المعاملة كانت اكثر من رائعة والعاملين كانوا ودودين والاكل كان متنوع ومذاقه رائع وحمام السباحة جميل وفريق الانميشن كان متعاون وودود خصوصًا هنري وكلاس والشكر لمستر معتز في الريسبشن واستاذ طارق ابو زيد وسوف أكرر الزيارة مرة اخري
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
استجاب SUNRISE Crystal Bay SUNRISE, Owner في TUI BLUE Crystal Bay, لهذا التعليق
تم الرد 10 أكتوبر 2021
عزيزتى النزيل نشكرك على تعليقك الجيد على فندقنا و افراد طاقم العمل و الخدمة التى نقوم بتقديمها كما انه نشكرك على تنبيهك لنا على من خلال ملاحظات سيادتكم حيث سوف نقوم بالاهتمام بذلك حيث اننا نتطلع لرؤية سيادتكم قريبا مرة اخرى قريبا مع اطيب التحيات فريق علاقات النزلاء
الفندق اكثر من رائع بجد من كل الجوانب سواء الاستاف والاكل والحفلات وكل حاجة فالمكان تحفة والبحر والبول بجد هايلين احنا اتبسطنا جدا فالاجازة وزعلانة جدا انى ماشية ع اجازتى خلصت بس اكيد ان شاء الله هرجع تانى كل اجازة ❤️❤️❤️
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
استفسر من 319maiy عن TUI BLUE Crystal Bay
أشكر 319maiy
استجاب SUNRISE Crystal Bay SUNRISE, Owner في TUI BLUE Crystal Bay, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أكتوبر 2021
FarAway17868249525
مدينة السادات, مصر
تمت كتابة التعليق في 2 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
رحله ممتعه ومكان اكتر من رائع وفي اهتمام بكل التفاصيل من حيث النظافه والاكل شكل وجوده والمساحه الخضرا في الفندق مريحه للعين وفريق الانيميشن ممتاز قدم فقرات ممتعه وخصوصا ايلي الجزائريه كانت شخصيه لذيذه ومهمته دايما بالسوال والناس هناك متعاونه جدا
استفسر من FarAway17868249525 عن TUI BLUE Crystal Bay
أشكر FarAway17868249525
استجاب SUNRISE Crystal Bay SUNRISE, Owner في TUI BLUE Crystal Bay, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أكتوبر 2021
من أفضل الأماكن التى زرتها فى حياتى فى كل شىء واتمنى أن أزورها أكثر من مره وأحب أن أتوجه بالشكر إلى القائمين على إدراة تلك المنظومة الرائعه وشكر خاص إلى كلا من أحمد ياسين فى الرسيبشن والأستاذ مجدى عبد الباسط والأستاذ أحمد عبد الجواد فى المطعم الرئيسى وأيضا سيمون فى Beach Bar كما أيضا أحب أن أشكر Henery Klaas Camila فريق الأنيميشن المميز شكرا لكم جميعا
نصيحة حول الغرف: أفضل الغرف بالجانب الأيسر
استفسر من hany h عن TUI BLUE Crystal Bay
أشكر hany h
استجاب SUNRISE Crystal Bay SUNRISE, Owner في TUI BLUE Crystal Bay, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 سبتمبر 2021
Mohamed1asf23_56
تمت كتابة التعليق في 22 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق رائع و جميل و البحر و البسين كبيييير اووي و نظيف جدا و الغرف نظيفة وجميلة والأكل ممتاز جدا 😍 و خدمة رائعة و الانميشن توحفة♥️♥️ و كل يوم عرض اجمل من القبله و تمارين كل يوم وحفلات جميلة جدا♥️❤️🔥
استفسر من Mohamed1asf23_56 عن TUI BLUE Crystal Bay
أشكر Mohamed1asf23_56
استجاب SUNRISE Crystal Bay SUNRISE, Owner في TUI BLUE Crystal Bay, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 سبتمبر 2021
المكان جميل جدا و هادي و الانيميشن رائع وكل يوم عرض مختلف و ممتع و الاكل ممتاز 🍂 البحر توحفة و الجو جميل و خدمة ممتازة 🌼💙 و نظيف جدا و الغرف نظيفة و البسين كبير اووي بتمني ارجع تاني باذن الله 🥰🤩❤️
استفسر من salmakhairy_87- عن TUI BLUE Crystal Bay
أشكر salmakhairy_87-