لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 23 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Hotels.comUS$ 139
Booking.comUS$ 139
Trip.comUS$ 142
PricelineUS$ 143
TravelocityUS$ 139
FindHotelUS$ 147
طالع 14 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,548)
تصفية التعليقات
1,548 نتائج
تقييم المسافر
1,142
221
94
53
38
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,142
221
94
53
38
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
5 - 10 من 1,548 تعليق
تمت كتابة التعليق في 7 أغسطس 2019

أفظع منتجع سياحي في مصر للأسباب الأتية:-
الغرف قديمة الطراز و كل اجهزة التكييف عطلانة
التليفيزيون مش شغال و الافظع ان التواليت مافيهوش كابينة للاستحمام يعني تاخد دش و الحمام يغرق
نيجي بقي للمطاعم
خد عندك مافيش اصلا تكييف في الطعم يعني تاكل و تشر من العرق ده غير الاكل اللي يقرف (استغفر الله العظيم
الاكل عبارة عن رز و نوع خضار باللحمه مع حتة فرخة و شوية بطاطس محمرة بدون مبالغة
لو طلبت مثلا مرتين بيبسي ورا بعض ممكن يسغرلك
نيجي بقي لو فكرت تروح البحر
البحر في الاوتيل اللي تبعه برده علي بعد تقريبا 500 متر و في عربية بتوديك
تدخل البحر تدور علي شمسية و بعد ما تقعد يجي واحد من اللي بيحرسوا الشط يقولك معلش يا فندم مكانك مش هنا و يشاورلك علي حتي كلها صخر و يقولك انزل يا اما ترمي حاجتك علي الارض و تنزل البحر اهم حاجة انك ما تقعدش علي الكرسي بتاع نزلاء الفندق حتي لو نص الشط فاضي
الناس هناك ماشية وراك و بتراقبك بتاكل ايه او شربت كام ازازة بيبسي
ما انصحش اي حد يروح هنالك

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
    • جودة أماكن النوم
    • الخدمة
3  أشكر ChatherineN1
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear guest,

We would like thank you to choosing our hotel for your vacation.
We are pleased that you find time to share your feedback in Tripadvisor, because opinion from the guest its our first priority.

We are apologize that did not live up to your expectations.
All your comments will be passed to our management and will be reviewed accordingly.

We hope to see you again in our hotel to show our best.

Best Regards,
Management Team
Albatros Aqua Park

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 أغسطس 2019

تعامل يتميز بالوقاحة من العاملين بدأ من حامل الحقائب و حتي مدير الفندق تجاه المصريين
و محاولة لتمييزهم بكافة الطرق لصالح الأجانب
الفندق مفتوح و متشارك مع الاكوابلو في الاكوابترك و حمامات السباحة و بالرغم من ذلك يحاول التمييز بكافة الطرق
اسلوب العاملين غير لائق و غير محترف
مستوي الغرف و التجهيز فقير للغاية
الطعام سيء جدا جدا و ذو خامات رديئة
زرت اكتر من 20 فندق عالمي لم أجد أسوأ من هذا الفندق

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
3  أشكر Christeennabiel
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Good afternoon.

Dear guest,

We would like thank you to choosing our hotel for your vacation.

We are pleased that you find time to share your feedback in Tripadvisor, but unfortunately you were not satisfied with your stay.

All your comments will be passed to our high management and will be reviewed accordingly.

We wish to see you again to change your opinion about our hotel.

Best Regards,
Management Team
Albatros Aqua Park.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 يناير 2019

منتجع ممتاز وعاملين مهذبين ومدربين كما يجبموقع ممتاز. انتقال منظم للخدمات المختلفة بالشاتل باص وبمواعيد منتظمة ومتكررةيستحق بالفعل تكرار الزيارةنظافة ممتازة وترفيه متعددالكل يسعى لإرضاء النزلاء وراحتهم

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2018
  • نوع الرحلة: سافرت بمفردي
    • القيمة
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
    • الخدمة
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع RCI
1  أشكر Pioneer20609103106
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear guest,

We would like thank you to choosing our hotel for your vacation and we hope to see you again!
We are pleased that you find time to share your feedback in Tripadvisor and that you were satisfied with your stay.

All your comments will be passed to our management and will be reviewed accordingly.

Best Regards,
Management Team
Albatros Aqua Park.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 نوفمبر 2018

انصحكم بزيارة مجموعة منتجعات الباتروس السياحيةالاكيد حا تسعدوا وتتمنوا تكرارهاانا زورت هذا المكان فوق عشرات المرات ومع ذلك بتمنى ان اكررها تانى وتالتمنتجعات مبهجة وجميلة فرفوشه اتمنى لهم التوفيق والنجاح ومن احسن الى احسن

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2018
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
    • الخدمة
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع RCI
1  أشكر Travel43780982125
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear guest,

We would like thank you to choosing our hotel for your vacation and we hope to see you again!
We are pleased that you find time to share your feedback in Tripadvisor and that you were satisfied with your stay.

All your comments will be passed to our management and will be reviewed accordingly.

Best Regards,
Management Team
Albatros Aqua Park.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

اقامة سي جدا وخدمة غير مهنية خصوصا من ناءب المدير والرسيبشن
والغرف قديمة ووالنضافة ضعيفة غير موجود كاتيل ومشروبات بالغرف لازم بالطلب
البيسين والاكوا ده الحاجه الوحيدة الكويسة

اقامة غير مرضية بالمرة ولن تتكرر وسانصح كل الاصدقاء بذلك

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
8  أشكر Sana T
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relation, General Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 مايو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Thank you for sharing your feedback with us.
We would like to apologize that we did not meet your expectations.
All your comments will be transferred to relevant department to improve.
We hope to see you again with us, so we can demonstrate our improvements.
Kind regards,
Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات