abeer a kassem

مصر

2.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 20 سبتمبر 2019
قريه سيئه جدااااااااااا المطعم بعيد عن الاوض والبحر والريسبشن واباكوابارك كل الاماكن بعيدة عن بعضها فى طفطف بيوصل الناس من الريسبشن للمطعم بس عقبال مايحمل وتنتظر مشقة مش استجمام والاكل وحش قليل عليه وقليل جدا ومش متنوعد والعشا بواقى الغدا والفاكهة كل يوم بلح وكنتالوب وعنب متفرد فقط وكميات قليله جداااااا والاوض فرشها قديم وناقصها خزنه وفرش والحمامات بايظة وبتسرب مايه والتكيفات بتشتغل بالعافيه فعلا فندق ندمت انى رحته وخسارة تدفع فيه فلوس مفيش اى استجمام ولا متعة سىء سىءسىء
  • StayForLong
  • StayForLong
على بعد 26.1 كم من ‪Mirage Bay Resort & Aquapark‬
طالع المزيد من الفنادق في الغردقة
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل البحر ممتاز الانيميشن كويسين حمامات السباحه والاكوا بارك كويسين العيب الوحيد بعض الاستف في تقديم الخدمه الاكل كويس ومتنوع الروم سيرفيس كويس جدا يوجد بعض العيوب البسيطه في الفندق بس الاجمالي الفندق جميل جدا

أشكر beedoooooo
تمت كتابة التعليق في 6 سبتمبر 2019

فندق جميل جدا والخدمة فيه ممتازة وناس جميلة ومحترمة والانيميشن ممتاز او والفندق والاستقبال ونظام الفندق الصراحة كل ده ممتاز انا اتبسط جدا جدا جدا وبجد اشكر ادارة الفندق علي حسن الاستقبال الائق من الاخر ممتاز

أشكر Mostafa E
تمت كتابة التعليق في 28 يونيو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الغرف ممتازة الاكل والشرب لذيذ الشاطئ ممتاز حمام السباحة جميل فريق الانميشن ممتاز جدا والعروض ممتازة والاكوا بارك بجد حاجه ممتازة أنا بلغت أصحابي يزورو المكان ده عشان ممتاز الانميشن فريق الانميشن راااءع

1  أشكر h00ban
تمت كتابة التعليق في 26 يونيو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مبدئيا انا دكتورة و والدي و والدتي و اختي دكاترة و اول مرة اكتب comment عن فندق بس فعلا الفندق اسوء فندق انا روحتو ف حياتي الاكل سئ جدا و العشا بيتحط فيه بواقي الغدا و ثانيا اوض كتير تكيفاتها بايظة منهم اوضتي من اول يوم جيت و هو بايظ و كل يوم اكلم الريسيبشن ١٠ مرات عشان يبعت حد يصلحه يبعتولي اخر اليوم واحد يعمل فيه حاجة يشتغل نص ساعة و يبوظ تاني ..و فالاخر اتسرقت ..الاوض مفيهاش خزن و كنت سايبة المحفظة فالاوضة لقتها ناقصة مبلغ و مفيش حد بيدخل الاوضة غير انا و اختي و بتاع خدمة الغرف روحت بلغت فالرسيبشن فا واحد كلم مديره فالتليفون و قالو اه مصريين ..يعني اول حاجة بيسالو مصريين ولا اجانب عشان طبعا المعاملة بتختلف ..قعدوا يحققوا معانا ساعة و بعدين قالو نعاين الاوضة روحنا الاوضة لقيتو بيقول هنفتشها و بيفتح شنطتي انا عشان يفتشها قولتله انت اتجننت انا الي اتسرقت بتفتشني ..و روحنا لمدير الفندق الراجل دة ميعرفش ربنا بمعني الكلمة و اسلوبه سئ جدا ..

10  أشكر marygR4960IW
تمت كتابة التعليق في 24 يونيو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز في الفيو راءع والغرف ممتازه والاكل لذيذ وفريق الانيمشن ممتاز هو اساس الاوتيل بيعملو اكتفيتي بالنهار جميله الاكوا جيم جميله والشوهات بليل روعه انا دعوت اصحابي يزوره الاوتيل عشان ممتاز كده البيتش والحمامات السباحه

أشكر 3azama