اولا ككل كويس الاختيار حاجه في منتهي الجمال فعلا لكل الأعمار ودي حاجه جميله بما انها موجوده تبع الفندق والبحر جميل جدا والاكل تحفه اوي فعلا والغرف جميله اوي بس البحر بعيد شويه اما النشاط الرياضي جميل اوي بصراحة
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
استجاب club-fom, Front Office Manager في GOLDEN 5 EMERALD RESORT, لهذا التعليق
تم الرد 12 فبراير 2020
ضيفنا العزيز ... نود أن نشكركم لزيارتكم لنا و نتمني أن نكون دائما عند حسن ظنكم و في خدمتكم ... و في إنتظار تشريفكم لنا مرات و مرات خلال زيارتكم القادمة بالغردقة ... بالنيابة عن إدارة الفندق و العاملين برجاء تقبل خالص الإحترام و التقدير ..
بجد كانت اجازه سعيد جدا و انا اشكر فريق الانيماشا تيم كان عاملين جو حلو في الاوتيل وكان الجو علي حمام السباحه جيد جدا و كانت المزيكا جيده و المطعم كان جيد و اعم شيء انا الحفلات اللي الانيماشن كان بيعمله في الليل
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
استفسر من Aly26982 عن GOLDEN 5 EMERALD RESORT
أشكر Aly26982
استجاب club-fom, Front Office Manager في GOLDEN 5 EMERALD RESORT, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 فبراير 2020
IsraaShafeekgam
تمت كتابة التعليق في 7 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق جميل وراقي من ناحية الغرف والبناء ومن ناحية المسابح والحدائق الجميلة التي يزهو بها الفندق وكافة المرافق السياحية الموجودة في الفندق وكذلك المطعم خدماته جيدة من ناحية الأكل وتقديمه ثلاث وجبات على نظام البوفيه المفتوح
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
استفسر من IsraaShafeekgam عن GOLDEN 5 EMERALD RESORT
أشكر IsraaShafeekgam
ضيفنا العزيز... نود أن نشكركم لزيارتكم لنا و نتمني أن نكون دائما عند حسن ظنكم و في خدمتكم ... و في إنتظار تشريفكم لنا مرات و مرات خلال زيارتكم القادمة بالغردقة ... بالنيابة عن إدارة الفندق و العاملين برجاء تقبل خالص الإحترام و التقدير
استفسر من Eslamtraveil عن GOLDEN 5 EMERALD RESORT
أشكر Eslamtraveil
كنت فى الفندق ده من ثلاث سنوات والى الان على نفس المستوى بل الى الاحسن وشكر خاص لمدير الفندق الاستاذ صبرى ملاهى مائى من اجمل واكبير فى مدينى الغردقة الاكل جميل جدا والعاملين فى الفندق ممتازين
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
استفسر من 933heshamh عن GOLDEN 5 EMERALD RESORT
أشكر 933heshamh
رحلة أصبحت جميلة بسبب الفنانين الجميلة بروحهم الجميلة الذين اساعدونا بعروضهم الجميلة علي حمام السباحة بالزومبة و كمان العروض الليلة التي يقدموا فيها عروض ممتازة تحيه كبيرة من انا وجميع افراد الاسرة ..
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
استفسر من Ahmed1600 عن GOLDEN 5 EMERALD RESORT