لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 18 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Expedia.com‪US$ ‎122‬
Hotels.com‪US$ ‎122‬
Priceline‪US$ ‎120‬
Travelocity‪US$ ‎122‬
Trip.com‪US$ ‎129‬
Orbitz.com‪US$ ‎122‬
طالع 11 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (7,542)
تصفية التعليقات
7,542 نتائج
تقييم المسافر
6,017
986
319
109
111
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
6,017
986
319
109
111
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
72 - 77 من 7,542 تعليق
تمت كتابة التعليق في 13 أغسطس 2021

السلام عليكم
تجربتى مع تروبيتال سهل حشيش
#tropital_sahl_hashesh
فى البداية اتصلت بفرع الفندق هنا فى القاهرة وقلت انا معايا ٣ اطفال ١٠ سنوات و٧ سنوات وسنه ونص
ومحتاج احجز غرفه تريبل اقامة كاملة ..الموظف قالى يا فندم التريبل ممنوعه من وزارة السياحة والمتاسب ليك غرفه اسمها club room وعليها خصم ١٥% ادخل سايت الفندق واحجز
دخلت وحجزت فعلا واتأكدلى الحجز بالخصم ..سافرت انا والاسرة وصلنا الساعه ١٢ ونص ووقت التسكين الموظف هناك قال الحجز بطفلين بس ..قلناله ازاى احنا مبلغينكم بتلاته والموظف قال ان ال club room هى المناسبة
بناءا عليه حجزنا ثانيا الصغير اقل من سنتين اصلا قال هدخل اقول للادارة
غاب ساعه وخرج لاء يا فندم حضرتك هتدفع ١٠٠٠ ج زيادة عن كل ليله عشان الطفل ؟
طبعا رفضنا والساعه بقت ٢
بعد مناقشات وتليفونات الساعه بقت داخله على تلاته و اليوم شبه ضاع ووافقت واتسكنت .. الغدا ضاع طبعا روحنا السناكس .. تختار من منيو ..مقرمشات عباره عن حطب ناشفه محدش رضى ياكلها والبرجر مش مستوى بيبسى من غير صودا والاكل يقرف..كنا اصلا تعبانين جدا ..طلعنا الغرفه لقيناها فيها سرير واحد وأريكة اتصلنا بيهم اخدتو زيادة ليه لما مفيش سرير زيادة اصلا وهى نفس الغرفه ال club room اللى حجزناها على السايت قالولنا حاضر هنطلع سرير بعد كذا اتصال بيهم فى الريسيبشن.. حطينا الشنط ونزلنا البيسين.. سوق الجمعه من الزحمه والميه فيه سخنه جدااا لدرجه تضايق قولنا معلش الجو مفيش اى انيميشن ولا حياه على البيتش ولا ف الفندق
الا ناس وزحمه بس
تانى يوم الصبح نزلنا نروح البحر..فين البحر بقا مفيش بيتش ومش صخرى دا مليان اعشاب وحجات عجيبه كدا
مفيش حل غير انك تمشى المارينا الطويلة جدااااا عشان فى الاخر تروح تلاقى الاجانب محتلين المكان ومفيش مكان تقعد فيه ولا انت ولا ولادك ولا تعرف تنزل اصلا ..رجعنا وقولنالهم هنعمل تشيك اوت وهنمشى خلاص
خصمو لليله دى ٤٧٠٠
وخدنا شنطنا وروحنا فندق تانى وقضينا اجازتنا الحمد لله
اثناء وجودى فى الريسيبشن كان فى واحد بيعمل تشيك اوت فموظف الريسيبشن بيقوله بعد اذنك هاخد الاسورة بتاعت الفندق لان الساعه عدت اتناشر فقاله انا ماشى اصلا بس ليه يعنى..قاله عشان ملكش حق فى وجبه الغداء وممكن كدا تدخل تتغدى..الراجل بصله كدا ف ذهول وقاله انا اصلا مش عاوز اتغدى ولا كنت هدخل بس عموما اتفضل قصها .. ودا بالنسبالى مشوفتهاش فى فندق محترم ابدا
و المهم انى اثناء المشكلة دخلت على السايت لقيتهم شايلين العرض بتاع ال ١٥ %
لما رجعت بعت ايميل للفندق شكوى واتصل بيا حد من الادارة وعرض عليا تعويض خصم للاقامه القادمه 20%
وان دا خطأ منهم واعتذر ..ولما قلتله ان طالما معترفين بالخطأ يرجع فرق الفلوس اللى دفعوهالنا زيادة هناك ف الفندق مردش عليا تانى
فندق مش محترم وياريت محدش يحجز عن طريق السايت بتاعهم لان عروضهم كاذبة

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر youssefm1736
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, Gästeservice/Empfang في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear youssefm1736!
Thank you very much for taking the time to share your feedback
We regret to read that we failed to meet your expectations in some areas of the hotel. We are always open for any comments from our guests and constructive criticism is always welcome, as these can help us, firstly, to better respond to the wishes of our guests and we thus continue to improve our service.
According to your question we would like to confirm that all payment you were provided at the hotel was described in our web site:

***Free! One child up to 11.99 years stay free of charge when using existing bed. Second child from 6 to 11.99 years is charged 25% of the room per night

As your family accommodation included 3 children: first up to 11.99 is free of charge, second child is 7 .6 years old charged 25 % and third child 2 years old are free.
We would like to be sure that our guests spending with us a great time on their holidays and will be return to us again. In case if you would like to get some support according to the hotel policies or accommodation contact us ASAP on the email GSH.Sh@tropitelhotels.com
Best regards
Guest relations Supervisor
Liubov Faustova

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 يوليو 2021

الاكل راءع والغرف راءعه التنضيف كل يوم المطعم نضيف الشيف نضيف والمشاريب والبار كان كويسين اوي الخدمه سريعه الانيميشن تيم اكتفيتي اوي كل يوم حفلات اروع من بعضيهم علي البحر والبسين كويس ونظيف والبحر جميل

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Wagihtravrirr
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, Guest Services / Front Office في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear valued guest
We delighted to read your review and thank you for taking the time to write such an exquisite feedback.
The entire team is very pleased to know that you had a fabulous and comfortable visit.
In Tropitel Sahl Hasheesh as always, the safety and wellbeing of our guests are our top priority.
It was indeed a great pleasure having you stayed with us and hope to welcome you back again soon at our property.
Warm Regards,
Haitham Sayed
Assistant Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 19 يوليو 2021

اوتيل ممتاز من ناحيه الاكل والضيافه والنظافه
المنطقه بتجنن ومتاكده راح نرجع مره تاني والكل ممكن ينبسط من الاتموسفير والغرف والنظافه بالغرف. والفعاليات اليليه وشكرا لسام وجو عن الفعاليات الي بيقدمونها لاولادي اتبسطوا كتير

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Discover714907
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, Guest Services / Front Office في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 يوليو 2021

ضيفتنا العزيزة/دكتورة بسمة نود أن نشكركم على اختيار فندق تروبيتل سهل حشيش للإقامة معنا وعلى تعليقكم الجميل على فندقنا والطعام المقدم وكذلك الخدمة التى نقوم بتقديمهاو يسعدنا جميعا ان
نرحب بكم في إجازتكم القادمة
تحياتى
زكى سعيد
مساعد مدير المكاتب الامامية

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 يوليو 2021

حقيق فندق رائع ومش اول مره اجى الخدمه ممتازه والخدمه عاليه جدا والامل جمييييل ومتنوع فقرات متنوعه للاطفال
فعلا الاطفال استمتعوا كتييييييرجدااا المسرح ورسم الوجهه وحاجات كتيييير جدا
ان شاء الله نيجى تانى ونستمتع تانى
شكرا ليكم تروبيتاااال سهل حشيش

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 653emanh
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, Guest Services / Front Office في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear beloved guest,
We are truly grateful for the wonderful things you have said about our Hotel especially its not the first time in our hotel your lovely words about our team and services.
At The Tropitel Sahl Hasheesh, we are committed to consistently providing warm, efficient and discrete service to our guests and their appreciation and acknowledgement is always our greatest reward.
We look forward to welcoming you back in the near future.
Kind regards
Haitham Sayed
Assistant Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يونيو 2021

من أجمل وأرقي الفنادق في مصر
تعاون تام من جميع العاملين في الفندق ابتداء من الريسيبشن للمطعم للشو لخدمات الفندق .موقع الفندق هادئ ومتميز واغلب النزلاء أجانب .اهتمام عالي جدا بالنظافة .الطعام عالي الجودة ومتنوع جدا ولذيذ المذاق .جميع العاملين في غاية الاحترام والذوق .فريق الترفيه جميل وودود.الشاطئ ممتاز ولكن المياه علي الشاطئ مليئة بالشعاب المرجانية لذلك يوجد جسر ممتد لمسافة كبيرة داخل البحر وعند نهاية الجسر تشعر كأنك في عرض البحر .شكرا للادارة وكل العاملين بالفندق .

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر WalaaShipl
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Tropitel sahl hasheesh, General Manager في تروبيتل سهل حشيش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear valued guest,
Thank you for the excellent rating and for taking the time in sharing a review about your recent stay with us in Tropitel Sahl Hasheesh.
We are delighted to know you had a wonderful stay with us and that the services and facilities were up to your expectations.
Thank you for your kind comments on the friendly service from our staff throughout the hotel, they have been forwarded to all employees already.
One of the nicest praises we can receive from our guests is when they like it so much with us that they want to come back again and again. Thank you for your support and loyalty.
We look forward to hopefully welcoming you back on your next visit to our
Sincerely,
Sherif Nagy
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات