الفندق كويس جدا انا ومراتي مبسوطين جدا بنقضي شهر العسل هنا والغرفع نظيفه جدا واستقبال كويس المطعم حاجه جميله جدا اكل نظيف جدا الفريق الترفيهي كويسين وكل يوم برنامج مختلف والبحر جميل جدا اجازه جميله مع مراتي
تاريخ الإقامة: يونيو 2018
استجاب Minamark, Manager في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليق
تم الرد 3 يونيو 2018
شكرا استاذ رومانى على هذا التعليق المتميز عن زيارتك الاخيره نحن سعداء بوجودك معنا ونتمنى رؤيتك مره اخرى مع تحيات فريق عمل فندق مينامارك
حضرت انا وزوجي وبناتي ومبسوطين جدا من الخدمه ومن المكان كمان لاني في تغير وتجديد في الفندق زي الاكوبارك ولعب الاطفال والنظافه لاني جاءت من أربعة سنوات وكان مفيش كل التجديدات والخدمات ديه وبالفعل احنا مبسوطين جدا
تاريخ الإقامة: يونيو 2018
استفسر من Vacationer777942 عن منتجع وسبا مينامارك
أشكر Vacationer777942
استجاب Minamark, Manager في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يونيو 2018
شكرا على هذا التعليق المتميز عن زيارتك الاخيره نحن سعداء بوجودك معنا ونتمنى رؤيتك مره اخرى مع تحيات فريق عمل مينامارك
فندق ذو موقع جيد فى وسط المدينة والطعام جيد عاملين ذو ذوق رفيع ولكن عفش الفندق قديم مليات السرير والفوط شبه متهالكين ولونه اصفر السباكة بالغرف غير معتنى بها تماما أجهزة التلفزيون قديمة جدا والقنوات معظمها لايعمل وحتى الذى يعمل ليس على كفاءة عالية والنظافة فى الغرف سيئة فريق عمل الفندق بوجه عام جيد جدا وعلى درجة كبيرة من الذوق الرفيع فى معاملة النزلاء . بوجه عام يحتاج الفندق بالإهتمام بالصيانة والنظافة
تاريخ الإقامة: أبريل 2018
استفسر من mohamed_foru عن منتجع وسبا مينامارك
أشكر mohamed_foru
استجاب Minamark, Manager في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أبريل 2018
شكرا لك علي وقتك في كتابه تعليقك عن زيارتك لنا نحن سعداء لإستمتاعك بقضاء الاجازه معنا ونتمني أن نراك مره اخري ونأسف لعدم رضائك نظافة الغرف سوف نقم بتوصيل تعليقك الي اداره الفندق لوضعه في خطه التحسين و نتمنى ان نراك مرة أخرى شكرا لإختيارك قضاء اجازتك معنا
SherinA104
تمت كتابة التعليق في 24 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة
خدمة ممتازة.. اسعار مناسبة..نظافة ممتازة .. مطعم رائع .. العاملين على مستوى عالي في التعاملات و الاخلاق .. خدمات فندقية جيدة جدا .. الشاطئ غاية في الروعة و النظافة .. خدمات الشاطئ ممتازة .. العروض اليومية رائعة .. الفندق في موقع متميز من الغردقة ..
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
استفسر من SherinA104 عن منتجع وسبا مينامارك
2 أشكر SherinA104
AhmedZ3267
تمت كتابة التعليق في 24 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة
خدمة ممتازة ومحترمة في جميع قطاعات الفندق و مستوى المطعم ممتاز و الغرف فندقية رائعة و المناظر الطبيعية رائعة ومنطقة الفندق مميزة و الحفلات الليلية خفيفة الظل و ممتعة و انصح بزيارة هذا المنتجع لمن يحب .
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
استفسر من AhmedZ3267 عن منتجع وسبا مينامارك
2 أشكر AhmedZ3267
hzakaria20
القاهرة, مصر
تمت كتابة التعليق في 22 أغسطس 2017 عبر الأجهزة المحمولة
اول مع اجي الفندق ده كل حاجه فيه نظيفه المطعم كويس جدا والأكل كل يوم حاجه شكل الغرفه نضيفه حمام السلامه جميل جدا البحر فريق الانيميشن رائع جدا كل يوم برنامج مختلف بصراحه الفندق جميل جدا وفي وسط البلد اجازاه جميله
تاريخ الإقامة: أغسطس 2017
استفسر من hzakaria20 عن منتجع وسبا مينامارك