لما نتكلم عن المتعه يعني لونج بيتش لما نتكلم عن الخدمه والاسلوب الرائع في انك وانت بتفكر بتلاقي الحياه حلوه اوي الخدمه فوق الممتازه في المطاعم والجو تحفه جدا جدا والاكل حلو اوي اوي وكمان الحلويات والفاكهه فريش وبالنسبه للحفلات والشو من اول ماتصحي من النوم لحد ماتنام والانيميشن حلوين اوي في كل الحفلات والبهجه بتعم المكان في كل وقت
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليق
تم الرد 7 سبتمبر 2021
عزيزي،
شكراً على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأولى لنا، نحن سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، هدفنا هو الوصول إلى المستوى المطلوب من الجودة والكفاءة والعمل على راحة النزلاء خلال فترة الإقامة ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
الخدمه ممتازه و الانيميشن تيم ممتاز و برنامج اليومي جيد جدا و الاكل كويس و خدمه الغرف جيده جدا و العروض الليليه ممتازه و المطاعم جيدة جدا و حمامات السباحه نظيفه و متابعه جيدا بالنسبه للاطفال و المشرفين علي الفندق ممتاز
استفسر من abdallahaQ6518OX عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر abdallahaQ6518OX
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 سبتمبر 2021
عزيزي عبد الله،
شكراً لوقتك في كتابة تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، نحن سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
كانت فسحه جميله و ممتعه جدا في فندق لونج بيتش المطاعم كانت مستوي الاكل فيها ممتاز جدا والخدمة فوق الممتازة وإستطاف المطعم ناس محترمة جدا والشيفاااااات نااااااااس جميلة وبيرفكت في كل حاجة شرقي وغربي ‘حلويات أفل
استفسر من Marwamohamed123 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر Marwamohamed123
استجاب Michelle Gibson, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 سبتمبر 2021
عزيزتي مروة،
شكراً على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة والمطعم، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة، ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
من افضل الفنادق في مصر ثاني زياره لينا انا واصدقائ في هذ المنتجع الجميل وليست اخر زياره وبجد حاجه تفرح في المطاعم الجديده المطعم الصيني والنوبي وغيره من المطاعم اود الشكر الخاص الي فريق البارات علي الشاطئ علي مايقوم به من مجهود رائع الي ارضاء النزلاء شكرا فريق عمل لونج بيتش
استفسر من ebrahimb792 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر ebrahimb792
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 أغسطس 2021
عزيزي ابراهيم،
سعداء بكلامك الرائع وتقييمك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، هدفنا هو الوصول إلى المستوى المطلوب من الجودة والكفاءة والعمل على راحة النزلاء خلال فترة الإقامة والعمل على راحتهم، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
دي تاني زيارة ليا فالفندق 🥰 وسعيد جدا بوجودي بسبب الخدمة الفوق ممتازة سواء في البارات او المطاعم والتجديدات اللي حصلت علي البحر دي حاجة جديدة ولذيذة غيرت شكل المصيف والفندق للاحسن طبعا🥰 شكرا جدا لادارة الفندق ومستر رضا العربي علي الوقت الجميل للي ساعدونا نقضية طبعا من غير اي مشاكل او اي حاجة حصلت غير انهم يرضونا🥰❤️❤️❤️
استفسر من 699ameerr عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر 699ameerr
عزيزي أمير،
شكراً على وقتك في كتابة تقييمك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
اخلي اقامه في فندق كل اللناس اللي فيه بيخدموك من القلب و كل الغرف و الاماكن الخدميهً فيها كل اللي بتحتاجه من اول حمامات سباحه عددهم سبعه و فرف ذات موقع مميز و كل اللي حوالينا منظم و فيه كل اللي بتتمناه شكرا م محمد حسن و جميع طاقم العمل و حانيجي تاني كتير
استفسر من Ahmedmagdy777788 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر Ahmedmagdy777788
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 أغسطس 2021
عزيزي أحمد،
شكراً لوقتك في كتابة تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة، سيتم إرسال تحياتك إلى فريق العمل في إنتظار تكرار الزيارة في عطلتك القادمة مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق