Mohamd

Nice aqua park

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 12 أكتوبر 2019
اولا ككل كويس الاختيار حاجه في منتهي الجمال فعلا لكل الأعمار ودي حاجه جميله بما انها موجوده تبع الفندق والبحر جميل جدا والاكل تحفه اوي فعلا والغرف جميله اوي بس البحر بعيد شويه
اما النشاط الرياضي جميل اوي بصراحة
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
تم الرد 12 فبراير 2020
ضيفنا العزيز ...
نود أن نشكركم لزيارتكم لنا و نتمني أن نكون دائما عند حسن ظنكم و في خدمتكم ... و في إنتظار تشريفكم لنا مرات و مرات خلال زيارتكم القادمة بالغردقة ... بالنيابة عن إدارة الفندق و العاملين برجاء تقبل خالص الإحترام و التقدير ..
  • travelup.com
على بعد 11.0 كم من ‪GOLDEN 5 EMERALD RESORT‬
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
277 نتائج
تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2019

بجد كانت اجازه سعيد جدا و انا اشكر فريق الانيماشا تيم كان عاملين جو حلو في الاوتيل وكان الجو علي حمام السباحه جيد جدا و كانت المزيكا جيده و المطعم كان جيد و اعم شيء انا الحفلات اللي الانيماشن كان بيعمله في الليل

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
أشكر Aly26982
استجاب club-fom, Front Office Manager في ‪GOLDEN 5 EMERALD RESORT‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 فبراير 2020

ضيفنا العزيز ...

تمت كتابة التعليق في 7 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل وراقي من ناحية الغرف والبناء ومن ناحية المسابح والحدائق الجميلة التي يزهو بها الفندق وكافة المرافق السياحية الموجودة في الفندق وكذلك المطعم خدماته جيدة من ناحية الأكل وتقديمه ثلاث وجبات على نظام البوفيه المفتوح

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر IsraaShafeekgam

ضيفنا العزيز...

تمت كتابة التعليق في 7 أغسطس 2019

جولدن فايف كلوب اونيل عالمى الغرف نظيفه والمطعم مساحه كويسه والاكل ممتاز جداا جداا ويوجد اتنين بول وتيم الانمي شن عالمى والاكتيفتى تحفه اوووووووووووى والشوهات حلوه اووى الكوبرا والرقص ودارين مع رقص الاطفال تحفه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
أشكر Eslamtraveil

ضيفنا العزيز...

تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2019

الاادرة اهم حاجة

كنت فى الفندق ده من ثلاث سنوات والى الان على نفس المستوى بل الى الاحسن وشكر خاص لمدير الفندق الاستاذ صبرى
ملاهى مائى من اجمل واكبير فى مدينى الغردقة
الاكل جميل جدا والعاملين فى الفندق ممتازين

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • النظافة
أشكر 933heshamh
تمت كتابة التعليق في 10 يوليو 2019

رحلة أصبحت جميلة بسبب الفنانين الجميلة بروحهم الجميلة الذين اساعدونا بعروضهم الجميلة علي حمام السباحة بالزومبة و كمان العروض الليلة التي يقدموا فيها عروض ممتازة تحيه كبيرة من انا وجميع افراد الاسرة ..

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
أشكر Ahmed1600