لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Eng ahmed
الجيزة, مصر

2021 اجازة

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 24 يوليو 2021
الريسبشن رائع جدا .....الهاوس كيبنج روووعه ونظافه رائعه ......
الغرفه جميله والڤيو روعه رابع مره في الغردقه الفندق روووعه
والانميشن مسبناش في كل حاجه لحظه حفله مزيكا كل حاجه حلوة شكرا علي الإجازة السعيده
الخدمه جميله والأكل كل يوم مختلف روعه
شكرا شبسي
جيمي
مادو
كريستينا
الدي جي مارلي مزيكا جميله شكرا
احمد بار مان
خالد البار مان
اسحاق معامله جميله جدا
تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب SUNRISE Holidays Resort, Marketing في صن رايز هوليدايز ريزورت, لهذا التعليق
تم الرد 25 يوليو 2021
Dear Valued Guest,
Warm greetings from the Sunrise Holidays hotel
Thank you for sharing your review with us.
We hope we can welcome you soon again in our resort and make your stay as comfortable as this one.
Best regards,
The Hotel management
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,578‬
  • Booking.com
  • Trip.com
على بعد 2.8 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
حمام سباحة
مطل على الشاطئ
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎714‬
  • Booking.com
على بعد 3.5 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎638‬
  • Booking.com
على بعد 12.3 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎556‬
  • Priceline
على بعد 9.7 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
‪Go to your Happy Price‬
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎500‬
  • Booking.com
على بعد 5.7 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎990‬
  • Trip.com
على بعد 20.3 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Official Hotel
    ‪د.إ.‏ ‎1,101‬
  • Priceline
على بعد 24.2 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
  • Priceline
  • Lol.travel
    ‪د.إ.‏ ‎1,187‬
  • Booking.com
على بعد 13.6 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎216‬
  • Booking.com
على بعد 14.5 كم من صن رايز هوليدايز ريزورت
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
التعليقات (9,740)
تصفية التعليقات
9,740 نتائج
تقييم المسافر
6,753
1,868
680
242
197
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
6,753
1,868
680
242
197
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
70 - 75 من 9,740 تعليق
تمت كتابة التعليق في 24 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل من اول يوم في الرسبشن والمعامله تمام
بالنسبه للمطاعم كل يوم اكل مختلف في المكان
الخدمه ممتازه جدا
والاصطف والنظافه جميله جدا ...
فريق الانميشن مفيش كلام كل يوم حفله جديده وحفله الالوان كانت جميله جدا
شكرا للمزيكا ماري المزيكا ومادو وشبسي وجيمي
و احمد البار مان وشنوده مصطفي
وشكرا خاص لمدير الرسبشن

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Omartt11
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب SUNRISE Holidays Resort, Marketing في صن رايز هوليدايز ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Warm greetings from the Sunrise Holidays hotel
Thank you for sharing your review with us.
We hope we can welcome you soon again in our resort and make your stay as comfortable as this one.
Best regards,
The Hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل جدا ورائع كل الأشخاص محترمين جدا والفندق رخيص جدا علي الخدمة والمزيكا كانت كويسة جدا والغرفة كانت دايما نظيفة والأكل كان كويس جدا والمشروبات كانت جيدة جدا جدا وفريق الانيمشن كان كويس ومحترمين جدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر dyydhyhdfdghhvbh
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب SUNRISE Holidays Resort, Marketing في صن رايز هوليدايز ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Guest ,
Thank you very much for your review of your stay at SUNRISE Holidays Resort.
It is always nice when someone that has a great experience such as yours, shares it.
We were indeed very glad that you had a memorable stay at our hotel and your recommendation is highly appreciated by the team.
All of us look forward to see you again with much pleasure.

Kind regards,
The hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 يوليو 2021

هذي كانت اول زيارة لي في فندق سن رايز هوليدي
و كانت زيارة جداً ممتازه و راح اكررها كثير
و الأسعار جداً ممتازه مقابل كل حاجه جميله
اطلالات جداً جميله
فعاليات على المسبح بشكل دائم كلها ممتازه
رقص وكل حاجه وناس حلوه
المطاعم الموجوده جداً جميله و اكلهم لذيذ و الخدمه عندهم ٥ نجوم

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر F9501
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب SUNRISE Holidays Resort, Marketing في صن رايز هوليدايز ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you for your feedback, we are so glad that you have such fond memories of our staff and your vacation.
We do all the best to accommodate our guests with the highest standards of Arabic hospitality. We look forward to welcoming you back in the near future for another special holiday.

Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 يوليو 2021

١- الخدمة ممتازة جدآ
٢- ال animation team متعاون جدآ
٣- الفطار و الغداء و العشاء ال quality حلوة جدآ
٤- كميات الأكل محترمة
٥- الفقرات متنوعة طول اليوم
٦- في تجديد في الخدمة
٧- الخدمة و الأكل و المشروبات علي ال pool و البحر ممتازة

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Ahmedzz240
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب SUNRISE Holidays Resort, Marketing في صن رايز هوليدايز ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Mr.

Thank you for your comment on our hotel. We are glad that your vacation was comfortable.
We are looking forward to see you soon in SUNRISE Holidays Resort.

Best regards,
The Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 يونيو 2021

اول مره في فندق صن رايز من الاماكن الجميله والهادئه
الفندق السعر جميل جدا مقابل خدمه والناس جميله جدا
نظافه الغرفه وڤيو المكان جميل جدا علي البحر مكان الفندق مناسب لكل حاجه
الاكل كل يوم مختلف سواء سمك او لحوم
البار احمد . وليد خدمه جميله
الانميشن طبعا مختلف مدي المكان جو مختلف جدا في المسا حفلات كل يوم المزيكا جميله جدا الدي جي حاجه مختلفه بجد عن الفنادق الاخري
تقريبا كده الاجازه مختلفه غير كل مره شكرا صن رايز

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Amr E
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب SUNRISE Holidays Resort, Marketing في صن رايز هوليدايز ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest ,

We are very pleased that you have enjoyed your vacation in our resort and had a very relaxing stay. Thank you for your nice comments about our staff members .
The entire team is looking forward to welcome you back in SUNRISE Holidays Resort where you will always be surrounded by comfort and care.
With best regards,
The Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات