Mina K
القاهرة, مصر

Not recommended

1.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 27 أغسطس 2021عبر الأجهزة المحمولة
الحقيقة تجربة صعب تتكرر
١. الناس بتنزل حمام السباحة من غير ملابس حمام السباحة و رغم محاولات المسئول مع الناس بس للاسف مفيش سيطرة من الفندق نهائيا
٢. الاكل حقيقي سيئ جدا و غير مفهوم.. السلطات مفيش لوحة واحدة تشرح ده ايه اصلا
٣. الاوض غريبة.. لما تكون حاجز حجرة سرير كينج بيد و تاخد سريرين و الحل انهم يقربوهم من بعض!
٤. فندق مفيهوش غير حمام سباحة واحد للكبار و حجمه صغير جدا على عدد النزلاء
٥. كل حاجة هنا عاوزة حجز او حرقة دم حتى انك تلاقي مكان تقعد بليل.. لان المتاح اقل بكتييييير من عدد النزلاء
٦. الاوض كل أوضة بنظام مختلف و غريب و غير ملائم للكل اصلا و بعض الحجرات غير نظيفة بالمرة و البرص ف المطعم نفسه
٧. الستاف اللي بيخدم ع الناس اقل م الناس بمراحل، الأطباق غير متوفرة اصلا و تستنى حبة حلوين علشان يوفروها
٨.انيمشن تيم مختفي و ممل جدا ف الفقرات الحقيقة
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
استجاب Minamark Resort, Marketing في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليق
تم الرد 29 أغسطس 2021

شكراً على تعليقك الخاص باقامتك فى فندق مينا مارك بالغردقة
نود ان نوضح لسيادتكم ان إدارة الفندق ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة للضيوف ... غير مسموح للنزلاء استخدام حمام السباحة غير بالملابس المخصصة لذلك سواء مايوه عادى او شرعى.. لكن سياسة الفندق تطبق على جميع النزلاء بعدم استخدام حمام السباحة او البحر غير بالبملابس المخصصة لذلك.
بالنسبة للمطعم و انواع السلاطات المختليفة.. الفندق يقدم بوفية مفتوح متنوع بشكل يومى يقدم لاكتر من 32 جنسية مختليفة..
يوجد 2 حمام سباحة للكبار بالفندق واحد به اكوا بارك و 2 حمام سباحة للاطفال واحد ايضا به اكوا بارك
... كنا نتمنى بافادتكم لنا اثناء الاقامة لو وجد اى مشاكل واجهتكم.. لكى يتم حلهم ويكون رضائكم تام عن الاقامة
مرة اخر نشكركم على كتابة التعليق ونتمنى ان نراكم مرة اخرى بفندق مينا مارك.
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
على بعد 2.9 كم من منتجع وسبا مينامارك
مطل على الشاطئ
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
تمت كتابة التعليق في 29 يوليو 2021

المكان مريح وكل حاجة.هاتحتاجها هاتلاقيها لكن تفضل شئ هو استاف وفريق العمل من اول المدير لأصغر عامل… ناس محترمة وبتشتغل بكل الحب والود واي شئ محتاجه في ثواني هايجون محلول… حقيقي مكان جميل وانصح بيه كل شخص عاوز يتعامل معاملة محترمة

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
2  أشكر ramifawzi
استجاب Minamark Resort, Marketing في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أغسطس 2021

ضيفنا العزيز ..
شكرا لاختيارك فندق مينامارك و على هذا التعليق المتميز عن زيارتك الاخيره نحن سعداء بوجودك معنا ونتمنى رؤيتك مرة اخرى.

تمت كتابة التعليق في 23 يونيو 2021

موظفي الاستقبال محترمين استقبال رائع خاصه من استاذ هاني محمد مدير الريسبشن وكل أفراد طاقم الاستقبال ماجد و اشرف وفريق الانيميشن امتعنا الفندق اكثر من رائع استمتعنا بالاقامه في الفندق مينا مارك وأن الله هنيجي تاني في اقرب واقت 🥰

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
2  أشكر Mohamed_Safrot
استجاب MinaMark Marketing, Marketing في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يونيو 2021

تمت كتابة التعليق في 1 نوفمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

المكان وحش اووووووي مانصحش حد يروح هناك الاكل مش بطال بي الخدمة تعبانه بد اسوأ مكان في الغردقة الاستاف بيعرض علينا سله فواكة مقابل كتابه ريفيو كويس عن الفندق أماكن لعب الاطفال مقفوله عالطول حمام السباحة بانيو

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
1  أشكر Wander66855839319
استجاب MinaMark Marketing, Marketing في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 نوفمبر 2020

شكرا لوقتك فى كتابة رأيك فى إقامتك الأخيرة معنا في فندق مينامارك بالغردقة . ملاحظاتك و رأيك مهم جدا بالنسبة لنا و الإدارة ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة لضيوف وقد تم اخذ ارائكم بمنتهي الجدية
... كنا نتمنى بافادتكم لنا اثناء الاقامة لو وجد اى مشاكل واجهتكم
لكى يتم حلهم ويكون رضائكم تام عن الاقامة نود ان نوضح لسيادتكم ان إدارة الفندق ملتزمة بتوفير أعلى المعايير الممكنة من الخدمة للضيوف ... مرة اخر نشكركم على كتابة التعليق ونتمنى ان نراكم مرة اخرى بفندق مينا مارك.

تمت كتابة التعليق في 31 أكتوبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

المكان اكثر من سئ الاكل والخدمة قذرة ادارة فاشلة بكل المقاييس الغرف بها حشرات (ابراص) الضغط علي العملاء لكتابه تعليق مقابل سلة فواكة المطاعم المتخصصة مغلقة الاسناكس قذر للغاية والمعاملة غير ادمية لا اذهب هناك مرة اخرة

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر thething99
استجاب MinaMark Marketing, Marketing في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 نوفمبر 2020

ضيفنا العزيز
شكرا لك علي وقتك في كتابه تعليقك عن زيارتك لنا نحن سعداء بقضاء الاجازه معنا ونتمني أن نراك مرة اخري
و سوف نقم بتوصيل تعليقك الي اداره الفندق لوضعه في خطه التحسين
شكرا لإختيارك قضاء اجازتك معنا

تمت كتابة التعليق في 11 أكتوبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

فندق هايل و ممتاز بداية من الاستقبال حتى خدمة الغرف مرور بالمطعم و المكان و البحر
و انصح به جداا
اصناف الطعام ممتازة و ترضى جميع الاذواق
انصح العائلات و الاصدقاء به
كما انه يقع فى وسط المدينة و بجوار ممشى السوق التجارى

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2020
أشكر Suzan S
استجاب MinaMark Marketing, Marketing في منتجع وسبا مينامارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أكتوبر 2020