فندق ممتاز وخدمته جيدة جدًا وسعيد قوي بالمكان والاكل والاكوا بارك والريسبشن والشواطئ وحمام السباحه والمعامله والخدمه ونظافة المكان واسلوب الناس كويس ومفيش فرق بين المصريين والاجانب والاحترام المتبادل الموجود بين الاصطف والنزيل
تم الرد 23 مايو 2022
عزيزتيراندا ، نود أن نشكرك على اختيار الباتروس أكوا بارك لقضاء إجازتك ولإعطائنا وصفًا تفصيليًا لانطباعك. نحن نولي أهمية كبيرة لرضا النزلاء وكذلك لملاحظات ضيوفنا. يسعدنا جدًا أنك قضيت عطلة رائعة معنا. نتمنى أن نراكم مرة أخرى ونتمنى لكم كل التوفيق! مع أطيب التحيات، إدارة فندقك في الباتروس أكوا بارك
بجد فندق ممتاز والمقبلات زوووق جدا والخدمه ممتازه المطعم وصحي جدا وشكرا لمسار روشدي شخصيه محترمه جدا والاستقبال سهل جدا وممتاز وناس بتعرف تشتغل كويس جدا بالنسبه للانيميشن محترمين جدا وشباب كويسه ومظهرهم نضيف جدا
استفسر من Mohab193 عن منتجع بيكالباتروس أكوا بارك
أشكر Mohab193
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في منتجع بيكالباتروس أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مايو 2022
عزيزي مهاب ، نود أن نشكرك على اختيار الباتروس أكوا بارك لقضاء إجازتك ولإعطائنا وصفًا تفصيليًا لانطباعك. نحن نولي أهمية كبيرة لرضا النزلاء وكذلك لملاحظات ضيوفنا. يسعدنا جدًا أنك قضيت عطلة رائعة معنا. نتمنى أن نراكم مرة أخرى ونتمنى لكم كل التوفيق! مع أطيب التحيات، إدارة فندقك في الباتروس أكوا بارك
Yasmin13333
تمت كتابة التعليق في 9 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة
بسم الله م شاء الله الفندق كامل المواصفات حرفيا فيه كل وسائل الراحه المطلوبه لقضاء اجازه صيفه ممتعه حرفيا الكل نضيف جدا و كمان الاملين في الفندق ناس مريحه جدا في التعامل و مهتمين جدا براحه كل نزيل في الفندق بجد شكرا جدا مجموعه الباتروس و العاملين بها
استفسر من Yasmin13333 عن منتجع بيكالباتروس أكوا بارك
أشكر Yasmin13333
عزيزتي ياسمين ، نود أن نشكرك على اختيار الباتروس أكوا بارك لقضاء إجازتك ولإعطائنا وصفًا تفصيليًا لانطباعك. نحن نولي أهمية كبيرة لرضا النزلاء وكذلك لملاحظات ضيوفنا. يسعدنا جدًا أنك قضيت عطلة رائعة معنا. نتمنى أن نراكم مرة أخرى ونتمنى لكم كل التوفيق! مع أطيب التحيات، إدارة فندقك في الباتروس أكوا بارك
Moh3331333
تمت كتابة التعليق في 9 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة
بسم الله ماشاء فندق الباتروس من احسن الفنادق في الغردقة والخدمه فوق الممتازه ودايما الابتسامه على وجوه كل الاصطاف ومتابعه النزلاء دومآ والكل يعمل على راحه النزلاء تحيه طيبه مني ومن أسرتي للعاملين في مجموعه الباتروس الناجحه وعلى رأسهم نجم وخبير السياحه العالمي كامل ابو علي
استفسر من Moh3331333 عن منتجع بيكالباتروس أكوا بارك
أشكر Moh3331333
عزيزي محمد ، نود أن نشكرك على اختيار الباتروس أكوا بارك لقضاء إجازتك ولإعطائنا وصفًا تفصيليًا لانطباعك. نحن نولي أهمية كبيرة لرضا النزلاء وكذلك لملاحظات ضيوفنا. يسعدنا جدًا أنك قضيت عطلة رائعة معنا. نتمنى أن نراكم مرة أخرى ونتمنى لكم كل التوفيق! مع أطيب التحيات، إدارة فندقك في الباتروس أكوا بارك
بشكل عام الفندق تحفه البرامج هايله برنامج يوم الاربع الالوان المعامله من الموظفين قمه في الروعه والحترام وشكر خالص لتيم الزومبا وبخصوص الاكل الفطار والغداء والعشاء والاسناكس جميل جدا وعاملين ميكس هائل في الطعام والنظافه مهتمين بيها جدا في الغرف أو علي حمامات السباحه في كل مكان في الفندق
استفسر من Gamal315 عن منتجع بيكالباتروس أكوا بارك
أشكر Gamal315
عزيزي جمال ، نود أن نشكرك على اختيار الباتروس أكوا بارك لقضاء إجازتك ولإعطائنا وصفًا تفصيليًا لانطباعك. نحن نولي أهمية كبيرة لرضا النزلاء وكذلك لملاحظات ضيوفنا. يسعدنا جدًا أنك قضيت عطلة رائعة معنا. نتمنى أن نراكم مرة أخرى ونتمنى لكم كل التوفيق! مع أطيب التحيات، إدارة فندقك في الباتروس أكوا بارك
الفندق حلو اوى كل حاجه تحفه المطعم و الاكوا و الغرف ممتازة و الانميشن تيم ممتازين و كل حاجه حلوة اوى بصراحه والأطفال بيطبسطوا اوى فى كيدز كلوب و شو للاطفال و واى فاى فرى و كل الستاف اللى شغالين محترمين جدا
تاريخ الإقامة: مارس 2022
استفسر من 277hebas عن منتجع بيكالباتروس أكوا بارك
أشكر 277hebas
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في منتجع بيكالباتروس أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 أبريل 2022
شكرا ضيفنا العزيز على وقتك لمشاركة تعليقك الرائع فى الاقامة و نحن فى غاية السعادة كون الفندق قد حاذ على رضاء حضرتك ونعدك بالاستمرار بنفس المستوى ونتمنى تكرار الزيارة ركمرة اخرى ادارة فندق الباتروس اكوا با