتناسب جميع الاعمار المطعم الآسيوي رائع الشاطئ قريب جدا تجربه جميله جدا وتسعي لتكرارها
تاريخ الإقامة: مايو 2021
استفسر من Hazem K عن نادي السندباد