لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
US$ 186
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 13‏/08‏/22
Priceline
US$ 94
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 20‏/08‏/22
Agoda.com
US$ 73
طالع العرض
eDreamsUS$ 186
travelup.comUS$ 105
FindHotelUS$ 82
طالع 9 عروض متاحة
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,479)
تصفية التعليقات
2,479 نتائج
تقييم المسافر
1,730
273
189
96
191
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,730
273
189
96
191
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
15 - 20 من 2,479 تعليق
تمت كتابة التعليق في 1 أغسطس 2021

يا جماعة بلاش تضيعوا فلوسكوا فى فندق نوبياaqua park nubia الغردقه الفندق ده مش عايز عائلات
- الناس الشغالين اسواء ما يكون فى المعاملة
- الاكل سيئ جدا جدا والفراخ كانت زفرة
- كل حاجة فى الفندق بعيدة عن بعضها لو معاك حد كبير او اطفال صغيره هتتعب جدا لقينا عربية جولف قولنا نستخدمها ازاى ! قالوا دى بتاعة صاحب الفندق ومحدش بيركبها
- الاسانسير اتعطل مرتين واطرينا نطلع على السلم واحنا معانا اطفال وناس كبيره وده لحد وقت كتابت البوست بقالى يومين بس فى الفندق الله اعلم بكره هيشتغال ولا لا
- حجزت الغرف على بسين من الموجدين وجينا ننزل قلك لا البسين ده متاجر لشركه و مبينزلشى الا اجانب وطبعا بمنتهى العنصوريه ممنوع المحجبات ينزلوه
- حتى فى المطعم فصلين المصرين عن الاجانب زى مايكون
مقروفين مننا
- الولى فاى النت مش مجانى و اليوم ب ٦٥ جنيه!!!
- رغم اننا دافعين فلوس كتير بس مع الاسف فلوسنا راحت
الارض
البوست ده من شخص عادى جدا لسا فى الفندق حبيت بس احزر الناس مش اكتر

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Kingryan40
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Our Valued guest,

Warm greetings from Nubia Aqua beach ,

Thank you for sharing your experience with us, we do apology for inconvenience, we would like to offer our support to clear any wrong information , therefore!! kindly contact our Customer relation or reception team to get the accurate information with reasonable explanation,

we seek only your satisfaction and, we will do our best to make your vacation unforgettable,

waiting your kind reply to us

with our best wishes

Hotel Managements

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2021

الاجازه كانت حلوه اوى الفندق جميل الستف معملتو حلوة الأكل جميل
الغرف روعة و نضيفة الانيمش روعه الشو جميل و عندهم طاقة البار مان منتصر عامل احلى شغل و كاتاشا و احمد أليكس من الانيمش تيم
علي طول بيتحكو الفندق من ناطفتو يخليك تيجي تاني

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Hesham_12zx
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Hesham,

Sunny greetings from Nubia Aqua Resort,

We would like to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us and will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort.

With best regards,

The hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 يوليو 2021

انا كنت هناك من يومين - المكان جميل والغرف كويسة جدا" والاكوا بارك هايله يستحقوا ٥ نجوم
- اما المطعم يستحق ٣ نجوم داه المطعم المخصص للمصريين الاكل طعمه كويس بس مفيش تنوع فى الاكل وبوفيه الحلويات سئ مفيهوش غير نوعين كيك وكنتالوب وبرتقال فقط طول فترة الاقامه - اما مطعم الأجانب او الهارد افضل كتير بس لا يرتقي لمستوى ٥ نجوم - والاسناكس بقلاوة وايس كريم مفيش جديد - وبالنسبة للحفلات المسائية حفلة واحدة ومستواها مش قد كده - خلاصة الموضوع التفرقة فى المعاملة بين المصريين والأجانب حاجه سيئه - حمام السباحة المخصص ليهم نظافة واهتمام - مطعم افضل ومتنوع اكثر - حمامات السباحة الخاصة بالمصريين يجب الاهتمام بنظافتها اكتر من كده والمطعم الخاص بالمصريين سئ - بالنسبة لتجربة الإقامة بالفندق لا انوى تكرارها

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Rimonboules
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Remon,

Warm greetings from Nubia Aqua Resort,

We would like to thank you for choosing Nubia Aqua Resort to spend your holiday, and for taking a part of your valued time to share with us your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us, we would like to confirm that your opinion has been reviews by our hotel manager, in Nubia Resort we give high attention to any review raised by our guest, as we conceder it a big support to our resort, to find out our weakness potential points to work on it to improve our service and to match our guest expectations, once more we will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort.

With best regards,

The hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق عامة جميل جدا جدا والبحر تحفه بجد والاستاف كويسين بخاصة مستر تامر في الريسيبشن شخصيه محترمه جدا جدا الشيء الوحيد الي معجبناش الاكل كتير واصناف كتير لاكن مفيش تنويع يوميا كل يوم هو هو نفس الاكل الفندق عامة تحفه ونضيف جدا والغرف كبيرة واسعه جدا ونضيفه جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mohamed A
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Mohamed,

Greetings from Nubia Aqua Resort,

We would like to thank you for your feedback about our resort. We are very happy that you enjoyed your stay with us , your food variety concern has been delivered already to our executive chief to work on it, we will be honored to welcome you again in Nubia Aqua Beach Resort.

With best regards,

The hotel management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 14 يونيو 2021

مطعم الفندق سيئ جداااااااا، مفهوش تنوع.
أكثر من نزيل عنده حالة إعياء بسبب سوء الأكل وألم في البطن ودكتور العيادة بيقول انها بفلوس.

هم سبب حالة الإعياء والعلاج كمان ع حساب النزيل.

اعتقد مش هفكر تاني ف الفندق ولا هنصح حد به.

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر firof2016
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nubia Aqua Beach, Other في نوبيا أكوا بيتش رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Our Guest,
Sunny greetings from Nubia Aqua Beach Resort,
First we would like to thank you for choosing our hotel to spend your holiday and for taking a part of your valued time to share with us your holiday experience at our resort. As we see from your review that your stay wasn't as you have expected, we would like to show our deep apology for the inconveniences. Also we would like to confirm that, your opinion had been reviewed by our hotel manager and a serious corrective action has been taken already to the concerned department. We hope that your experience won't stop you to give us another chance to welcome you back as our VIP Guest to see the improvements in our offered service.
With our best regards
Hotel managements

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات