اما بالنسبة للغرف في جزئين جزةء على البحر غرفة مش حلوة ولكن مش لدرجة سيئة ولما طلبنا نتنقل من الغرف نقلونا على غرف احلى كتير على حمام السباحة ، الاكوا بتاعتة حلوة جدا جدا والبحر بتاعة من احلى البحار والشواطئ في الغردقة ونظيف جدا ولو فية صخور دة شيئ طبيعي في اي بحر ، بالنسبة للاكل انا عن نفسي واسرتي عجبنا جدا ومتنوع ، المطاعم كتير وكلها نظيفة واحلة مطعم الهوا على البحر كان مكاني المفضل .
اة نسيت اضيف حاجة للناس البيقولو معاملة العاملين للنزلاء سيئة مفيش الكلام دة عشان صاحب الفندق مش فاكرة اسمة اية على طول متواجد في اللوبي من الصبح وبيراقب العاملين فطبعا حتى لو العامل مش محترم هيخاف يقل...السادة جميع العاملين بفندق على بابا اقدم لكم خالص شكري واحترامي لكم وعلى المجهود المبزول من طرفكم وجميع العاملين في الفندق من الكبير للصغير وعلى امتصاصهم لغضب الناس انا نزلت في الفندق شهر يوليو 2016 مع شركة اسمها هوليديز فور يو وخلال هذة الفترة اعتقد انها كانت اسوء فترة عدت على الفندق عشان النزلاء كانو كتير جدا جدا بطريقة غريب وتصرفاتهم غير راقية بتاتا سواء اثناء تواجدهم في اللوبي او على حمام السباحة لكن استخدامهم في المطعم وبالنسبة للاكل كانو سيئين جدا وهمج وغير حضاري ورغم دة كلة وتصرفات الناس المستفذة كانو جميع العاملين في الفندق على درجة عالية من الاحترام وحتى لو حد فيهم كان اتنرفز على نزيل بكلمة المفروض نستحملهم ومنلمهمش عشان فعلا الفترة دي كان الضغط على الفندق والعاملين فية شديد جدا .
اة نسيت اضيف حاجة للناس البيقولو معاملة العاملين للنزلاء سيئة مفيش الكلام دة عشان صاحب الفندق مش فاكرة اسمة اية على طول متواجد في اللوبي من الصبح وبيراقب العاملين فطبعا حتى لو العامل مش محترم هيخاف يقل ادبة على النزيل .
وانا نازلة تاني في على بابا رحلة 19/7/2017 .
لكم جزيل الشكر
تحياتي نوراالمزيد