كانت تجربه حلوه اوي وي اتبسط اوي بصراحه الفندق رائع بطريقه رهيبه احب اشكر كل الناس ايل في الفندق علي تعبهم معانا وي احب اشكر الانميشن تيم القدملنا عروض جميله وي تعبو كتير علي شان يبسطونا وي شكر خاص لي فندق نوبيا
تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
استجاب Nubia Aqua B, Guest Relation في منتجع الكرمة اكوا بيتش, لهذا التعليق
تم الرد 2 أغسطس 2019
عزيزى الاستاذ محمد
تحيه طيبه من منتجع نوبيا اكوا بيتش نود أن نشكركم على آرائكم حول منتجعنا. يسعدنا جدًا أنك استمتعت بإقامتك معنا وسنتشرف بالترحيب بك مرة أخرى في منتجع النوبة أكوا بيتش
مع خالص تحيات إدارة الفنادق
كانت تجربه حلوه واختيار للفندق موفق جدا جدا يعني الاكل معمول بشغل عالي جدااا وفي نظااام بالمواعيد وكل حاجه بتتعمل بنظاام وفريق الانيماشن مبهريين جدا جدا جدا وعلى كل اجازه انا خلاص شفت المكان الي بستريح فيي مكااان العالميه
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
استفسر من Ahmednuby عن منتجع الكرمة اكوا بيتش
أشكر Ahmednuby
استجاب Nubia Aqua B, Guest Relations Manager في منتجع الكرمة اكوا بيتش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يوليو 2019
Dear Guest,
Sunny Greetings from Nubia Aqua Resort,
We would like to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort
With best regards, The hotel management
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
بجد من احسن الفنادق الي دخلتها في الغردقه شكرا لكل الناس الي بتشتغل جوه بيبزلو مجهود رائع جدا وي احب اشكر كل الناس بيتعبو علي شان يبستونا وي شكر خاص لي الانميشن تيم ايل مفرحنا بصراحه شكرا انيميشن تييم
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
With best regards, The hotel management
JumperP3
الغردقة, مصر
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
بسم الله الرحمن الرحيم الاول الاكل :ممتاز و وجميل وفي كل يوم تجديتات ثانيآ: الرسبشين الصرحا الناس الي فيه محترمه و وعلطول بيسعدونا والخدمه بتعتهم سريعه جدآ ثالثآ: الغرفه الصرحا نظيفه طول الوقت و الهوس كيبنك نيظف و بنظف الائوده علي طول الصرحا نظيفه لا الصرحا محترم رابعآ :البحر الصرحا اول مره اشوف بحر علي الهضبه الصرحا بحر جميل جدآ واحلي حاجه فيه انو علي الهضبه انا خامسآ الانميشن: الانميشن اهنا مختلف جدآ عن اي فندق تاني تحس انهم مهتمين بي الناس و مشاكلهم الصرحا ناس محترمه جدآ و الانشطه بتعتهم مرحا والله انا انبسط معاهم إتمنا لما ارجع الفندق تاني الاقي نفس فريق الانميشن وشكرٱ
استفسر من JumperP3 عن منتجع الكرمة اكوا بيتش
أشكر JumperP3
استجاب Nubia_HRG, Менеджер по обслуживанию клиентов في منتجع الكرمة اكوا بيتش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 نوفمبر 2018
Dear Guest! Sunny greeting from Nubia Aqua Beach Resort! Thank you for choosing Our hotel and your feedback. We are very glad to see you again as our regular guests. Regards, and we wish you and your family a happy new year
Mohammed E
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق جميل ونضيف بس فيه كام ملاحظة: يوجد تفرقة بين المصريين والأجانب في المطاعم عدم التنوع في الأطعمة المقدمة الواي فاي غير مجاني عدم وجود عروض ترفيهية عدم وجود مواصلات دورية مجانية لمدينة الغردقة (علما بأن المدينة تبعد الفندق حوالي ٢٠ كيلومتر)
استفسر من Mohammed E عن منتجع الكرمة اكوا بيتش
2 أشكر Mohammed E
Sara H
تمت كتابة التعليق في 9 سبتمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق نوبيا بجد اكتر من رائع وانا كنت سعيده جدا ان انا جيت الفندق وصف جميل جدا جميله جدا الابتسامه جميله جدا الاكل حلوه قوي والمكان جميل ونظيف جدا حمامات السباحه منوعه والانيميشن رائع جدا والعاب مختلفه حفلات ترفيهيه مختلفه بجد بجد عبد الله من اجمل الناس اللي قابلناها وحلى المكان اوي وكله نشاط و وابتسامته جميله وبشكر بقيت فريق الانيميشن وكمبوشة و سمسم و بقيت الناس بس بجد انا لو اجي هنا تاني اكيد عشان فريق الانيميشن والترفيه اللي تعمل وعشان عبد الله هو اللي حلى المكان و الغرف جميلة واكيد حرجع تانى بس محتاجين شوية اهتمام بالتواليت غير كده الدنيا جميلة قوى.
استفسر من Sara H عن منتجع الكرمة اكوا بيتش
1 أشكر Sara H