لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 8 أشخاص هذا الفندق
Expedia.com
‪US$ ‎94‬
+ ‪US$ ‎27‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/12‏/22
Hotels.com
‪US$ ‎94‬
+ ‪US$ ‎27‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/12‏/22
Vio.com
‪US$ ‎92‬
+ ‪US$ ‎27‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Travelocity‪US$ ‎94‬
Orbitz.com‪US$ ‎94‬
ZenHotels.com‪US$ ‎106‬
طالع 10 عروض متاحة
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,808)
تصفية التعليقات
1,808 نتائج
تقييم المسافر
1,509
193
48
21
37
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,509
193
48
21
37
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
47 - 52 من 1,808 تعليق
تمت كتابة التعليق في 10 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اول مره في الفندق وبصراحه انبسطنا جدا من خلال معامله طاقم العمل باستمرار الابتسامه علي الوجه ،والمطعم الاكل حلو بس محتاج تنوع اكتر ، والبار بصراحه متنوع وتحفه ، وانبسطناااااااااااااا جدا بالعروض المساءيه مع فريق الانيميشن وخصوصا شيكو شخص مدهش جداااااا

نصيحة حول الغرف: من اروع الاوقات
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Odyssey31464896478
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Guests,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our friendly staff.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق ممتاز جدا و في انشطه كتيره و ممتعه و النظافة المكان كويسه جدا والمطعم في اكل لذيذة خصوصا نرجو التنوع في الاكل ، الانشطة الترفيهية في الفندق والعروض الصباحية والعروض الليلة والتنوع في الحفلات والاكوا بارك من رائعة بالنسبة للاطفال وخصوصا شيكو من فريق الانيميشن

نصيحة حول الغرف: العروض الصباحية والليلية
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Farah Y
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Ms. Sarah,

The SUNRISE Aqua Joy Resort team would like to thank you for the positive review.
We are delighted to learn that you thoroughly enjoyed all the facilities and services that we provide to our guests in the resort. Our team is very focused on extending the highest level of service to all our guests.

We certainly look forward to welcoming you back to SUNRISE Aqua Joy resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2021

كانت حلوة جدااا واحلى حاجة فريق الانميشن دمهم خفيف وعايزين فعلا يسعدونا والفقرات جديدة مشوفتش معظمها فى الأماكن التانية والاكل جامد يناسب كل الأذواق بس ياريت يبقى تنويع فى الفاكهة والمعاملة الحلوة والمحترمة من الكل ودى اهم حاجة بيبقوا فعلا كلهم عاوزين راحتك❤️
بس المشكلة البحر لازم يتم الاهتمام بيه لأنه راكد ومش نضيف ولونه حتى اتغير وبيبقى عميق بسرعة جداا
والديكورات مكنتش كتير للتصوير لازم يبقى فيه شوية زخرفة واهتمام بشكل المكان اكتر
غير كده كله راااائع

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
أشكر hebareda287
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Ms. Heba,
Thank you for choosing SUNRISE Aqua Joy Resort for your recent vacation and for sharing your experience online.
Please be assured that all of your constructive points have been taken into account and shared with the team as an opportunity to improve our service and product.
We truly hope to have the opportunity to welcome you back, so we can provide you with the exceptional experience that our guests have come to expect from us.
Kind regards,
Guest Experience & Quality Department

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مكان جميل جدا اكل نضيف و متنوع ومسرح جميل خصوصا فقرة الأطفال حمام السباحه جميل خصوصا مع شيكو. و الاكوا جميله جدا . مريم للاطفال رائع. فريق العمل كله بشوش و مبتسم
بس اللخلاصه عاوز تستمع بشكل جميل يبقى دور على شيكو بجد انسان لذيذ و خدوم لو محتاج اى حاجه بس دور على شيكو
ز

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر mohamed ali a
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Mohamed,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our friendly staff.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

احلى فندق فى العالم و الانميشن تيم جامد جدا فظاع شيكو و زيكو و تاز بجد حاجه فوق الروعه والاكوا بارك تحفة للاطفال والعروض الليلية والاكتافتي الصباحية والبرامج الخاصة للاطفال زي الرقصات مع في المساء ، وشكرًا خاص لطاقم العمل دائمًا مبتسم ويعطي طاقة ايجابية وذلك عائد علي اللي يقضي اجازة يتمني الرجوع مرة اخري

نصيحة حول الغرف: العروض الليلية من افضل شي ممكن تتبسط بيه بصراحة
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Dana E
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Ms. Dana,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our friendly staff.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات