Wael W

المكان جميل

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 13 مايو 2024
المكان جميل جدا وهادي ... والغرف نضيفه والاستف فريندلي جدا..... والانيمشين روعه.... ... والشباب خصوصا جون وجوري ورينيه ناس زوق وروعه ف التعامل وخصوصا مع الاطفال ...انصح بالمكان بشده ..عموما الجو العام روعه👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
تاريخ الإقامة: مايو 2024
5.0 من 5 دوائرالخدمة
5.0 من 5 دوائرجودة أماكن النوم
تم الرد 14 مايو 2024
ضيفنا العزيز
نود أن نشكرسيادتكم جزيل الشكر على قضاء اجازتكم بالفندق و لمشاركة تجربتك في منتجع إمبريال شمس أبو سوما سيكون تقييمك حافزا لنا لتحسين الخدمة المقدمة لنزلائنا وتجاوز توقعاتك في إقامتك القادمة ونأمل أن تتاح لنا الفرصة مرة أخرى لخدمتك في المستقبل القريب
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
على بعد 59.1 كم من منتجع امبيريال شمس ابو سوما
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
869 نتائج
تمت كتابة التعليق في 12 مايو 2024

المكان جميل جدا والاستف زوق جدا والانيميشين كمان روعه وقضينا وقت جميل مع الفريق كله وخصوصا جوري فريندلي جدا مع الاطفال والمطعم نضيف وحلو 😘😘😘😘
مكان يستحق التجربه 🥰😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

تاريخ الإقامة: مايو 2024
أشكر Shahera s
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مايو 2024

تمت كتابة التعليق في 14 نوفمبر 2023

الفندق ده حلو جدا والمطعم حلو واكله نضيف وكل حاجه في حلو والبار نضيف وكبير والريسبشن ناس محترمين جدا والغرف كبيره ونضيفه جدا والعمال ناس محترمين جدا والالعاب هناك حلوه والبول حلو ونضيف جدا وكبير اوي وارشح الفندق ده الصراحه

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2023
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Mohamed A
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 نوفمبر 2023

تمت كتابة التعليق في 14 نوفمبر 2023

بجد الفندق ده حلو اوي اوي وكل حاجه في كويس ونضيف جدا والمطعم اكله حلو جداا الصراحه والغرف نضيفه اوي والبار حلو وارشح اي حد يروح هناك والمكان كله حلو اوي اوي الصراحه والريسبشن ناس كلهم محترامين وناس كلهم كويسين

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2023
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mohamed S

تمت كتابة التعليق في 1 نوفمبر 2023 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل جدا واحنا هنا مبسوطين جدا و فريق الانيميشن كويس جدا و احمد شولا في فريق الانيميشن ساعدنا كتير جدا و الميني ديسكو جميل جدا و الاكل كويس و البار و الدرينكات كويسه و الغرف نضيفه باستمرار و الجو هنا جميل جدا و البحر وائع و جميل و حمام السباحه رائع برده

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2023
أشكر Youssef M
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 نوفمبر 2023

تمت كتابة التعليق في 12 سبتمبر 2023

تجربة جيدة الشاطئ رملي ورائع ولكن يعيبه قلة عدد الشماسي مقابل النزلاء المطعم كبير والأفطار جيد ولكن وجبة الغذاء والعشاء يعيبها قلة الأصناف وتكرار الطعام كل يوم ،الغرف واسعة وجيدة والاستاف متعاون ولطيف وشكر خاص لمدير الفندق على اهتمامه بملاحظات النزلاء

نصيحة حول الغرف: الانترنت بالفندق ضعيف حتى مع الاشتراك في خدمة الواي فاي مقابل مبالغ اضافيه
تاريخ الإقامة: أغسطس 2023
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Explorer35618139411
استجاب Imperial Shams, Guest Services / Front Office في منتجع امبيريال شمس ابو سوما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 سبتمبر 2023