لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 30 شخص هذا الفندق
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎12,951‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الأربعاء، 17 أبريل
شامل الإفطار
Priceline
‪د.إ.‏ ‎14,077‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الأربعاء، 17 أبريل
لا يلزم الدفع المسبق
‪Go to your Happy Price‬
Vio.com
‪د.إ.‏ ‎1,030‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الأحد، 21 أبريل
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (10,691)
تصفية التعليقات
10,692 نتائج
تقييم المسافر
9,331
1,053
231
48
29
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
9,331
1,053
231
48
29
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
103 - 108 من 10,692 تعليق
تمت كتابة التعليق في 10 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

احلي خمس ايام قضينها شهر عسل
الخدمة ممتازه جدا
الاكل تحفه
كل حاجة فالفندق كانت جميلة
ادارة الفندق متعاونه جدا
والستاف كل ذوق و تحس انك فبيتك التاني
الغرفه ممتازه
منظر البحر تحفه
حمامات السباحة لازم تجربوها بالذات الفالدور الرابع
كل الشكر لمستر خالد حلمي ومستر خميس

تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Journey62678524144
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hossam Mandour, General Manager في فندق و سبا بريميير لو ريف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 يناير 2022
ترجمة Google

Dear Journey62678524144,

I am pleased to read about your wonderful experience at Premier Le Reve Hotel & Spa. Thank you for your heartfelt comments on our resort and its splendid offerings.

It gives me immense pleasure to know that you had an incredible time with us.

It was a pleasure to host you. The team and I look forward to having the pleasure of welcoming you back soon.

Best Regards,
Hossam Mandour
General Manager
Email : gm_ler@premieregypthotels.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اقامة تستحق التجربه بكل تفاصيلها
استف الفندق متعاون
الاكل روعه
الغرف ممتازه
اهتمام بالنظافه عالي
شاطئ ممتاز
فندق مميز لقضاء شهر عسل ممتع
فعلا الاقامه فيه كويسه جدا لاي عروسين محتاجين مكان هادئ يقضوا فيه شهر عسل دون الحاجه للخروج منه

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر islamadel2010
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hossam Mandour, General Manager في فندق و سبا بريميير لو ريف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 نوفمبر 2021
ترجمة Google

Dear islamadel2010,

We are so moved by your review. It is one of our core values to provide all our guests with memorable experiences and to hear a recount of your vacations assures us that this was accomplished for you. We would be honored to host you again in the future.

Best Regards,
Hossam Mandour
General Manager
Email : gm_ler@premieregypthotels.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

كلمه شكرا لله أولا واخيرا والأصحاب الصرح الكبير المنشاه العظيمه ولحسن اختيارهم للموظفين والعاملين بهذا الصرح وعلى رأسهم الاستاذ خالد حلمى باستقباله وتوجيهاته وراعيتنا منذ وصلونا لهذه الفندق بالاستقبال الأكثر من ممتاز ربنا يكتر من امثالكم

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Gosa K
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hossam Mandour, General Manager في فندق و سبا بريميير لو ريف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 نوفمبر 2021
ترجمة Google

Dear Gosa K,

Thank you for taking the time to provide feedback about your recent stay.

We are all thrilled that we were able to have such a romantic time at Premier Le Reve Hotel & Spa and that you thoroughly enjoyed the relaxation our hotel has to offer.

All of my colleagues are grateful for the kind recommendation you have given them with regards to the quality of service provided to ensure you had a perfect vacation.

We all look forward to welcoming you back to create even more happy memories.

Kindest regards,
Hossam Mandour
General Manager
Email : gm_ler@premieregypthotels.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

من احلي الفنادق اللي روحتها ال activities حلوه جدااا جداا وكل يوم حاجه جديده ال services تحفه وكلهم ناس لطيفه و بشوشين اوي

اول لما دخلنا مستر مينا استقابلنا وقعد معانا وساعدنا جدا اننا نعرف المكان و المطاعم اللي فيه كفايه زوقه وطريقته مع الناس بجد

والاكل متنوع كل يوم وحلو جدااا جدااااااا جوا المطعم في مستر فرحات
شاطر جدا جدااااااااااا بجد وبيضحك دايما وبيساعدنا لو محتاجين حاجه هو تقريبا كان حافظ احنا بنحب نشرب ايه مع الاكل اول لما بندخل بيجيهولنا علطول ف بجد انا بشكره جدااا جدااا علي تعبه معانا

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Veronia-Hanna
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hossam Mandour, General Manager في فندق و سبا بريميير لو ريف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Veronia-Hanna,

Thank you for this great review on your recent stay with us. We are thrilled to have been your top resort experience thus far and that you felt comfortable and relaxed while staying with us. I will definitely pass on your gratitude to our team for giving you an unforgettable stay. It was an honor being your chosen resort.
With warm regards,
HossamMandour
General Manager
Email :gm_ler@premieregypthotels.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق اكتر من رائع ومتميز فى كل شئ جميع العاملين في الفندق رائعين واشكر الاستاذ مينا على تعاونه وحسام وانس وكل من تعامل معانا الاكل متميز واكتر من رائع اكيد سوف اكرر الزياره كتير انشاء الله بجد كل شئ اكتر من رائع ودائما فى تقدم ونجاح يشرف وجه مصر لان الفندق وجه مشرق لمصر وخصوصا ان اغلب النزلاء من الاجانب انشاء الله فى تقدم بجد ده من اجمل تجارب رحلاتى فى مصر

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر A8455KNnadial
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hossam Mandour, General Manager في فندق و سبا بريميير لو ريف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear A8455KNnadial,
Thank you for this great review on your recent stay with us. We are thrilled to have been your top resort experience thus far and that you felt comfortable and relaxed while staying with us. I will definitely pass on your gratitude to our team for giving you an unforgettable stay. It was an honor being your chosen resort.
With warm regards,
HossamMandour
General Manager
Email :gm_ler@premieregypthotels.com

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات