للوهلة الاولى لما دخلنا الفندق اعجبنا الديكور و توزيع الغرف انا استغربت شخصيا فندق زي دا واخد تصنيف 4 نجوم ليه لكن لما دخلنا الغرف نضيفة و مفروشة كويسة الاكوا بارك نضيفة و عامل الامان كويس فيها كنا واخدين غرف على البيسين و كمان الغرف مستوى ارضي و عدم وجود سلالم كانت حاجة مريحة طب ندخل بقى على التقيل اولا ادوات الغرفة في فندق بالمستوى دا مافيش غير شامبو و صابون تاني حاجة الفندق فيه اكثر من مطاعم باذواق مختلف و كلها تدخلها فري تبع الاول انكلوسف بعكس فنادق تانية،نيجي بقى للأستاف و اللي شغالين هناك اول موقف عامل البار اللي عند الاكوا بارك البنت طلبت منه ايس فبيقولها بتريقة انت بتقولي ايس ليه ما تقولي تلج انت غبية طبعا تم التعامل معاه من قبل ابوها لكن يا ريت الادارة تاخد موقف منه لقلة ادبه الحاجة التانية اللي شغالين في المطعم لما تطلب منهم حاجة اكنك كهربته و تفرقة واااضحة جدا بين المعاملة للمصرين و الاجانب عندهم في البار بياخدو الاولوية للاجنبي في استلام الاوردر ،في مطعم السناكس عيال الاجانب بهدلوا الدنيا و رموا بطاطس على الارض في اللي شغالين هناك بيبصو لينا و لعيالنا اكن احنا السبب طبعا انا اتكلمت و وريتهم اللي بيعملوا اطفالهم ،الانيميشن تيم ضعيييف جدا محتاج تدريب و كانو بيعملوا الحفلات من غير اعلان لمعادها اظن لو هارجع للفندق هارجع عشان الاكوا بارك و اتمنى المعاملة تتحسن