يستعرض 37 شخص هذا الفندق
‪US$ ‎71‬
Expedia.com‪US$ ‎92‬
Hotels.com‪US$ ‎93‬
Travelocity‪US$ ‎93‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 24 ديسمبر 2021

المكان و الخدمة جيدة و فريق الانيميشن ممتاز جدا و متعاون و مرح و اداؤه جيد و خدمة الغرف و عروض الكوبرا كان جيد و اخص بالذكر احمد دي جيه المكان و سارة و فاليريا و سما من الاشخاص المتعاونين و اتمنى الرجوع للفندق مرة اخري مرات عديدة

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2021
2  أشكر Waleedsaid
استجاب Carina Fromme, Other في سني دييز رزورت و سبا بلاسيو, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 ديسمبر 2021

عزيزي النزيل شكرا علي وقتك للمشاركة برأيك، نحن مسرورون جدا من اجل تجربتك الراءعه لمنتجعا، وأنها كانت مرضيه لتوقعاتك في كل شئ، كل فرد منا موجود من اجل راحتك وسعادتك، ونتطلع الي الترحيب بك مره اخره. نتمنى لكم يوم سعيد ادارة Sunny Days Hotel

تمت كتابة التعليق في 2 ديسمبر 2021

بـلال بـداع : إعلامي
فندق صني ديز ( (Sunny Days El Palacio Resort, Hurghada, Egypt)، واحدا من ضمن المواقع السياحية الذي سيتصدر قائمة أولوياتك ومُخططاتك الترفيهية، فقد قام الفندق، بسلسلة من المتغيرات والتطوّيرات الايجابية لمنشآته واستطاع أن يقفز بدرجات نوعية في المراحل الاخيرة، وهذا مّا زاد من أعداد الزائرين والمسافرين له،لما يتمتع به من موقع مثالي في قلب المدينة واجواءه الخيالية المطلة على البحر الاحمر مباشرة ،وكذلك تميزه بنوعية الخدمات التي يُقدِّمها لنزلائه من وسائل النقل والمواصلات من والى المطار ثم الى عدد من مواقع مدينة الغردقة المختلفة، فضلا عن انفراده بتسهيل خيارات الإقامة التي تتُلائم مع مُختلف الميزانيات، واهتمام الادارة في تنوع وجبات الطعام وكذلك التنظيف والتعقيم اليومي . لذلك خوض هذه التجربة سوف لن تنساها وستكررها، اكثر من مرة.

نصيحة حول الغرف: Higher floors have less A/C unit noise"
تاريخ الإقامة: مارس 2021
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
أشكر bilalsadaaa
استجاب Carina Fromme, Other في سني دييز رزورت و سبا بلاسيو, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 ديسمبر 2021

تمت كتابة التعليق في 4 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

احنا نزلنا في قرية سني دايز البلاسيو 25/8 لمدة خمس ايام والحقيقة كانت اقامة زي الزفت الاوض متهالكة بشكل غريب .. احنا كنا واخدين ٣ اوض مافيش ولا اوضة سليمة لا تكيفات ولا سباكة ولا باب ولا كهرباء
اوضتي كان جهاز الكارت بتاع بابها بايظ وكان بيعمل صوت عالي اتزلينا ل ٢ ونص بليل عشان حد يجي يصلحهولنا ونعرف ننام. في الاخر ادونا مفتاح معدن.. بتاع الهاوسكيبينج زلنا عشان ينصفهالنا ويحطلنا مايا وصابون ومناديل لدرجة اني بقيت استلف من الاوض التانية
وكنت بروحله اقوله هستناك في الاوضة تيجي تنضف وانا موجود عشان المفتاح لانه مش معاه ماستر كي كان يقولي لما يجي الدور
يعني انا متعاونة معاه وهو لا .. ولما اشتكيت ماحدش عبرنا
والتكيف كان بايظ بيجيب هوا سخن وبينقط ماية في الارض
كل دة كوم وان ابويا يتصاب كورونا من اقامته هناك دة حاجة تانية خالص .. دة لان مافيش اي اجراءات احترازية والمطعم زحمة بغباء
ولما فتحوا مطعم تاني عشان يخففوا الزحمة قالولنا دة للاجانب بس
يعني ايه للأجانب بس؟! هو الاجنبي دافع اكتر مني؟! يعني ايه انساب في مطعم زحمة بشكل غبي واقف طوابير عشان اخد اكلي وفي الاخر اكل الاكل بارد بسبب وقفتي في الطوابير عشان المطعم للتجانب فقط واحنا نقعد في المطعم الزحمة !
يعني ايه ندخل من باب الفندق ولا في قياس حرارة ولا اي نوع من الكشف كلو داخل كدة سلطة وفي الاخر ابويا يتصاب في اليوم التالت للاقامة واخويا يتعدي منه بعد مانرجع
منتهي الاستهتار والقرف وكانت اسوا اقام حصلت وهفضل احكي الريفيو دة لكل الناس عشان ماحدش يروح ويدفع مبالغ كبيرة ويتعكنن ويمرض ويرجع

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
2  أشكر GenaGerges2020
استجاب Carina Fromme, Other في سني دييز رزورت و سبا بلاسيو, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 سبتمبر 2021

عزيزي الضيف ، شكرا لك على الوقت الذي قضيته في مشاركة رأيك. نحن سعداء كان لديك تجربة رائعة في منتجعنا. كل واحد موجود لجعل ضيوفنا تجد شيئا سوى الراحة والسعادة. ونحن نتطلع إلى الترحيب بكم مرة أخرى في المنتجع قريبا. هل لديك يوم عظيم! صني دايز إدارة الفنادق

تمت كتابة التعليق في 26 مايو 2021

بعيد الى حد ما عن وسط المدينة والخدمات العامة

تاريخ الإقامة: يونيو 2020
    • النظافة
أشكر margo_4ever
استجاب Carina Fromme, Other في سني دييز رزورت و سبا بلاسيو, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 مايو 2021

عزيزي الضيف ، شكرا لك على تعليقك ونعتقد أننا لم نكن على توقعاتك. يرجى ملاحظة أنه تم توجيه تعليقك إلى جميع المتخصصين لاتخاذ الإجراء المناسب. أؤكد لكم أننا نسعى دائما لتحسين خدماتنا لإرضاء الجميع وتناسب احتياجات جميع الضيوف من مختلف الأذواق. مرة أخرى شكرا لك على تعليقك ، ونحن ننظر من خلال تعليقات ضيوفنا وكنا جميعا سعداء أن أرحب بكم في عطلة الخاص بك المقبل. فندق ادارة صني دايز

تمت كتابة التعليق في 21 أبريل 2021 عبر الأجهزة المحمولة

احنا وصلنا يوم ١ في شهر ٤ الريسبشن ادانا غرفه مكنش فيها تكيف كان بايظ بعد اتصال ٥ مرات غيرولنا الغرفة لغرفه أحسن و في مكان احسن .
اولا الهوتيل جميل جدا و موقعه رهيب فعليا انتا جوه البحر فعليا المنظر العام كويس و الجو العام احلي مكان ممكن تبقي فيه .
ثانيا انا حصلي ٣ مواقف وحشين جدا
:كنت نايم علي الشازلونج بتاعي انام غرفتي جه حد في الافترنونduty manger بس مش فاكر اسمو و بيتكلم علي الشازلونج بتاعتنا عشان عليها تشيرتات فا انا سمعتو فا قولتلو في حاجه يا مستر مدايقاك مرضي عليه فا كلمتو تاني كل ده هوه واقف في ضهري فا بقولو مش المفروض حضرتك تكلمني و حضرتك في وشي يا مستر قالي هنستنا حضرتك في الريسبشن تشتكي قولتلو يا مستر حضرتك المفروض تبقي قدوه لان في بار مان بيتفرج و ريكريشن بيتفرج المهم قالي هنستناك في الريسبشن و اقامه سعيد و كل ده حوالي ١٠ دقايق بيكلمني من ضهري .
تاني موقف دخلت المطعم في الغدا جدا سمكايه لقيت فيها ورقه بلاستيك جواها حاولت إني معملش مصيبه و اتكلم مع الشيف و اتكلمت بس المفروض في المواقف الي زي دي لازم علي الاقل الريسبشن يتصل يعتذر او يبعتو فاكهه للغرفه لا ولا اي حاجه ولا اكن حصل حاجه و زباين تانيه بيروحلها كل حاجه منًغير مشاكل ثالثا بقي الجستريليشن الاتنين اجرسف جدا و مبيضحكوش و مبيسعدوش و بيلعبو في التلفون و انا رايح احجز ايطالي بس محصلش نصيب قالتلي مفيش مكان و المطعم بليل كان فاضي .
نقول المميزات بقي الحقيقه انا مشغلتش نفسي بكل ده لان جاي اجازه ٨٠٪؜ من ااصطاف بيطلبو فلوس عيني عينك و لو مدفعتش بيبدأيكشر و مفيش سيرفس الهاوس كيبنج مستر جمعه كويس احسن واحد اصطاف في الهوتيل ( شنوده ) راجل مبيطلبش فلوس و بيشوف شغله.
المطعم الاورينتال وحش اوي بصراحه الاكل في المطعم الرئيسي احلي كتير.
المطعم الايطالي خطير طبعا جربتو قبل ما امشي بيوم الحمد لله كان جميل .
يعني اتمني عدم طلب اموال بهذهالطريقه حضرتك لو قدمت سيرفيس كويس أكيد هديك فلوس.
شكرا صني دايز كانت اجازه جميله
Thanks everyone in sunny days was nice holiday
Thanks animation team guys you were nice to me ❤️

تاريخ الإقامة: أبريل 2021
أشكر JOHNNNNNNYyY
استجاب Carina Fromme, Other في سني دييز رزورت و سبا بلاسيو, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أبريل 2021