المكان جميل جدا للزياره خدمه ممتازة و افضل الأماكن في كل شي وموظفين و جميع العاملين في اعلي تقيم خدمه ممتازه دائما الاكل جميل جدا والاكوا بارك و الشو + الانميشن تيم استف الرسبشن خدمه ممتازه وأهلي خدمه يقدمها الفندق
تم الرد 19 فبراير 2022
عزيزنا السيد /بيتر نشكرك علي تعليقك الرائع ونتمني زيارتكم لنا مرة أخري قريبا ونتمني ان نكون عند حسن ظنكم دائما فريق عمل الباتروس أكوا بلو
الخدمة كانت ممتازة و المعاملة كانت ممتازة. كل حاجة كانت متاحة في أي وقت لأي جست. الأكوا كانت جميلة.و خدمه الغرفه الموظف كان جيد جدا و استاذ رشدى فى المطعم و الاستاذ عبدالرحمن وفى الاستقبال و استاذ احمد و الانيميشن جونيور و شكرا لل باتروس جروب
استفسر من mahak958 عن أكوا بلو رزورت
أشكر mahak958
استجاب Aqua Blu Guest Relation, Guest Services / Front Office في أكوا بلو رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 فبراير 2022
عزيزتنا السيدة/مها سعدنا بتعليقك الرئع نتمني زيارتكم لنا مرة أخري قريبا ونتمني أن نكون عند حسن ظنكم دائما فريق عمل الباتروس أكوا بلو
الباتروس اكوا بلوا فندق ممتاز جدا والخدمه في المطعم حاجه جميله جدا والرئيسين كان ممتاز ولا دا والاستاذ رشدي في المطعم كان متعاون جدا معانا هانيجي تاني السنه دي باذن الله بنشكر ادارة الباتروس اكوا بلوا ومستر حماده مدير الفندق
استفسر من Theff55A_z عن أكوا بلو رزورت
أشكر Theff55A_z
استجاب Aqua Blu Guest Relation, Guest Services / Front Office في أكوا بلو رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 فبراير 2022
عزيزي السيد عمران نشكر حضرتك جدا علي اخذ جزء من وقتك لتقييم الفندق ونتمني زياره قريبه جدا لفندق الباتروس اكوا بلو اداره فندق الباتروس اكوا بلوا
فندم ممتاز ريسيبشن ممتاز خدمه الغرف رائعه و نظيفه جدا و مجدده عمران في مبني ٤ المطعم نظيف جدا حسن الاستقبال و المعامله طوال الوقت Kids area جيده و في كل مطعم البيسن ساخن و ممتاز الاكوا ممتازه جدا انصح به طوال العام
استفسر من hamedo270 عن أكوا بلو رزورت
أشكر hamedo270
استجاب Aqua Blu Guest Relation, Guest Services / Front Office في أكوا بلو رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 فبراير 2022
عزيزي السيد حامد نشكر حضرتك جدا علي تقييمك الرائع للفندق ونتمني زياره قريبه جدا والعائله الكريمه لفندق الباتروس اكوا بلوا اداره فندق الباتروس اكوا بلوا
من افضل الفنادق اللي روحتها .. الخدمة كويسة جدا .. الاكل حلو و دائما سخن .. الغرف واسعة و نظيفة .. و حمام السباحة جميل و واسع .. الريسبشن جميل جدا و الديكور حلو اوي و شيك الاكوابلو من افضل الفنادق اللي روحتها في حياتي
استفسر من 677rawanh عن أكوا بلو رزورت
أشكر 677rawanh
عزيزتي السيده روان نشكر حضرتك جدا علي تقييمك الرائع للفندق ونتمني زياره قريبه جدا والعائله الكريمه لفندق الباتروس اكوا بلوا اداره فندق الباتروس اكوا بلوا
فندق جميع وممتع خاصة للاطفال طاقم العمل متعاون جدا بشكر م. حسين صبري من الريسبشن و ا. جابر من البار زياره ان شاء الله اكررها بشكركم علي حسن الضيافه قريه متكامله من ترفيه واكل وخدمات تنوع حمامات السباحه الجاكوزي كان ممتع 👍
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
استفسر من nationheart عن أكوا بلو رزورت
أشكر nationheart
استجاب Aqua Blu Guest Relation, Guest Services / Front Office في أكوا بلو رزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
Dear Mr. Dr. Mohamed Samir Abo Omira, We would like to thank you for choosing the Aqua Blu for your vacation and for taking the time to give us a detailed description of your impression. We attach great importance to guest satisfaction as well as to the feedback from our guests. We are very pleased that you spent a great holiday with us. We hope to see you again and wish you all the best! With best regards, Your hotel management of the Aqua Blu Resort