من احسن الفنادق في الغردقة كل حاجه هناك حلوه جدا الاكل و الروم سيرفس و الريسبشن و الاداره من اول يوم وصلنا من احسن التعامل في الدنيا و طبعا البحر و البووول هناك روعه بجد انصح اي حد حابب يسافر يحجز هناك و يكون مبسوط و مرتاح جدا و بجد مش هيحتاج يطلع من الفندق من كتر ما هو كبير و في كل حاجه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليق
تم الرد 15 مايو 2022
عزيزي روان،
شكراً على تقييمك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة معنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الفندق وعن الخدمات المقدمة، تقييمك يعكس مدى رضاء النزلاء عن زيارة الفندق، ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
بالامانه انا ذهبت فنادق في الغردقه كتير لم اجد أجمل ولا اروع من لونج بيتش....نظافه ... احترام ... .احلي اكل .. طعم وشكل حمامات السباحه ممتازه نظيفه والعاملين ودودين والجميع يعرض المساعده قبل أن تطلبها شكرا للجميع
استفسر من MahmoudAbdo120 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر MahmoudAbdo120
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 مايو 2022
عزيزي محمود،
شكراً على كلامك الرائع سعداء بتقييمك المتميز، وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، هدفنا هو إسعاد جميع النزلاء خلال فترة الإقامة، نتمنى تكرار الزيارة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
فندق ممتاز و مناسب جدا للتنزه بشكل رائع و ممتع..الغرف نظيفة و حمامات السباحة جميلة جدا..و الموظفين فى جميع ارجاء الفندق كانو ودودين وخاصه استاز احمد المسؤول عن حمامات السباحة و الشاطئ كل شيئ كان ممتاز اشكر الجميع
استفسر من D5207ZIahmedm عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر D5207ZIahmedm
عزيزي أحمد،
شكراً لتقييمك الرائع عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الاقامه، نتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل. إدارة خدمات الفندق
Ahmed_taravel-2020
تمت كتابة التعليق في 1 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة
المكان جميل ورائع يمكنك الاستمتاع بكل شيء والاستقبال كان جميل جدا والانيميشن لذيذ جدا واتذكر منهم عمر ومحمود ولورين واديلينا وانشاء الله اكرر الإقامة تاني في شهر ٨ القادم للاستمتاع مره اخري واتذكر أيضا في الاستقبال الأستاذ عادل فايز متعاون جدا
استفسر من Ahmed_taravel-2020 عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
1 أشكر Ahmed_taravel-2020
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022
عزيزي أحمد ،
شكراً على وقتك في كتابة تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة وعن فريق العمل، في إنتظار زيارة حضرتك مرة أخرى في اغسطس و كل سنة وحضرتك طيب ورمضان كريم. مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
كل الشكر والتقدير استاذ محمد حسن مدير الاوتيل على التعامل الراقى والاسلوب المميز الذى يضيف الى الفندق روعه الذوق والاخلاق وعظمه المكان تحياتى الى جميع العاملين بدون استثناء الى اللقاء فى رحلات قادمه باذن الله
استفسر من 201hamdya عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
1 أشكر 201hamdya
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مارس 2022
شكراً استاذ حمدي،
شكراً على وقتك في كتابة تقييمك الرائع عن زيارة حضرتك الأخيرة لنا، سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة ، نحن نبذل قصارى جهدنا لتلبية احتياجات النزلاء والعمل على راحتهم ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق
الفندق جميل جدا ما شاء الله كل حاجه تحفه فيه واستاف ذوق جدا فريق الانيميشن كويس جدا المطعم واستافه في غاية الروعه خدمه الغرف والسرفيس جميله جدا ومعامله رائعه ا / احمد عطيه مشرف الغرف متقن جدا في عمله ورائع ف التعامل ا / تامر حامد المسئول عن النظافه حابب اشكره جدا جدا لاخلاصه
استفسر من Mohamedmahmoudsaber عن الغردقة لونج بيتش ريزورت
أشكر Mohamedmahmoudsaber
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 مارس 2022
عزيزي أستاذ محمد،
شكراً ليك على تقييمك الرائع وكلامك المتميز عن فريق العمل، نحن سعداء بوجودك معنا وسعداء لرضاء سيادتكم عن الخدمة المقدمة هدفنا هو إسعاد جميع النزلاء والعمل على راحتهم خلال فترة الاقامه ونتمنى تكرار الزيارة في عطلتك القادمة ونتمنى لك يوم سعيد مع تحيات فريق عمل إدارة خدمات الفندق