Maya a.salam

اجازه استرخاء

4.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 22 مايو 2022
الغرفه واسعه التكييف مروحه فقط وواضح انها مشكله عامه في الغرف وطبعا الجو لايحتمل وضروري عمل صيانه التكييف والميني بار ... لازم اطلب المياه كل يوم من الريسيبشن.الفوط
اطلب تغيرها
عامه الفندق حلو بس محتاج تجديد وصيانه
والولاد اتبسطوا جدا ...بس ده تقييم عام
تاريخ الإقامة: مايو 2022
تم الرد 24 مايو 2022
نود أن نشكرسيادتكم جزيل الشكر على قضاء اجازتكم بالفندق و لمشاركة تجربتك في منتجع إمبريال شمس أبو سوما سيكون تقييمك حافزا لنا لتحسين الخدمة المقدمة لنزلائنا وتجاوز توقعاتك في إقامتك القادمة ونأمل أن تتاح لنا الفرصة مرة أخرى لخدمتكم في المستقبل القريب
مع اطيب التحيات
863 نتائج
تمت كتابة التعليق في 11 أكتوبر 2021

الخدمة ممتازة 👍والغرف نضيفة وبحر🏄‍♂️🏄‍♀️🏊🏊‍♀️ رملى ممتاز
والاكل كويس 🍌🍓🥐واحسن حاجة هناك الانيميشن🤩🤩🤸‍♂️🤸‍♀️🤸 تيم
وكل يوم برنامج مختلف عن اللى قبله.
حمامات سباحة واكوا بارك ممتازة
ريسيبشن متعاون لابعد الحدود .
بجد اتبسطنا و اكيد راجعين تانى

أشكر Ahmedalex714
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 فبراير 2022

ضيفنا العزيز نود أن نشكرسيادتكم جزيل الشكر على قضاء اجازتكم بالفندق و لمشاركة تجربتك في منتجع إمبريال شمس أبو سوما سيكون تقييمك حافزا لنا لتحسين الخدمة المقدمة لنزلائنا وتجاوز توقعاتك في إقامتك القادمة ونأمل أن تتاح لنا الفرصة مرة أخرى لخدمتك في المستقبل القريب مع اطيب التحيات من إدارة الفندق وطافم العمل

تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2021

المكان تحفه انصح كل الناس تيجى المكان نظيف جدا جدا و الاكل متنوع و رائع و البحر جميل اووووى و رملى و بجد من اكتر الاماكن المريحه و من احسن و اجمل الاماكن و فريق الانيميشن تيم التعامل معاهم محترم و زوق عالى جدا

أشكر Mohameddaed55
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 سبتمبر 2021

تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2021

احنا اصدقاء مكونه من ٥. أشخاص المكان جميل جدا و انبسطنا كلنا و مش اول مره تيجى بس السنه دى المكان مميز عن أى ممره جينا فيها هنا و هنيجى كل سنه زى ما اتعودنا و فريق الانيميشن هو روح المكان فى الفندق بجد اختيار موفق

أشكر Aymanmohamed092
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 سبتمبر 2021

تمت كتابة التعليق في 28 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل والخدمة جميلة والاستف محترم جدا في التعامل وان شاء الله انا هاجي مرة تانية والهوس كيبنج ممتاز جدا واستمتعت جدا مع فريق الانيميشن والعروض الجميلة اللي بيقدموها مش عاوز انسي اي حد بس كل الخدمات جميلة جدا وانا استمتعت

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر anbfaanaf
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 أغسطس 2021

تمت كتابة التعليق في 23 أغسطس 2021

الجو جميل جدا و هواء جميل و البحر جميل جدا و الاكل حلو و الغرف جيده و افضل و اجمل حاجه فى المكان هو الانيميشن تيم ناس محترمه جدا و كويسين جدا و دمهم خفيف و احنا مش اول مره نيجى على طول بنيجى بس السنه دى مختلفه و احسن من كل سنه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر W3938OJahmede
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أغسطس 2021

مع اطيب التحيات من إدارة الفندق وطافم العمل