لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Khaled M

اقامه سعيده

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 15 فبراير 2023
الخدمه فوق الممتازه والطقم العمل عشره على عشره ناس
كويسين جدا وفى قمه التعاون والاحترام والريسيبشن فى قمه التعاون والاحترام مستر ميلاد ومستر بيشوي
...وساره ومستر محمد حسن مدير الغرف 😍😍😍
الروم سيرفيس كانت رائعه
تاريخ الإقامة: فبراير 2023
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
5.0 من 5 دوائرالقيمة
5.0 من 5 دوائرالموقع
5.0 من 5 دوائرالخدمة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Team, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليق
تم الرد 15 فبراير 2023
Dear Valuable Guest,
Thank you very much for your review and for taking the time you dedicated to posting it.
We hope you have taken home some wonderful memories of your time with us and we look forward to seeing you on your next trip to Hurghada.
Best regards, Guest Relation Team
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎596‬
  • Booking.com
على بعد 3.6 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎674‬
  • Algotels
على بعد 11.8 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎513‬
  • Priceline
على بعد 5.9 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎723‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎874‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎548‬
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎641‬
على بعد 10.2 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎528‬
  • Booking.com
على بعد 7.6 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,426‬
  • Booking.com
  • Priceline
على بعد 12.1 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
حمام سباحة
مطل على الشاطئ
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎428‬
  • Algotels
على بعد 14.2 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎875‬
  • Priceline
على بعد 6.3 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎583‬
  • Booking.com
على بعد 20.3 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Priceline
‪Go to your Happy Price‬
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎421‬
  • Booking.com
على بعد 9.6 كم من الغردقة لونج بيتش ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
التعليقات (7,049)
تصفية التعليقات
7,049 نتائج
تقييم المسافر
5,355
944
353
160
237
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
5,355
944
353
160
237
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
65 - 70 من 7,049 تعليق
تمت كتابة التعليق في 15 فبراير 2023 عبر الأجهزة المحمولة

مكان جميل جدا و طاقم الاستقبال متعاون جدا بيشوي و م مينا و ميلاد و طبعا الف شكرا لمدير قطاع الغرف م محمد حسن علي الننسيق الجميل و اكيد الزياره حاتتكرر علشان فعلا انبسطنا في الهاني مون بتاعنا
الف شكر طاقم العمل

تاريخ الإقامة: فبراير 2023
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 251bakra
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation Team, Guest Services / Front Office في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 فبراير 2023
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
Thank you very much for your review and for taking the time you dedicated to posting it.
We hope you have taken home some wonderful memories of your time with us and we look forward to seeing you on your next trip to Hurghada. Most of all, we are glad to read that you particularly highlighted the friendly and helpful team and we will be happy to pass on your great feedback to all our colleagues, especially the mentioned ones.
Best Regards, Guest Relation Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 فبراير 2023

مكان محترم جدا جدا مريح للنفسيه واحب اشكر فريق النظافه المسؤل عن الغرفه وخصوصا عبدالله جعفر لاستجابته لاي طلب بيكون ناقص في الغرفه او اي حاجه محتاجاها وكمان محمد علي بجد شكرا جدا لانهم ساعدوني كتير وخصوصا لما عرفوا اني لوحدي بولادي واحب اشكرا ميرا بنوته زي العسل ووشها بشوش واحب كمان اشكر مستر محمد المسؤل عن المطعم الرئيسي بجد انا بشكر كل اللي في المكان على ذوقهم واخلاقهم وانهم بيساعدو وبيخدمو الموجودين بكل حب وفريق الانيميشين كمان حلوين اوي

تاريخ الإقامة: فبراير 2023
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر Samrtravel84
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
Thank you very much for your review and for taking the time you dedicated to posting it.
We hope you have taken home some wonderful memories of your time with us and we look forward to seeing you on your next trip to Hurghada. Most of all, we are glad to read that you particularly highlighted the friendly and helpful team and we will be happy to pass on your great feedback to all our colleagues, especially the mentioned ones.
Best Regards,
Hany Mounir
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 فبراير 2023

بصراحة كانت تجربه ممتازه جدا جدا كل حاجه ممتازه من الاكل الاستقبال والنظافه بجد حلوه اوي وبالاخص فريق الانيميشن كيدز وعلي راسهم سيلا القمر وقد اى انسانه جميله وقد اي زوء اوي ف التعامل مع الاطفال واهم حاجه فكره الانيميشن كيدز بيعملو الاطفال افكار حلوه اوي وقد اي بنوتي استفاده منهم بجد شكرا ياسيلا من كل قلبى وجودي بتقولك انا بحبك اوى وهاجى تانى عشان خاطرك🌷❤️

تاريخ الإقامة: فبراير 2023
أشكر Wander27111278132
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Valuable guest,
Thank you for staying with us at Long Beach Resort, Hurghada. We are so happy to hear that you fully enjoyed your vacation. We pride ourselves on offering a unique experience with warm hospitality, great amenities, and an overall amazing experience.
All of your feedback will be shared with our team as it gives us an opportunity to grow and improve. Thank you again and we can't wait to welcome you back to our piece of paradise!
Best Regards,
Hany Mounir
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 فبراير 2023

كانت مده الاجازه ٥ ايام وهذه الزيارة الاولي لنا آنا والاسره وسعدنا جدا من خدمه جميع العاملين انا في جميع الأماكن في الفندق
جميع العاملين علئ درايه تامه من كرم الضيافة للنزلاء وخاصة الاهتمام بالأطفال وتوفير البطاطس لهم وهذا يجعل جميع الأطفال سعداء وبرنامج الترفيه في الفندق جيد جدا صباحا ومساء
الطعام جيد جدا فوق الممتاز في المطاعم والمشروبات جيده ايضا ارشح للنزلاء شرب النسكافيه الساخن في بار الشاطئ
شكرا ادارة المنتجع علي المجهود المبذول لإسعاد النزلاء

تاريخ الإقامة: فبراير 2023
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Elbana_532964
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hany Mounir, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أبريل 2023
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
Thank you very much for your review and for taking the time you dedicated to posting it.
Satisfaction of our guests is our primary concern and we are delighted when we achieve a positive result.
Your kind comments and remarks encourage us to continue to be professional hard working and assure you of our best attention and quality services at all times. It's a delight to know how much you have enjoyed the hotel, beach room cleaning as well as the hospitality received from my team.
We hope you have taken home some wonderful memories of your time with us and we look forward to seeing you on your next trip to Hurghada.
Best Regards,
Hany Mounir
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 فبراير 2023

الاجازه ممتازه جداا بالإقامة انا وزوجتي وكان الفندق
وكان مجهز تماما وَعنا الاطفال والمكان مجهز تماما لدينا وي جد المثير من الخدمات المقدمه للاطفال
والعاب الدارتس في البار الرياضي
شكرا جزيلا م شريف م رضا علي الاقامه ادجيده وسوكرر الاقامه مره اخرى

تاريخ الإقامة: فبراير 2023
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر Eman E
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Hany Mounir General Manager, General Manager في الغردقة لونج بيتش ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 فبراير 2023
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
Thank you very much for your review and for taking the time you dedicated to posting it.
Most of all, we are glad to read that you particularly highlighted the friendly and helpful team and we will be happy to pass on your great feedback to all our colleagues, especially the mentioned ones.
We hope you have taken home some wonderful memories of your time with us and we look forward to seeing you on your next trip to Hurghada.
Kind Regards,
Hany Mounir
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات