من اجمل فنادق الغردقه كلها انا نزلت فى كذا فندق بس بجد لونج بيتش من اكبر واحلى الفنادق وكل الخدمات موجوده بكل شئ اكتفتي حلو جدا ملاعب وبحر واكوابارك وكمان عاملين منطقه خاصه بالعاب الرعب والالغاز علشان مافيش حد يحس بملل انا فعلا مش عاوزه امشى ومستر محمد حسن من اكتر الشخصيات المحترمه بجد اسالو عليه هناك اول ماتروحو مش هيسبكم من اول ماتدخلو لحد ماتمشو ده لو مشيتو 💗💗♥️
تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
تم الرد 30 يناير 2022
عزيزتي شاهي,
شكراً على كلامك الرائع عن زيارة حضرتك الأخيرة من لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة وعن فريق العمل، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
من اجمل الفنادق واحلي استقبال واحلي موظف استقبال شوفته في حياتي الاستاذ كيرلس مكرم وهتتكرر تاني زياره الغردقة بسبب الفندق والاستقبال احب اكرر شكري لكل موظفي الفندق وخاصه الاستاذ كيرلس مكرم موظف استقبال
استفسر من BeshoW5 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر BeshoW5
استجاب Michelle Gibson, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 يناير 2022
عزيزي بيشو،
شكراً على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن فريق العمل، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
فندق اكثر من رائع و خدمه اكثر من متميزه و ترحيب متميز و اتبسط اوي فليله رأس السنه و متميزين جدا فالاكل و الشرب و الڤيو جميل اوي و السويت تحفه و نظافه فائقه و اكتر وقت قضيته فالفندق حلو اوي و تنوع كبير فالمطاعم
تاريخ الإقامة: يناير 2022
استفسر من GehadA75 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر GehadA75
استجاب Michelle Gibson, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يناير 2022
عزيزتي جهاد،
شكراً على تقييمك ووقتك في كتابة رأيك عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة وعن الفندق والغرف، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
ليست الزياره الاولي لنا في هذا المنتجع الذي يقع علي ضفاف البحر الاحمر المتوسط والمناظر الجميله الخلابه بكجد كل شيء جميل جدا ومنظم انا موجود حالينا في الفندق غرفه رقم ٩٦٢ كل شيء منطم الامل ممتاز جدا والخدمه في جميع البارات والمطاعم ممتازه شكرا اداره الفندق علي الجهد المبذول شكرا جوزيف م رضا وجميع العاملين ولا انسي توتو ابانوب علي بار الشاطيء
استفسر من Mohamedhossam4304820 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر Mohamedhossam4304820
استجاب Michelle Gibson, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 نوفمبر 2021
عزيزي محمد،
شكراً على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة وعن فريق العمل، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك أمسية سعيدة مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
اقامة ممتازة وطاقم عمل ممتاز وبصراحة الناس زوق والغرف نضيفة والاكل تمام وفى تنوع وكمان الاكوا ظريفة وممتعة وفيها حجات تنفع للاطفال مش خطرة عليهم وانا وانبسطو فيها والغرفة ممتازة وكل يوم متابعة للاوضة والنضافة كويسة بجد انبسطت وكمان الاولاد وان شاء الله تتكرر تانى
استفسر من Tarek-67813 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر Tarek-67813
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 نوفمبر 2021
عزيزي طارق،
شكراً على تقييمك وكلامك المتميز، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
Ahmedrabie345679
تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الاستااااف كله روعه الروعه الغرف نضيفه جدااااااا المطاعم جميله والاكل متنوع البسينات جميله ونضيفه جدا البحرررررر روعه من اول يوم لاخر يوم العائله كلها مستمتعه ومليون شكر للجميل م. محمد حسن علي حسن الاستقبال وحسن المعامله وسرعه التسكين وحل كل حاجه كانت تطلب منه في ثواني وخدمه الهاوس كيبنج خياليه وحدمه اللايف حارد في كل مكان خياليه والحفلات حلوه ومتنوعه جيم البحر رائع
منتجع بيطور من نفسه علي طول
السنه اللي فاتت كنت موجود في حاجات مكنتش موجوده السنه دي كانت موجوده مثال مرجيحه علي البحر . جيم علي البحر . ايروبكس علي البحر . مطعم اسيوي ( سوشي )
استفسر من Ahmedrabie345679 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر Ahmedrabie345679
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 نوفمبر 2021
عزيزي أحمد،
شكراً لوقتك في كتابة تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، وسعداء بوجودك معنا، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الإقامة، سيتم إرسال تحياتك إلى فريق العمل ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق