Mohamed

Love you long beach

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 15 نوفمبر 2021
ليست الزياره الاولي لنا في هذا المنتجع الذي يقع علي ضفاف البحر الاحمر المتوسط والمناظر الجميله الخلابه بكجد كل شيء جميل جدا ومنظم
انا موجود حالينا في الفندق غرفه رقم ٩٦٢
كل شيء منطم الامل ممتاز جدا والخدمه في جميع البارات والمطاعم ممتازه شكرا اداره الفندق علي الجهد المبذول شكرا جوزيف م رضا وجميع العاملين ولا انسي توتو ابانوب علي بار الشاطيء
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب Michelle Gibson, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليق
تم الرد 21 نوفمبر 2021
عزيزي محمد،

شكراً على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة وعن فريق العمل، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك أمسية سعيدة مع تحيات فريق عمل
على بعد 1.3 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
على بعد 12.5 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
مطل على الشاطئ
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
تمت كتابة التعليق في 7 نوفمبر 2021

اقامة ممتازة وطاقم عمل ممتاز وبصراحة الناس زوق والغرف نضيفة والاكل تمام وفى تنوع وكمان الاكوا ظريفة وممتعة وفيها حجات تنفع للاطفال مش خطرة عليهم وانا وانبسطو فيها والغرفة ممتازة وكل يوم متابعة للاوضة والنضافة كويسة بجد انبسطت وكمان الاولاد وان شاء الله تتكرر تانى

أشكر Tarek-67813
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 نوفمبر 2021

عزيزي طارق،

شكراً على تقييمك وكلامك المتميز، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

منتجع راااااااااااائع بكل ما تحمله المعااااني

الاستااااف كله روعه الروعه
الغرف نضيفه جدااااااا
المطاعم جميله والاكل متنوع
البسينات جميله ونضيفه جدا
البحرررررر روعه
من اول يوم لاخر يوم العائله كلها مستمتعه
ومليون شكر للجميل م. محمد حسن علي حسن الاستقبال وحسن المعامله وسرعه التسكين وحل كل حاجه كانت تطلب منه في ثواني وخدمه الهاوس كيبنج خياليه وحدمه اللايف حارد في كل مكان خياليه والحفلات حلوه ومتنوعه جيم البحر رائع

منتجع بيطور من نفسه علي طول

السنه اللي فاتت كنت موجود في حاجات مكنتش موجوده السنه دي كانت موجوده مثال مرجيحه علي البحر . جيم علي البحر . ايروبكس علي البحر . مطعم اسيوي ( سوشي )

أشكر Ahmedrabie345679
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 نوفمبر 2021

عزيزي أحمد،

شكراً لوقتك في كتابة تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، وسعداء بوجودك معنا، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة، سيتم إرسال تحياتك إلى فريق العمل ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل

تمت كتابة التعليق في 2 نوفمبر 2021

احب اشكر إدارة الفندق على المقابلة الجيده لى واحب اشكر شكر خاص الكابتن ناجى كمال علي حمامات السباحه وعلي مقابلته الجيده لى والغرفه جيده جدا والبار بول والشواطئ الجميل وكل شئ داخل الفندق وأتمنى زيارة هذا المكان مره آخره الشكر والتقدير والاحترام الكامل للاداره والكابتن ناجى كمال ♥️♥️♥️

أشكر 01022418026
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 نوفمبر 2021

عزيزي،

شكراً لوقتك في كتابة تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، رأيك مهم لنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة وعن فريق العمل، سيتم إرسال تحياتك إلى إدارة الفندق، هدفنا هو تقديم أفضل الخدمات وضمان أفضل عطلة ممكنة للجميع، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل

تمت كتابة التعليق في 12 أكتوبر 2021

ريفيو عن long beach resort
وصلنا يوم السبت ١٠/٢ و غادرنا يوم الاربعاء ١٠/٦، وصلنا الساعة ١ وعملنا check in وقالولنا عقبال م نخلص غداء الغرف هتبقي جهزت وكنا حاجزين غرفتين واحدة سريرين لوالدتي واختي وواحدة فيها سرير كبير وسرير صغير ليا انا وزوجي وولادي الاتنين وطلبنا الغرفتين يكونوا جنب بعض ويكونوا قريبين من المطعم وال pool.. فضلنا منتظرين لحد ٣ الا ربع عقبال م الغرف جهزت وروحنا مع الموظف للأوض اللي اكتشفنا انها بعيدة جدااا عن أي حاجة ف مبني ٦٥ وكمان غرفة واحدة اللي كانت جاهزة والتانية لسة هتتنضف ومكانوش جنب بعض واحدة كانت ف الارضي والتانية كانت ف الاول وقلنا ماشي.. الغرفة الاولي كان الدولاب فيها مكسور والثلاجة بايظة كلمنا ال reception عشان ييجوا يصلحوها وكل ده والغرفة التانية لسة م اتنضفتش واكتشفنا اننا بعاد جدااا عن اي حاجة ف الفندق والفندق اصلا levels وكبير جدااا ومعايا والدتي مش هتقدر كل شوية تطلع وتنزل.. روحنا انا و زوجي ع الريسبشن عشان يشوفوا لينا غرف تلنية والاجابة مفيش.. طب استنوا لبكرة وقولنالهم اصلا الغرفة التلنية مجهزتش لما طلعنا نشوفها اصلا لقينا فيها ٣ سراير عرض ١ م مش غرفة عائلية بالمرة.. المهم بعد انتظار ساعة وربع قابولنا فيه غرفتطن جاهزين ف مبني العائلات وبعتوا معانا حد يوريهالنا... الغرف طلعت ضيقة جدااااا ونظام برده سريرين منفصلين عرش ١ م اللي هو الباقي ينام ع الارض مثلا ف طبعا معجبتناش ف قالولنا انتظروا لبكرة نجهز غرف افضل كنا وصلنا للساعة ٥ وضيعوا علينا اليوم واستسلمنا أصلا انهم يعملوا حاجة... وجه حد صلح الدولاب عند والدتي وكان المفروض هيغيروا الثلاجة الفني راح معرفش عمل فيها ايه وقال هي كدة اشتغلت واصلا هي المفروض يبقي تبريدها منخغض كاننا مدخلناش فنادق قبل كدة وعارفين الميني بار تبريدها ازاي.
طبعا بدأنا من تاني يوم نروح ال pools ونكتشف ان عربيات التنقل اللي المفروض عربية كل ١٠ دقايق بنستناها بالنص ساعة لان تقريبا هما عربيتين بس اللي شغالين ف الفندق.
حصل كمان موقف ان احنا حاجزين ٤ ليالي all inclusive فوجئنا ان ثالث يوم راجعين من ال pool ع الساعة ١٢ لقينا المفتاح مش راضي يفتح الغرفة ولحسن الحظ مفتاح غرفة والدتي كان شغال المهم زوجي اتصل بالريسيبشن محدش بيرد. راح ع الريسيبشن لقاهم بيقولوله ال check out بتاح حضرتك النهاردة بالرغم اننا حاجزين ٤ ليالي وكمان ف كاتبين كدة ف introduction form اول م وصلنا.. المهم كلمنا الشركة اللي حاجزين تبعها وجه موظف منها كان ف الفندق مع فوج وقال ايه الفندق مدون ال check out date غلط عشان كل الفوج اللي طالع ف الوقت ده ٣ ليالي فقط وافترضوا ان احنا كمان كدة واسفين... اللي هو لولا ستر ربنا كان كمان غرفة والدتي مش هتفتح وفعلا حاولنا نستعمل مفتاحها تاني مفتحش عشان عاملين المغنطة ٣ ايام بس.. وال room service مكنش نضف طبعا لا الغرفةدي ولا دي بعيدااا ان اصلا كل يوم كنا بنرجع الغرفة بعد الظهر مكانش بيبقي نظفها والموظف ده قعد يقولنا ده انا عليا كل يوم انظف ٤٠ غزفة وكتيير عليا وواضح ان عندها مشكلة ف عدد العمالة عموما... طبعا ضربوولنا المزاج والاستمتاع بالنار 😭 وكنا بنفكر نحجز نمد ليلة كمان او نعمل late check out قفلونا منهم اصلا.
قديمة نوعا ما ومتهالكة شوية والخزنة عندي كانت بايظة اصلا وموضوع ان السرير عرضة ١ م ده غريب الصراحة.
الاكل
متنوع أكيد كان فيه فراخ محشية وبط وفراخ مشوية وكفته وبرجر ولحمة rosted وكاليماري وسمك بوري صينية وفيليه بس قسم المكرونة واقع جدااااا وطعمه حلو جداا ف حاجات وحاجات تانية مش اد كدة وكان فيه شيف جديد ع قسم الاومليت كان بيعمله ني... اللبن اللي موجود للمشروبات تقريبا بودرة ومتخفف بمياة كتييير.. قسم الحلويات كان جميل.. مطعم الشاطى كان بيعمل سندوتشات كبدة بشعة َبطاطس محروقة وبيتزا مش اد كدة.
الشاطئ وال pools
حمامات سباحة كتيير بس تنضيفها مش الحسن حاجة وكان فيه جذر رهيب للبحر بس مش كل يوم.
الجيم
ع الشاطئ حلو جدااا وكان فيه kids area برده كويسة جدااا ع البحر ومرجيحة جميلة للتصوير والمارينا تحفة والجو كان حلو جدااا الاسبوع إللي فات.
انا مكنتش هكتب reviews بس لقيت حد بيشكر جدااا ف الفندق وحبيت ان اللي هيروح الفندق يبقي عارف ذي م فيه تجارب كويسة يه برده تجارب مش اد كدة َكل واحد ليه حرية الاختيار... كنا مسافرين الليلة ب ١٥٠٠
ممكن يكون قيمة قصاد سعر تمام وجايز يكون رنج السعر ده بيبقي نفس الخدمة ف الفنادق... دي ثالت مرة اروح فيها الغردقة وهي عموما مكان جميل جداااا وروحنا الاكواريوم اخيرااا المرة دي وفعلا ممتعة وانصح كل الناس تروحها والاطفال هينبسطوا بيها جدااااا... ذي م قولت الفندق كبييير جداا وم انصحض بيه حد هيسافر بوالده او والدته لان موضوع السلالم والمنحدرات ده هو اللي الفندق قائم عليه ومرهق جداااا.

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
2  أشكر 776nevenr
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أكتوبر 2021

عزيزتي استاذة نيڤين،

شكراً لوقتك في كتابة تقييمك عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، تقييمك مهم لنا لقياس مدى رضاء النزلاء خلال فترة الإقامة، ونعتذر لسيادتكم عن ما بدر نظراً لضغط فترة الموسم، هدفنا هو الوصول إلى المستوى المطلوب من الجودة والكفاءة والعمل على راحة النزلاء خلال فترة الإقامة، سيتم إرسال شكوى حضرتك إلى إدارة الفندق للتحقيق والتحسين، فريق العمل يبذل قصارى جهده لتلبية احتياجات النزلاء وبيكون في بعض من التقصير خلال فترة الموسم سيتم حل كل النقط الي حضرتك وضحتيها في كلامك ونتمنى تكرار الزيارة مرة أخرى في عطلتك القادمة، نتمنى لكي يوم سعيد مع تحيات فريق عمل

تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2021

من افضل الفنادق في البحر الاحمر يقع الفندق علي ضفاف البحر الاحمر مباشرة مما يجعلك تشعر بالراحة والاسترخاء التام خلال فترة الاقامة
خدمة المطاعم ممتازة جدا والغرف
وخدمة المشروبات والبارات التي تقع علي الشاطى خدمة ممتازة جدا شكرا فريق عمل الأغذية والمشروبات شكرا رضا العربي علي حسن كرم الضيافة

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
أشكر Gorg423

عزيزي جورج،

شكراً على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء لرضاء سيادتكم عن الفندق والخدمة والإقامة والمطعم، سيتم إرسال تحياتك إلى فريق العمل ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة مع تحيات فريق عمل