HAMDY

نصيحه لوجه الله

2.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 28 يوليو 2019عبر الأجهزة المحمولة
تجربه سيئه للغاية انا لسه راجع امبارح اول مرة متزعلش وانا سايب مكان صدمة من اول الوصول ملوش اي علاقه بالفنادق وخصوصا الطعام سئ جدا والغرف صغيرة جدا والبحر بعيد جدا وشاطئ عام اي حد بيدخلو ومش نضيف غلطة مش هتتكرر
تاريخ الإقامة: يوليو 2019
على بعد 4.1 كم من ‪Grand Blue St Marea Hotel & Aqua Park‬
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
64 نتائج
تمت كتابة التعليق في 20 يونيو 2019

بجد كنا طالعين مع شركة جولدن سيزون بجد شركة ولا اروع منها خدمتها لينا ممتازة من اول لما ركبنا الباص وكمان التسكين بتاعهم رائع ومريح جدا وبالنسبة للفندق بقى راحة واكل حلو قوى والغرف مريحة وبجد الموظفين ودودين جدا جدا وان شاء الله مع الشركة على طول والفندق رائع واستريحنا فية جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2019
أشكر Mohamedghanm
تمت كتابة التعليق في 17 مايو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من احلى الزيارات للغردقه ومن أجمل المرات اللي زورت فيها الغردقه وبجد الغردقه مليانه فنادق لكن دا بالذات ارتحت فيه جدا جدا وخصوصا المعامله والغرف نظيفه جدا جدا والاحترام و الخصوصيه من كامل العاملين في الفندق

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2018
أشكر Zezo12341
تمت كتابة التعليق في 17 مايو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

أنا مش هتكلم كتير عن الفندق بس نصيحتي لكل واحد أنه يروح ويشوف بنفسه الفخامه والرقي والتحضر وامتيازات الفندق من أول الريسبشن ال بيستقبلك احلى استقبال وعمال الفندق سواء ف المطعم أو ف الغرف أو ف اي مكان.بصراحه حاجه جميله أنك تتعامل مع حد فاهم شغله كويس جدا وكمان أكل المطعم حاجه فوق الخيال أنا عمري ماكلت أكل بالحلاوه دي ..بجد كانت تجربه ممتازه جدا ورجعت من هناك أنا واسرتي وبنفكر هنطلع تاني امتى.تحياتي للفندق ولكل واحد هناك

تاريخ الإقامة: مارس 2019
أشكر ahmedadel2018
تمت كتابة التعليق في 17 مايو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مكان مرييييح جدا لقضاء اجازة جميلة وسط الغردقة وطبيعة رائعة ومهم جدا كان بالنسبالى نظافة المكان والابتسامة والمعاملة الجميلة لكل افراد الفندق المتميزة وعادة سيكون مكان زيارتنا القادمة لما وجدناه من تعاون تام من ادارة ونشكركم وكل العاملين فى هذا الموقع

تاريخ الإقامة: أغسطس 2018
أشكر Eyad1288
تمت كتابة التعليق في 16 مايو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

انا مش هتكلم كتير انا عايز الكل يروح يشوف المعاملة الحلوة والمكان الجميل والروح والابتسامة والخدمة الجميلة ونظافة حمام السباحة والاكل المتنوع وكل دا بعد التجديد وعاش والله الناس الحلوة دى
والله شىء جميل جدا جدا جدا بسطونا واسعدتونا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2018