لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 10 أشخاص هذا الفندق
Expedia.com
‪US$ ‎94‬
+ ‪US$ ‎27‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/12‏/22
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Hotels.com
‪US$ ‎94‬
+ ‪US$ ‎27‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/12‏/22
Vio.com
‪US$ ‎92‬
+ ‪US$ ‎27‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Travelocity‪US$ ‎94‬
Orbitz.com‪US$ ‎94‬
ZenHotels.com‪US$ ‎106‬
طالع 10 عروض متاحة
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,808)
تصفية التعليقات
1,808 نتائج
تقييم المسافر
1,509
193
48
21
37
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,509
193
48
21
37
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
43 - 48 من 1,808 تعليق
تمت كتابة التعليق في 17 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مكان جميل .. فيو تحفه .. خدمه راقيه .. و ستاف متعاون جدا .. البوفيه الرئيسي هاااايل .. النظافه ممتازه .. الpools نظيفه جدا و كتيره و متنوعه .. العاب الاكوا ظريفه جدا .. ال allday snacks مشبعه و مُرضيه جدا .. و دايما سخنه .. المشروبات الغازيه برودتها كوبسه جدا .. تجربه لطيفه .. ان شاء الله تتكرر

نصيحة حول الغرف: انبسطوا بالأجواء و بالمكان ماتفضلوش قاعدين في الأوَض 😄
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mony A
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Mony,

Thank you for choosing SUNRISE AQUA JOY RESORT for your recent vacation, and for taking the time to share your experience online.

We are delighted to read that you were completely satisfied with your stay.
Rest assured that we will continue to provide the best possible service to all of our valued guests. We hope to have the honor of welcoming you back soon at your second home.

Kind regards,
Guest Experience & Quality Department

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل مريح نفسيا فريق النيمشن رائع جدا ومتعاون جدا البحر رائع جداا والماكولات متنوعه وجميله جداا المطاعم الخاصه متنوعه وجميله والبارات متنوعه ومنتشره في ارجاء الفندق والحفلات جميلة فريق الانميشن تيم متعاون وخاصة شيكو
الإقامة كانت هادئة ومليانه لعب وموسيقي والكثير من الضحك والسهر

نصيحة حول الغرف: استمتع جيدا اقامه رائعة
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Peter M
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our resort.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جامد جدا جدا والستاف خدمته هايلة و الانيميشن تيم اكتيف جدا و الفيو بتاع الرومز هايلة و الشاطئ ممتاز و الأكل فوق الممتاز ... وبجد برشحه لأي حد حابب يقضي أجازة ممتعة
شيكو و كاتي من الأنيميشن تيم دمهم خفيف و أكتيف جدا جدا و الفقرات اللي بيقدمها التيم هايلة

نصيحة حول الغرف: الفقرات الليلية اللي بيقدمها الأنيميشن تيم ممتازة ، الاستاف طريقته ذوق و ممتازة و أول لما وصلنا الفندق ادانا البريسليت عشان نلحق الفطار ودي حركة ذوق عمرها ما صادفتني قبل
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر remon a
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our resort.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

*فندق جميل ورايق ونظيف جداً بس جوه عائلي مش شبابي.
*الأكل لذيذ ونظيف ومتنوع الى حد ما.
*الأنيميشن تيم بيبذلوا مجهود يشكروا عليه والبنت ليزا دي حتة سكرة والشباب كلهم بصراحة لذاذ جداً.
*الأكوابارك جامدة.
*الغرفة مش حلوة اوي وحصلت مشاكل اول يوم بس اتحلت.
*الأسانسير عطلان معظم الوقت.

نصيحة حول الغرف: مفيش بارك في الفندق هتركن عربيتك في بارك خاص
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Ahmed I
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Ahmed,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our friendly staff.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اول مره في الفندق وبصراحه انبسطنا جدا من خلال معامله طاقم العمل باستمرار الابتسامه علي الوجه ،والمطعم الاكل حلو بس محتاج تنوع اكتر ، والبار بصراحه متنوع وتحفه ، وانبسطناااااااااااااا جدا بالعروض المساءيه مع فريق الانيميشن وخصوصا شيكو شخص مدهش جداااااا

نصيحة حول الغرف: من اروع الاوقات
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Odyssey31464896478
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Experience and Quality Department, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Aqua Joy Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Guests,
Thank you for sharing your review of your recent experiences with the website community.
We are pleased that your accommodations and visit to the SUNRISE Aqua Joy Resort left a great impression. It is wonderful to hear that you were left satisfied by our friendly staff.

Thank you again for sharing; we can’t wait see you when your visit us again!

The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات