لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 15 شخص هذا الفندق
Expedia.com
‪US$ ‎69‬
+ ‪US$ ‎20‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Booking.com
‪US$ ‎48‬
+ ‪US$ ‎14‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Trip.com
‪US$ ‎43‬
+ ‪US$ ‎12‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 02‏/10‏/22
Hotels.com‪US$ ‎69‬
Priceline‪US$ ‎110‬
Travelocity‪US$ ‎69‬
طالع 11 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,539)
تصفية التعليقات
2,539 نتائج
تقييم المسافر
1,745
279
200
103
212
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,745
279
200
103
212
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
25 - 30 من 2,539 تعليق
تمت كتابة التعليق في 3 يونيو 2021

الفندق كويس جدا و الناس كلها قمه فى الاحترام ابتداء من الاستقبال و الغرف و المطعم و الانيميشن
الاستاذ مايكل فى الاستقبال
والشيف العمومي
و الغرف جميله و واسعه
و فرقه الانيميشن
و علشان منساش حد بصراحه الناس كلها كويسه جدا جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Ztrhj
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Sunny greetings from Nubia Aqua Resort,

We would like to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort.

With best regards,

The hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 مايو 2021

بالنسبه للايجابيات بعض الاستاف محترم ومتعاون بالريسيبشن والمطعم والغرف واسعه ونظيفه والفندق ممتع بشكل عام والاكوا بتاع الكبار حلوه
السلبيات كتير الحقيقه الاكل مفهوش تنوع نادر جدا ف بعض الاصناف اليوميه
حمامات السباحه مقفوله اغلب ايام الاقامه وبينضفوا فيها ف النهار ف الوقت المفروض الناس تنزل فيه بدل ماينضفوها بالليل مش فاهمه ايه ده
في حمام سباحه مخصص للاجانب وده طبعا شغال طول اليوم مبيتقفلش ابدا منتهي العنصريه وقله الادب والاستاف بتاع حمامات السباحه زباله ومعامله وضيعه خاصه المدير بتاعهم ومش عاجبهم نشتكي ونيجي ننزل ف حمامات الاكوا يقولوا اطلعوا ده مش مكان سباحه طيب ماانتوا قافلين حمامات السباحه وبتنضفوا فيها مفيش بتكلمي نفسك كمان الموظف الموجود عند البار بتاع الاكوا والبيتش قليل الادب وبيتكلم مع الكل باسلوب وقح ومش طايق نفسه ومش عاوز يشتغل كانه متقدر وبالاسلوب ده مع الكل مع الاجانب والعرب كاننا بنشحت منه مش دافعين فلوس
اكوا بارك الاطفال عمر ٥ سنين ل ١٣ سنه مقفوله ومفتوح بس بتاع البيبيهات الصغيره ومش نظيفه وسايبين الاطفال يلعبوا ف اكوا الكبار وكانوا بيتشعلقوا ف نص الاكوا لانهم خفاف ومعطلين الناس الواقفه ف الطابور فوق
كمان مش مشغلين غير شخص واحد ع ٤ العاب فوق المطلوب منه ينظم الاربع العاب وواقف متبهدل مابين الاربعه ينزل ف الناس ع كل لعبه المفروض ع الاقل اتنين ع كل ٤ العاب بصراحه مقللين جدا ف عدد الاستاف
كمان الفوط عاملين كشك واحد للفوط وطبعا قدام حمام السباحه بتاع الاجانب عشان يريحوهم ويبهدلونا احنا نضرب مشوار لانه بعيد جدا عن الاكوا والبيتش

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Noss357
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مايو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Sunny greetings from Nubia Aqua Beach Resort,
First we would like to thank you for choosing our hotel to spend your holiday and for taking a part of your valued time to share with us your holiday experience at our resort. As we see from your review that your stay wasn't as you have expected, we would like to show our deep apology for the inconveniences. Also we would like to confirm that, your opinion had been reviewed by our hotel manager and a serious corrective action has been taken already to the concerned department. We hope that your experience won't stop you to give us another chance to welcome you back as our VIP Guest to see the improvements in our offered service.
With our best regards
Hotel managements

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 مايو 2021

فندق سيئ. الاستاف غير متعاون ومعاملة سيئة أثناء طلب الطعام مستوى النظافة سيئ حمامات السباحة غير نظيفة إطلاقا ماعدا الخاص بالأجانب وتفرقة عنصرية بين المصريين والأجانب الحديقة مساءاً مليئة بالناموس لدرجة فظيعة الشاطىء غير رملي كما يعلنون البارات بعيدة عن الشاطئ وأماكن فوط الشاطىء بعيدة وغير مناسبة لكافة الانحاء حمامات الغرف صغيرة والحوض غير مناسب للوضوء والمكان به الكثير من الشباب بدون زوجات ولا عائلات مما يضر بالبنات الموجودة مع عائلاتهم الاسعار مبالغ فيها بالنسبة للخدمات الأكل متوسط ومتكرر باستمرار السناكس مواعيده غير مناسبة مرة واحدة في اليوم ومدة قصيرة تجربة لن تتكرر

تاريخ الإقامة: مايو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر 868amanym
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 مايو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Sunny greetings from Nubia Aqua Beach Resort,
First we would like to thank you for choosing our hotel to spend your holiday and for taking a part of your valued time to share with us your holiday experience at our resort. As we see from your review that your stay wasn't as you have expected, we would like to show our deep apology for the inconveniences. Also we would like to confirm that, your opinion had been reviewed by our hotel manager and a serious corrective action has been taken already to the concerned department. We hope that your experience won't stop you to give us another chance to welcome you back as our VIP Guest to see the improvements in our offered service.
With our best regards
Hotel managements

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2020

فندق ينقصه احترام الزائر أو العميل ، قمت بزيارته في شهر الصيف التي تصل فيه الحراره في الغردقه الي درجه حراره ٤٥ في اليوم ، يتم تشغيل التكيف في الاماكن الرئيسية مثل ( الريسبشن الرئيسي و البار) ساعتين فقط في اليوم من ٧ م الي ٩ م فقط ، مما يؤدي الي شعور الناس بشده الحراره و هروبهم الي غرف النوم بسبب التكيف ، هل هذه الخدمه السيئه مقابل سعر اليوم الباهظ ؟!

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
4  أشكر Seifamrhany
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 سبتمبر 2020

تحيه طيبه

من فندق نوبيا اكوا بيتش ريزورت

اود الاعتزار لسيادتكم مبدائيا عن عدم الارضاء اثناء الاقامه واود التوضيح ان كل المشاكل التى واجه سيادتكم تم طرحها على الاداره وسوف نعمل قصارى جهدنا لتحسين الخدمه لارضاء كل النزلاء واتمنى ان حضرتك تشرفنا تانى كنزيل مميز وله خدمه مميزه

شكرا جزيلا
اداره الفندق

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 أغسطس 2020

دى اول مره فى الفندق
بس أعتقد لو حكرر الزياره حفكر كويس جدا قبل ما اجى مره تانيه الغرفه ممتازه مساحه ممتازه جدا تطل على حمام السباحه
خدمه الغرف جيده
الشاطئ ممتاز ولكن ينقصه ان يكون هناك بار لتقديم المشروبات حيث ان أقرب بار بجوار الأكوا ويعتبر بعيد نسبيا عن الشاطئ
الأكوا جيده ولكن ينقصها التنظيم حيث أن عدد العوامات قليل مما يضيع الوقت المحدد للأكوا فى انتظار العوامات
إستخدام حمامات السباحه بها عنصريه وتفرقه واضحه بين النزلاء حيث أن حمام سباحة واحد فقط مخصص للمحجبات حيث من حقى كنزيل فى الفندق استخدام أو حمام سباحه متاح
بخصوص الحجز كان حجزى من خلال شركه السياحه بنظام الاقامه الشامله ولكن الفندق لم يتوفر به الاسناكس بين الوجبات وهى خدمه لم تقدم لى كنزيل أثناء مده إقامتى بالفندق
العاملين بالفندق يفتقدوا إلى الاحترافيه فى التعامل حيث قد تعرضت لموقف سخيف من أحد العاملين فى المطعم حيث تعامل بأسلوب غير لائق مع ابنتى الصغيره أثناء طلبها لبعض الطعام فى وجبه الافطار وتمت وقد شكوته الى مدير المطعم وتم الاعتذار لى عن الموقف ولكن الموقف كفيل بتعكير صفو اليوم
ايضا كان لى تجربه سيئه مع الريسبشن حيث انه بعد استلامى الغرفه لاحظت أن الخزنه بداخل الغرفه مغلقه ولم أتمكن من فتحها قمت بالإتصال بالرسيبشن لإرسال أحد المختصين لفك الشفره الخاصه بالخزنه لأتمكن من إستخدامها ولكن أحدًا لم يأت
قمت بالإتصال مره ثانيه ووعدتني موظفه الاستقبال بإرسال أحد المختصين ولم يأت أحد أيضا
قمت بالاتصال مره ثالثه فى اليوم التالى ونفس الوضع لم يأت أحد
أعتقد انى لو كنت نزيل أجنبى كان طلبى قد تم تنفيذه فورا
الطعام مستواه دون المتوسط وليس سيئا
بخصوص الاجراءات الوقائية متبعه ولكن تحتاج الى مزيد من الضبط

ملخص تجربه الاقامه
مستوى الفندق متوسط بالرغم من إمكانياته الكبيره التى تؤهله ليكون من أفضل الفنادق فى الغردقه ، العاملين يفتقدوا الى الاحترافية ويحتاجون الى مزيد من التدريب على كيفيه احترام النزيل وتلبيه طلبه على الفور

تاريخ الإقامة: أغسطس 2020
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر HMHA1981
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أغسطس 2020

تحيه طيبه

من فندق نوبيا اكوا بيتش ريزورت

اود الاعتزار لسيادتكم مبدائيا عن عدم الارضاء اثناء الاقامه واود التوضيح ان كل المشاكل التى واجه سيادتكم تم طرحها على الاداره لمحاسبه كل قسم وسوف نعمل قصارى جهدنا لتحسين الخدمه لارضاء كل النزلاء واتمنى ان حضرتك تشرفنا تانى كنزيل مميز وله خدمه مميزه

شكرا جزيلا
اداره الفندق

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات