تم الرد 19 مايو 2024
ترجم التعليق
Thank you for taking time to express your concerns about your recent stay with us. We do appreciate hearing from our guests, as their comments are vital for us to continue improving our service
البيتش تحفه ورائع فريق الانيميشن ممتاز عاملين جو جميل في الفندق خصوصا السكرة نووور بجد مهتمه بأدق التفاصيل وبتهتم بالاطفال جدا وعلى طول في أنشطة الفندق كلو بجد حلو جدا المطعم اكله حلو وفريش الغرف مريحه الفيو حلو ومريح للاعصاب بجد تجربة رائعه 🌹
استفسر من Coastal25669717659 عن Moreno Horizon Spa and Resort
أشكر Coastal25669717659
استجاب Moreno Resort, Guest Services / Front Office في Moreno Horizon Spa and Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 مايو 2024
أفضل الفنادق بجد رائع البيتش تحفة فريق الانيميشن فوق الرائع بجد ميرسي لزوقكو جدا افضل فندق واحسن تيم واحسن معامله ميرسي ❤️
استفسر من Tourist04408443317 عن Moreno Horizon Spa and Resort
أشكر Tourist04408443317
السلام عليكم انا نزلت مصر للسياحة وكنت نزيلةفي فندق مورينو moreoالغردقة كان الفندق علي الشاطئ وكان فيه اكوا جيم وفيه كل أنواع الرياضة وكانو المشرفين علي،انواع الرياضة المدربة نور مصطفي وميزو ويوجد أيضا فقرات مسائية ترفيهيه مثل الرقص،الشرقي وفترات للااطفال وقضينا اوقاتنآ ممتعة واستمتعنا في الاجازة في فندق مورينو واشكر كل القائمين والكادر الموجود في الفندق وأنصح كل شخص، ان الذهاب والحجز في فندق مورينو moreno
استفسر من Salwa A عن Moreno Horizon Spa and Resort
أشكر Salwa A
انا زرت مصر ونزلت في فندق مورينو وكان الاستقبال ممتاز والحفلات المسائية ممتازة واستمتعنا في تقديم فقراتهم الترفيهية بكل انواعها وكانت الانميشن نور مصطفى وميزو وكل الكادر كان ليهم فقرات الرياضه الصباحيه الرقص الشرقي وكل الفقرات على البحر جميلة وممتعة وانا اشكر جميع الكادر الي في الفندق واستمتعنا كثيرآ في الفندق كانت أجمل أيام . I advise anyone who wants to go to Egypt Hurghada go to this hotel Moreno hotel
استفسر من Omran A عن Moreno Horizon Spa and Resort
أشكر Omran A
تجربة سيئة جدا الاكل مش كويس ونظافة الغرف وبيجددوا الفندق والنزلاء فيه وبيدهوه اختنقنا من رائحة الدهان والاستاف غير ودود وخصوصا الريسيبشن في شخص اسمه سامح بيعامل الجيست المصري بطريقة مهينة ويزعق للاسف ندمنا بنزولنا في هذا الفندق لان شركات السياحة بتروجله بالكذب
استفسر من Navigate03795898383 عن Moreno Horizon Spa and Resort
2 أشكر Navigate03795898383