Hosam K
الجيزة, مصر

زيارة سيئة جدااااا لابعد الحدود 😡😡😡😡

1.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 31 أكتوبر 2022عبر الأجهزة المحمولة
اولا كده ده من احقر الفنادق اللي الواحد دخلها وشافها في شوية نقط كده بارزه هنقولهم بالواحده وانت ليكم القرار طبعا
النقط اللي هقولها دى بمجرد دخولي بعد حجز ليلتين كتجربه اما دخلت الساعه ٣ عصرا كنسلت الليلة التانيه الستعه ٦ مسائا وهربت الساعه ٨ الصبح
١- مبدائيا كده الفندق عامل زى دوار العمده اول ما تخوش من الرسيبشن هتلاقيهم مبخرين الرسيبشن وحاطين صوره العمده اللي هو صاحب الدوار في وسط كاسات بلاستك كتييييييير متعبيها عصير خراوي
٢ - هتلاقي واحد فى الرسيبشن اسمه ايهاب هو اولا مبيحبكش لله فى لله ومن غير ما يشوفك وصعب جدا يحققلك اي طلب واسلوبه خرا وبعد ما تحاسب هيمضيك علي اقرار انك لو هربت من الفندق قبل معادك ملكش حق انك تسترد اي فلوس ( انا طبعا بالليل لما كنسلت الليلة التانيه مكنش هو اللى موجود وعملت مشكلة عشان اكنسل

٣ - الفندق كله بالليل ناموس وبالنهار ذباب مش طبيعي وفى عربيه رش كل يوم بتروش جاز وانت اعد عادي بس للاسف مبيحوقش فى الحشرات

٤- وانت بتستلم المفتاح هتلاقي البولمان اللي هيشلك الشنط هو سواق ربع نقل وشنطك هتتشال في الربع عادي متستغربش

٥- لو حاجز انت واولادك هيديك كروت فوط ليك انت والمدام بس

٦- لو سمحت انا عايز اضيف على الغرفة هارد هيقولك لا والله يا فندم الهارد للاجانب بس ممنوع المصرييييين

٧- لما تدخل الغرفه هتلاقي الثلاجة فاضيه اول ما تقفلها هتلاقى الباب بيخبط هتفتح هتلاقي حد شبه سواقين التاكسي لابس لبس عادي مش يونيفورم ومعاه ٢ زجاجة مياه صغيره تقولوا انا معايا طفلين وانكم اربعه فى الغرفه هيقولك هو الاستندر بتاع الغرفه زجاجتين بس طيب دا حضرتك مافيش مناديل في الاوضه ولا شاور جيل ولا صابون ولا مناديل هيقولك بس كده من عنيا يا فندم وهيروح يجبلك علبه مناديل مستعمله وهيفضل يتكالح عليك عشان تديلوا اي حاجة

٨- وقت العشا دخلت المطعم شميت ريحه ممكن تخليك نتنحر انا مكونتش قادر اميز الريحه دى ريحه ايه بس عارف لما تحس انك داخل مكان كبير مخصص لتدميس الفول بصراحه مش قادر اوصف الريحه كل اللي انا هقدر اقوله اني لما دخلت اشوف الاكل لاقين باميه وفاصوليا وملوخيه اه والله زى ما بقولك والريحه طلعت ريحة واخد واقف فى وسط البوفيه بيقلي بقلاوه و باقي الاكل كله استغفر الله العظيم وملحوظه هتلاقي بردو صوره العمده في المطعم وهو بيضحكلك عشان يغيظك وجميع الطباخين مش الشيفات غير مهنيين بالمره دول عاملين زي طباخين الافراح كده والاكل نفس الكلام
٩- بعد اكل الفرح بقى هيبتدي الفرح نفسه وهتلاقي نكر شعبيه واغاني عقباوية وناس غريبه تحس انهم مسجلين اعدين بيرقصو وهتكتشف ان دول نزلاء معاك وهيستمر المهرجان بشكل ده وانت الناموس بياخل فيك لا عارف تريح ولا عارف تنام ولا حتي قادر تخرج تعد وسط الناس دى

١٠ - هتبقى حاجز all inclusive ولما تعطش تمشي مشوار طويل جدا لحد اللوبي عشان تشرب هتلاقيه عامل كونتر زى بتاع العصير معبيه مياه وبيقولك اشرب 🤬🤬🤬🤬🤬

١١- اخر نقطه وده الاهم ياريت محدش يعدي حتي من اودام اي سلسلة من سلالسل هاواي لان انا فعلا لحد دلوقتي مش قادر استوعب ازاى التاس دي اخدت خمس نجوم واتعلمت درس مهم جدا انها مش بالنجوم خااااالص
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
مطل على الشاطئ
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
299 نتائج
تمت كتابة التعليق في 23 أكتوبر 2022

الفندق جديد وجميل والغرف جميله بس للاسف الاداره زى الزفت انا حاجز غرفه بثلاث اطفال تحت ٦ سنين مديني غرفه بسرير واحد وكروت الفوط ٢ بس الحمام مفهوش غير صابون سائل لا شامبو ولا بلسم ولا غيرو الخزنه بايظه وانسا انها تتصلح كلمتهم ٤ مرات الاكل بقا حدث ولا حرج حاجه تكرهك في الاكل الفندق مفروض انو عائلات و كابل في مجاميع شباب حاجه اخر زفت البحر سئ جدا زياره لن تتكرر

نصيحة حول الغرف: نصيحه بلاش
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
  • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Abdo S
تمت كتابة التعليق في 1 سبتمبر 2022

واحد من اسواء التجارب اللى ممكن تعيشها ان تلاقى نفسك فى اول ساعه وانت داخل الاكوا بتصاب بكسر فى الضلوع نتيجه سوء تقدير من الجاردات اللى موجودين ولأنى دكتور جراحة وعارف انه حصل كسر طلبت ابسط الاسعافات اللى هو حزام مدعم للصدر ورباط لاصق وبلاستر لتثبيت الضلوع
لكن لا حياه لمن تنادي...
طبعا مفيش محاوله من الفندق لتعويض الخطأ أو حتى عرض منهم لأنهم يساعدوك توصل لمستشفى..
وعشان انا دافع حسابى مقدما لشركه السياحه انا وأربع مجموعات معايا ...
كلنا سبنا الفندق قبل انتهاء المده وسافرنا على حسابنا فى عز الليل. بدون محاوله الفندق لتقديم اى ترضيه أو اعتذار ..

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
2  أشكر 318aymane
تمت كتابة التعليق في 27 أغسطس 2022

للأسف نزلت فيه انضحك عليا من الصور وأنه جديد 😮
الإدارة سيئة ومعندهمش أي حلول ولا تقدم من الرغم اني حظرت اني معاية اطفال ومحتاج دور ارضي وحاجز فاملي روم غرفتين داخل بعض إلا أنه يحجز لي غرفة في الدور الثالث حتى مش التاني لا الثالث لا مبالاة نهائيا .
الاساس زي الزفت والنظافة سيئة جدا والصابون بنشحته
والبلكونة اللي عاملينها زجاج وفرحانين بيه ده لو في فكر واهتمام مكنش اتعمل أساسا . ارتفاعه أكثر من متر يعني تقعد في البلكونة مكتوم الهواء
هتيجي بقى للاكل استغفر الله العظيم ليس يصلح للاستخدام الادمي الحمد لله ولادي ملهمش في اللحوم وستر من ربنا أنهم مبيشفوش الفواكه المعروضة في المطعم وتكملة ستر ربنا أنهم كانوا بيناموا مبيلحقوش العشا لاني كنت بشم ريحة الاكل بايت بايت وفي الفطار كورن فليكس ومخبوزات ننقي الصالح من وسط البايت أما عن اكلي ساعة على ما اعمل طبق سلطة وخضروات ليس من الزحمة ولكن سيئة جدا اكلتي يوميا لا تتغير سلطات وسمك مكرونة مقلي خليني في المضمون وطبعا كان أسوء سمك مكرونة . الناس بردو سلوكها كان غريب اللي بيترمي 4 أضعاف اللي اكلوه زي ما يكون بينتقموا من الفندق .
اسلوب العاملين أسوء ما يكون بالإضافة بأنهم لا مبالاة بواجب الضيافة .
حبيت أخلع بعد يوم لقيت نفسي الإجازة هتضيع منها يوم 😢
المشكلة أن الفندق كموقع ونظام لحمامات السباحة والبحر أه نسيت أتكلم على البحر عبارة عن اسطبل للخيل والجمال وكانك قاعد شيزلونج في زريبة عمال تشم ويتعفر عليك . موقع الفندق والجو الغرف تعتبر كلها قريبة للاستمتاع ولكن ينقصه إدارة تعرف في واجب الضيافة مش شوية ناس معتمدة أنها تبيع الغرف لشركات سياحة بيلموا لهم أفواج ليس لهم خبره سابقة وكده كده هينبسطوا لانهم اول مره .
عيب وحرام لما يكون عندك الإمكانيات دي وتسترخص في إدارة وعمالة كسر زي دول وتسترخص في اكل زي ده أه الكميات كبيره ولكنه للأسف بتترمي أنا كان يكفيني طبق فيه 200 جرام ارز على عيش على سلطة على 50 جرام قطعة لحمة او فراخ .
واخيرا بقى المغادرة لو حضرتك مستعجل والباص واقف أمام الفندق نزل أنت شنطك من فوق حضرتك أنا في الدور الثالث ماهو حضرتك مستعجل
تعامل غير لائق لكن للاسف خطأ ومش هيتكرر إن شاء الله
ملحوظة النهاردة كانت المغادرة من الفندق وحبيت قبل ما انام وقبل ما أهدى أكتب رأيي عشان منساش ولا اكبر دماغي

1  أشكر MohamedM12003
تمت كتابة التعليق في 21 أغسطس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

هتكلم عن هاواى باراديس
انا بصراحه شفت كل الريفيوهات هنا على الجروب و على تريب ادفايزور
و كنت بقول ان الناس اللى بتقول ريفيوهات وحشه انها متعوده على مستوى عالى فى تقييم الفنادق
و نقابه شغلى كانت منزله اعلان لرحلات للفندق باسعار مخفضه فقولت اروح و اشوف
و للاسف استخسارى خلانى اواجه اسوء مصيف رحته على مدار اكتر من عشر سنين فى شرم و الغردقه

بدايه كده هو فعلا الفندق جديد و الغرف جميله و مساحتها ممتازة و كلها مطله على حمامات السباحة
لكن الفرش تحسه مش بيتغسل كويس
و الروم سيرفيس بينضفوا و يدوك ٣ ازايز ميه صغيره و كله بالفلوس 🤑🤑
حمامات السباحه كتير و فعلا ممكن تختار الاقل ازدحاما
للاسف مفيش رولز بتطبق على حمامات السباحه الناس بتنزل بملابس قطن و عبايات و مفيش بوليستر الا قليل اللى ملتزم و مفيش بامبرز بحر للاطفال
اتكلمت مع واحد من اللى شغالين هناك قالى الاداره عاوزة كده 😭😭😭
البحر رملى و فيه مد و جزر الصبح بيبقى الشط بره عالى و بعد الظهر تمشى كتير لحد ما توصل لعمق مناسب و فى احصنه و جمال بتمشى على الشط و جوا البحر و طبعا عارفين بيعملوا ايه 🫣🫣
طبعا الفندق زحمه جدا و الاشغال الاجنبى تقريبا ٥٪
الناس طبعا حقها تتبسط و تتفسح مهوما دافعين فلوس
بس لو شافوا ان الاداره عامله نظام يمشوا عليه كانت الامور افضل
و بالتالى سلوك و طريقه بعض النزلاء كانت سيئه جدا خصوصا فى استهلاك الاكل و المشروبات اللى كانت فعلا لا تطاق كطعم و مذاق و مفيش اى تنوع
الزحمه كانت بتبان اوى فى اى فتره فيها اكل و فى الاكوا بارك
انا عن نفسى كنت بفطر و مش بتغدى خالص مع ان معايا اطفال كنا اتعشينا مره فى الفندق و كنت طبعا بدى فلوس للشيفات عشان اخد اللى انا عاوزه و اقدر اكله
و باقى الايام بننزل شارع شيرى و نتعشى هناك
الاسناكس عباره عن بطاطس محمرة و هامبورجر و السجق او السوسيس بيقسموها اتنين 🤣🤣🤣
كان فى حد هناك فى الفرونت اوفيس اسمه ايهاب بصراحه كان محترم و سهل دخولنا للغرف و كان بيساعد كل الناس
فى النهايه انتوا كان عندكوا حق فى ريفيوهاتكوا و رايكم فى الفندق
و انا غلطت انى مسمعتش كلام كل الناس
و فعلا اسوء فندق رحته فى حياته من حيث إدارة المكان و تنظيمه و تقديم الخدمات فيه
زيارة ان شاء الله مش هتتكرر تانى ابدا

نصيحة حول الغرف: محدش يروح اى فندق فى مجموعه هاواى
2  أشكر 792kareemm
تمت كتابة التعليق في 6 أغسطس 2022

طوابير على الأكل ، و مطعم واحد لا يحتمل أبدا كل هذه الأعداد ، والصور خير دليل ، بخلاف التعامل السيىء من معظم الشيفات و المخبوزات أقل من المتوسط
التجربة فى مجملها لم تكن مريحة ولا افضل تكرارها ولا أنصح بها على الاطلاق

أشكر Hanyabulghait