لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 23 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Expedia.comUS$ 193
Hotels.comUS$ 193
PricelineUS$ 223
TravelocityUS$ 193
Orbitz.comUS$ 193
FindHotelUS$ 187
طالع 13 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,896)
تصفية التعليقات
1,896 نتائج
تقييم المسافر
1,453
247
99
57
40
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,453
247
99
57
40
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
56 - 61 من 1,896 تعليق
تمت كتابة التعليق في 9 أبريل 2021

كانت ليلة اقامه واحده فقط مع الاسره و أحب أن أشكر شركة E-Booking365 الاستاذه نسرين على حسن الاختيار.
ثلاث فنادق بجانب بعضهم صف تانى حمامات سباحه عديده للكبار و الاطفال و أكوابارك للكبار و الاطفال.
حمامات االسباحه الخاصه بالاكوابارك دافئه شتاءا و يوجد حمام سباحه أمواج صناعيه يعمل لمدة نصف ساعه يوميا.
اقامتنا كانت فى الباتروس أكوافيستا و هوه مشترك مع ألباتروس أكوابارك و ألباتروس أكوابلو فى الخدمات.
نظيف جدا-اصطاف ممتاز-الاكل ليس به تنوع كبير ولكن الموجود رغم قلة تنوعه، لكن طعمه ممتاز.
الافضل حجز غرفه بول فيو اذا كانت اقامتك 3 ليالى أو اكثر..

نصيحة حول الغرف: الطابق الثانى بول فيو
تاريخ الإقامة: أبريل 2021
    • القيمة
    • النظافة
    • الخدمة
1  أشكر Abdel Wahab S
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, General Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أبريل 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Sunny Greetings from Albatros Aqua Park
Thank you for sharing your review. We are very happy that you enjoyed your vacation with us and we will be honored to welcome you again soon.
Kind regards,
Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

انا هكتب بالعربى لان الان90%من guests مصريين
الفندق ممتاز 3فنادق مفتوحة على بعض
Stuff فوق الممتاز
ادارة الفندق ممتاز
الاستقبال بعد الساعة 13:00 كل حاجة تمت بسرعة داخلنا على الغداء خلصنا الشنط كانت فى الغرف
كل الغرف تشاهد حمام السباحة
كمية حمامات سباحة كتيرة
الأكوا بارك ممتعة
وكمان الاكوا بتاعت الأطفال ممتازة وكل واحد يقدر يستمع بيها والأطفال كمان
Gym اكبرصالة العاب شفته فى فندق فى الغردقة
Kids areaممتازه برده
حمام سباحة اوليمبى على أعلى مستوى
الاكل متنوع ويشمل كل الأذواق
اكبرشاشات تلفزيون وعرض شفتها فى فندق فى الغردقة
الغرف نظيفة جدا وعمال الغرف ذوق جدا
النقطة الوحيدة مفيش انيمبشن وكمان مفيش حفلات كل يوم واحد بيعزف موسيقى ساكسفون او جيتار ....
السناكس حتى الساعة 4
فندق تحس بالالفة والأمان
البحر فى bus بيلف على الثلاثة فنادق إلى الفندق المقابل البحر نظيف بدون صخور
اللى هيروح اى فندق من الثلاثة مش هيندم
التعقيم والشور جيل فى كل مكان stuff كله الكمامات
الguest هما اللى مش لبسين كمامات.......
التزام تام...شغل عالى جدا.....ادارة محترمة
فعلا الباتروس تستحق أن تكون احسن مجموعة فنادق في الغردقة

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر N7705EOmohameda
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, General Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 مارس 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Sunny Greetings from Albatros Aqua Park
We would like to thank you for taking time to share your feedback. Your opinion is very important for us.
We are very happy that we meet your expectations and you evaluated high hotel's services.
It will be our pleasure to welcome you again in our hotel in near future.
Kind regards,
Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 سبتمبر 2019

افضل غرف في المناظر و النظافة افضل خدمات و حسن معاملة و ترحيب و افضل طعام مع اختلاف انواعة و جمال مظاقة و افضل فرق animation مع sasha الجميلة و المرحبة بنا داىما و افضل اكوا بارك للصغار و الكبار انا احببت هذا المكان

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
    • الموقع
    • الغرف
    • الخدمة
أشكر Menna T
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 سبتمبر 2019
ترجمة Google

First of all let us take this opportunity to thank you for choosing our hotel for your last holiday.
On the behalf of the entire team of Albatros aqua park. We would like to thank you for posting your feedback.
We are really pleased to know that we’ve succeeded to meet your expectation and really proud that you’ve evaluated so high hotel’s services and facilities.
It will be a great honor for us to greet you again in our resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 أغسطس 2019

أفظع منتجع سياحي في مصر للأسباب الأتية:-
الغرف قديمة الطراز و كل اجهزة التكييف عطلانة
التليفيزيون مش شغال و الافظع ان التواليت مافيهوش كابينة للاستحمام يعني تاخد دش و الحمام يغرق
نيجي بقي للمطاعم
خد عندك مافيش اصلا تكييف في الطعم يعني تاكل و تشر من العرق ده غير الاكل اللي يقرف (استغفر الله العظيم
الاكل عبارة عن رز و نوع خضار باللحمه مع حتة فرخة و شوية بطاطس محمرة بدون مبالغة
لو طلبت مثلا مرتين بيبسي ورا بعض ممكن يسغرلك
نيجي بقي لو فكرت تروح البحر
البحر في الاوتيل اللي تبعه برده علي بعد تقريبا 500 متر و في عربية بتوديك
تدخل البحر تدور علي شمسية و بعد ما تقعد يجي واحد من اللي بيحرسوا الشط يقولك معلش يا فندم مكانك مش هنا و يشاورلك علي حتي كلها صخر و يقولك انزل يا اما ترمي حاجتك علي الارض و تنزل البحر اهم حاجة انك ما تقعدش علي الكرسي بتاع نزلاء الفندق حتي لو نص الشط فاضي
الناس هناك ماشية وراك و بتراقبك بتاكل ايه او شربت كام ازازة بيبسي
ما انصحش اي حد يروح هنالك

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
    • جودة أماكن النوم
    • الخدمة
3  أشكر ChatherineN1
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear guest,

We would like thank you to choosing our hotel for your vacation.
We are pleased that you find time to share your feedback in Tripadvisor, because opinion from the guest its our first priority.

We are apologize that did not live up to your expectations.
All your comments will be passed to our management and will be reviewed accordingly.

We hope to see you again in our hotel to show our best.

Best Regards,
Management Team
Albatros Aqua Park

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 أغسطس 2019

تعامل يتميز بالوقاحة من العاملين بدأ من حامل الحقائب و حتي مدير الفندق تجاه المصريين
و محاولة لتمييزهم بكافة الطرق لصالح الأجانب
الفندق مفتوح و متشارك مع الاكوابلو في الاكوابترك و حمامات السباحة و بالرغم من ذلك يحاول التمييز بكافة الطرق
اسلوب العاملين غير لائق و غير محترف
مستوي الغرف و التجهيز فقير للغاية
الطعام سيء جدا جدا و ذو خامات رديئة
زرت اكتر من 20 فندق عالمي لم أجد أسوأ من هذا الفندق

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
3  أشكر Christeennabiel
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest R, Guest Relations Manager في ‪Albatros Aqua Park Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Good afternoon.

Dear guest,

We would like thank you to choosing our hotel for your vacation.

We are pleased that you find time to share your feedback in Tripadvisor, but unfortunately you were not satisfied with your stay.

All your comments will be passed to our high management and will be reviewed accordingly.

We wish to see you again to change your opinion about our hotel.

Best Regards,
Management Team
Albatros Aqua Park.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات