tia m

❤️ Seagull

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 11 نوفمبر 2017عبر الأجهزة المحمولة
انا اتبسط اووي بالكام يوم اللي قضيتهم في الاوتيل، الاقامه كانت لطيف والأول مريح جدا ومكانه بصراحة سهل عليا اني استمتع وأخرج واشوف الغردقة والناس في الاوتيل لطيفة والاكل حلو والغرفة كانت حلوة ونضيفة بس كنت بتهوه فيه هههههه بس بجد أوتيل حلو وانا اكيد هرجع تاني
استجاب Seagull H, General Manager في سيجال بيتش رزورت, لهذا التعليق
تم الرد 16 نوفمبر 2017
شكرا لك لأخذ الوقت لكتابة استعراض حول إقامتك الأخيرة معنا في منتجع سي جل . رأيك مهم جدا بالنسبة لنا و إدارة منتجع الغردقة سي جل بيتش ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة لضيوفه

على بعد 25.6 كم من سيجال بيتش رزورت
    ‪د.إ.‏ ‎1,533‬
على بعد 3.1 كم من سيجال بيتش رزورت
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
تمت كتابة التعليق في 17 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

رحلة كانت فى غاية السعادة داخل هذا الفندق الجميل والموظفين كانوا فى قمة الاحترام والمساعدة وعلى قدر عالى من الاحترافية فى أحب أوجه شكرى إلى كل من مستر /حسام مدير الريسبشن ..وموظفى الإستقبال /محمد إسماعيل. . أبوبكر كانوا قمة فى الاحترافية .وموظف المطعم كمال الشاطىء كان جميل ولكن الطعام كان ليس بالجديد ولكن على العموم كنت أشعر بالسعادة والرضى فى قضاء اجازتى والعودة مرة أخرى إلى هذا المنتجع الذى يميزه موقعه الفريد

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
12  أشكر Go520967
استجاب Seagull H, General Manager في سيجال بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2017

شكرا لك لأخذ الوقت لكتابة استعراض حول إقامتك الأخيرة معنا في منتجع سي جل . ملاحظاتك و رأيك مهم جدا بالنسبة لنا و إدارة منتجع الغردقة سي جل بيتش ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة لضيوف وقد تم اخذ ارائكم بمنتهي الجدية

تمت كتابة التعليق في 4 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

كانت اجازه جميله جدا ً والفندق كان من احسن الفنادق اللي روحتها بجد مع ان دي اول مره اروحه ومش مستوعبه ازاي جميل كده وأربع نجوم يستاهل اكتر من اربعه كمان...والخدمه جميله واتمني الاجازه الجايه اروح فيه بردوا ❤️

1  أشكر SaraM11469

شكرا لك لأخذ الوقت لكتابة استعراض حول إقامتك الأخيرة معنا في منتجع سي جل ولقد سعدنا بزيارتكم

تمت كتابة التعليق في 25 سبتمبر 2017

الأن سوف أقوم بتقييم الفندق كاتالي:-
التقييم سوف يكون من 1 إلى 10 حسب الجودة
- الفندق **** (أربعة نجوم) طبقا لتصنيف وزارة السياحة المصرية
- الاستقبال : 5 .......................... ملحوظة : نسبة الاشغال عاليه وتسكين وخروج الافواج كان زحمة بشكل مبالغ فيه وعدد موظفي الاستقبال للتعامل مع هذا العدد غير كاف اللوبي كبير جدا ولكن الاعداد أكبر.
- الكافيتريا : 8 .......................... ملحوظة : العاملين مجتهدين ولكن عدد النزلاء كان كبير جدا وكان يضغط على
العاملين فأحيانا تضيع الأبتسامة من وجه العاملين نظرا للضغط وخصوصا بعد الوجبات الرئيسية.
- المطعـــم : 9 .......................... ملحوظة : تحية وتقدير للعاملين على هذا المطعم نظراً للمجهود الذي يبذل لتلبية أحتياجات هذ العدد من النزلاء ولكن الاصناف قليلة ولكن كانت تغطي أكثر من المطلوب والعاملين لا يدخرو جهدا لتلبية أحتياجات كل هذا العدد والحصول على رضاء جميع النزلاء وللحق لم أجد آي نزيل تزمر من المطعم فتحية وتقدير لجميع العاملين بالمطعم والمطبخ.
- حمامات السباحة: 6.5 ................ ملحوظة : بعض الحمامات تحتاج لصيانة كوجود قطع في الفينيل الداخلى الذي يغطى السطح الداخلى لحمامات السباحة النظافة تحتاج لاهتمام أكبر وليس معنى هذا انه لا يتم التنظيف بشكل يوميى ولكن نظرا للعدد الكبير للنزلاء وعدم التزام البعض بغسل الارجل والاستحمام اثناء الخروج من البحر وقبل نزول حمامات السباحة مما يترتب عليه هذا .
- الشاطئ : 8 ........................ ملحوظة : يوجد شاطئين ولكن الارضية بها بعض الصخور الصغيرة فيجب الحذر.
- الحمامات : 3
(حول الشاطئ وحمامات السباحة).... ملحوظة : حمامات سيئة من حيث النظافة للغاية
- غرف النوم : 5 ..................... ملحوظة : ليست جيدة على الاطلاق حيث ان هناك اجنحه حديثة تم تحديثها واظن ان فرشها جديد اما الاجنحه القديمة ففرشها متهالك سواء من وحدات أدراج خشبية متهالكه مراتب غير جيدة على الاطلاق مفروشات مقبولة ولكن لا ترقى للجيدة باب البلكونة يتم جره أو فتحه بصعوبة الاطلالة حسب موقع الغرفة ولكن ليست كلها جيدة حيث ان هناك بعض الغرف بأطلالة جانبية أو خلفية لا ترى البحر أو حمامات السباحة أو حتى الجاردن على الاطلاق.
- الحدائق والمساحات الخضرة : 8 .....ملحوظة : تنسيق جيد للمساحات الخضراء والحدائق ويوجد لديهم حديقة حيوانات صغيرة مما يضيف جو من البهجه والسعادة للاطفال والكبار أيضاً.
- الأنيميشن والعروض : 8 ..............ملحوظة : يوجد كل يوم عرض بالمسرح الروماني ما عدا الجمعة والسبت والعروض تضفي جو من البهجة والسعادة للكبار والصغار والعاملين بها كلهم ممتازون ولكن العروض تحتاج إلى مراجعة الموسيقى والأغاني للتتناسب مع العروض.
ملخص التجربة:
سوف تستمتع بالأقامة بالفندق ويجب على إدارة الفندق تطوير المبنى القديم والاهتمام بفرش الغرف ونظافة حمامات الشاطي وحمامات السباحة

نصيحة حول الغرف: اطلالة حمامات السباحة والحدائق
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • الغرف
    • النظافة
6  أشكر Mahmoud E

شكرا لك لأخذ الوقت لكتابة استعراض حول إقامتك الأخيرة معنا في منتجع سي جل . ملاحظاتك و رأيك مهم جدا بالنسبة لنا و إدارة منتجع الغردقة سي جل بيتش ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة لضيوفه
ونشرك علي وقتك الثمين وتقييمكم ولقد تم اخذ ارائكم بمنتهي الجدية

تمت كتابة التعليق في 6 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا كنت متخوفه من زيارتي بسبب بعض التعليقات السلبيه ال قرأتها بس بعد الزياره .وال كانت في العيد والزحمه بجد اقدر اقوال فندق رائع بكل معني الكلمه الاستاف كله بدايه من الريسبشن والانيمشن والعاملين كلهم في منتهي الذوق والاخلاق والابتسامه مش بتفارق وشهم .فيه مستر ابراهيم غيرلي الغرفه 6مرات .بجد انا كنت مكسوفه منه لانها غرفه مامتي ومكنش عاجبها ولا غرفه .دي عاليه اوي دي بعيده اوي دي مش علي البول فيو .والاكل كان فوق الرائع وكل كل العاملين بدون استثناء كانوا في منتهي الادب والذوق والفندق مكانه جميله واطلاله علي البحر رائعه ومليان اكتيفتي كتير لو قعدت اسبوع متزهقش زي اغلب الفنادق .ومطاعم كتير والاسناكس متنوع والاكوا لطيفه مش كبيره بس لطيفه .انا روحت فنادق كتير اعلي منه في المستوي بس مببسطش انا واولادي زي سيجال من الاخر فندق ريحه خفيف هههه .العيوب بقي
ان بعض الغرف اطلالتها سيئه للغايه.والحاجه التانيه شيف الحلويات علي اده اووي معندوش غير المهلبيه فطار غداء عشاء مهلبيه .بس انا بالنسبه ليا مضايقتش لان الغرفه مكنتش بدخلها الا علي النوم .وانا بطبعي مبحبش الحلويات وعندي ابني لسه فطماه عجبته اوي المهلبيه ههههه اجازه سعيده لكل ال ناوي يروح وبجد مش هتندموا واتمني التوفيق للاداره واحب اشكر كل العاملين فيه واقوال لصاحب المكان نجحت في اختيار العاملين فيه .

8  أشكر Eman H
استجاب Seagull H, General Manager في سيجال بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 سبتمبر 2017

شكرا لك لأخذ الوقت لكتابة استعراض حول إقامتك الأخيرة معنا في منتجع سي جل . ملاحظاتك و رأيك مهم جدا بالنسبة لنا و إدارة منتجع الغردقة سيغول بيتش ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة لضيوفه

تمت كتابة التعليق في 5 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق سئ جدا جدا والغرفة سيئه وكل الغرف كانها مساكن شعبيه بتبص علي بعض وبيقولوا اللي علي البيسين بسعر اعلي وبالدولار وسايبنها للسياح يبقي يكتبوا مش عايزين مصريين والسجاد مش نضيف وعمال المطعم طول الوقت رايحين جايين يبتفرجوا علي الناس وعدم احترام وتتصل بالريسبشن لو مش اجنبي يسيبك علي الويتينج او يقفلوا السكه ومعامله سيئه جدا للمصريين والله اصلا سمعتهم بيقولوا احنا مش عايزين مصريين مع اننا ادناهم تيبس لتنظيف الغرفه فندق مش محترم والله العظيم ما هنروحه تاني حرام السكه ست ساعات ونقعد كاننا في القاهره ومفيش بحر ده مكان صغير جدا اللي شايف البحر

6  أشكر marwamohyeldin

شكرا لك لأخذ الوقت لكتابة ارائكم حول إقامتك الأخيرة معنا في منتجع سي جل. ملاحظاتك و رأيك مهم جدا بالنسبة لنا و إدارة منتجع الغردقة سي جل بيتش ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة لضيوفنا، وتسعى باستمرار طرق لتحسين وتعزيز تقديم تلك الخدمة
ونحن نعتز ونقدر جميع ضيوفنا من جميع الجنسيات وخاصة كل التقدير والترحاب لاهل بلادنا

وكنا ان نود ان نستمع الي ملاحاظتكم خلال وجودكم معنا من خلال فريق عمل علاقة النزلاء او المدير المناوب لتصحيح اي مشكلة والعمل علي رضاؤكم

ويسعدنا تشيريفكم لنا مرة اخري مع ضمان اقامة سعيدة