لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب TripAdvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬
الفنادق القريبة
‪US$ ‎96‬
‪US$ ‎82‬
Official Hotel
أظهر العرض
  • موقف مجاني للسيارات
  • شامل الإفطار
‪US$ ‎142‬
‪US$ ‎135‬
Official Hotel
أظهر العرض
  • موقف مجاني للسيارات
  • حمام سباحة
‪US$ ‎273‬
‪US$ ‎193‬
Expedia.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • موقف مجاني للسيارات
  • حمام سباحة
‪US$ ‎261‬
Booking.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • موقف مجاني للسيارات
  • شامل الإفطار
‪US$ ‎220‬
‪US$ ‎200‬
Booking.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • خدمة واي فاي مجانية
  • موقف مجاني للسيارات
‪US$ ‎94‬
Booking.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • موقف مجاني للسيارات
  • حمام سباحة
‪US$ ‎171‬
‪US$ ‎165‬
Expedia.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • موقف مجاني للسيارات
  • شامل الإفطار
‪US$ ‎98‬
Booking.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • خدمة واي فاي مجانية
  • موقف مجاني للسيارات
‪US$ ‎249‬
‪US$ ‎110‬
Booking.com
أظهر العرض
شهادة التميز
  • خدمة واي فاي مجانية
  • موقف مجاني للسيارات
‪US$ ‎219‬
‪US$ ‎206‬
getaroom.com
أظهر العرض
  • موقف مجاني للسيارات
  • شامل الإفطار
التعليقات (2,600)
تصفية التعليقات
2,600 نتائج
تقييم المسافر
2,232
239
78
30
21
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
2,232
239
78
30
21
طالع آراء المسافرين:
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
5 - 10 من 2,600 تعليق
تمت كتابة تعليق 7 فبراير 2018

انصح اى حد هايسافر يقضى كام يوم كزوجين او عروسين ان يحاول بلاش البارون لان الفندق بعيد جدا عن وسط البلد وعن كل الحاجات اللى ممكن تسليك وتخلى اجازتك ممتعة وكمان البيتش كلة صخور وشعب خطيرة جدا وعشان تنزل البحر لازم تمشى مسافة كبيرة جدا غير بقى ازعاج الاطفال ........... مكان مش للإستجمام

  • تاريخ الإقامة: يناير 2018، سافر كزوجين
    • القيمة
    • النظافة
    • الخدمة
3  أشكر gamalmansour15
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد 15 فبراير 2018
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you for posting a review and share your impressions on your recent vacation here with us at Baron Palace, our whole management and staff teams apply maximum efforts to ensure the highest possible level of our guest satisfaction.

However, it came to our focus that you remained concerned about a number of issues during your stay with us.
Regarding your kind remarks, please be informed that our guests’ opinions are of undoubting importance for us at all times and your kind outlines will be taken into further consideration.

We do hope you could change your opinion and pay us another visit in the future.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 6 فبراير 2018

قضيت 5 ايام حقيقى انبسطنا جدا جدا بكل حاجه فى المنتجع المكان هادى جدا ونضيف جدا وحابب اشكر كافه العاملين فى الفندق اللى دايما تلاقيهم جنبك لو محتاج اى طلب البوفيه جميل ومتنوع وفعلا اللى نفسك فيه اكيد هتلاقيه
حابب اقول ان فى ممشى فى عمق البحر جميل اوى لعشاق الرومانسيه والهدوء
حابب اشكر فريق الانيميشن لانه فعلا عمل مجهود كبير جدا مع الاطفال فى Mini disco

  • تاريخ الإقامة: يناير 2018، سافر كزوجين
    • الخدمة
1  أشكر Ibrahim A
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد 7 فبراير 2018
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you for seizing the time and posting a lovely review about your vacation here at our sunny resort. We value our esteemed guests at all times and our staff and management teams are doing everything possible to ensure our guests a most memorable and superb time.

We are pleased to know that you had blissful holidays. Much appreciation for acknowledging our personnel and food variety.

We are impatiently looking forward to host you once again.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 1 فبراير 2018

هذا الفندق هو الافضل في كل مصر كلها
يقدم الفندق المعني الحقيقي للفخامة والجمال في كل التفاصيل بدءاً من اتساع لغرف والاثاث المميز وحتي تجهيز الشاطيء وحمامات السباحة
الطعام في كافة المطاعم وليس في المطعم الرئيسي فقط اكثر من رائع ومتنوع ومعد بالعناية التي تليق بأسم وسمعة الفندق
وفي رأيي ان افضل ما في الفندق هو فريق العاملين به حيث يقدمون جميعاً اداءاً اكثر من رائع بوجه تعلوه الابتسامة
لقد كانت اجازة اكثر من رائعة وبالتأكيد سأكرر الزيارة لهذا الفندق لمرات عديدة قادمة

تاريخ الإقامة: يناير 2018
2  أشكر SHERIF R
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, other في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد 3 فبراير 2018
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

We are being grateful that you chose the time and shared such a beautiful 5 star review on your vacation in our sunny property, we, in turn, would like to express our gratitude for your appreciative comments concerning the enumerated facilities and staff.

We are always there at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant vacation with an impulse to revisit us in the future. We are extremely delighted you have that strive, which indicates that all our efforts were meaningful.

We look forward to welcoming you back to Baron Palace.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 28 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

سبأ ممتاز جدا جدا دا من أجمل الأماكن إلى انا زورته ف حياتي. حجزت اربع جلسات مع ليليا المساج ممتاز جدا أن شاء الله هنرجع قريب جدا. نصيحه لازم تزور سبا البارون شكرا لكل الاستف وبالأخص فريق الرسبشن ممتازين ف الاستقبال وشرح كل المعلومات وبتلاقيهم مستعدين لأي استفسار

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017، سافر كزوجين
1  أشكر Mohammed E
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد 1 نوفمبر 2017
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you indeed for sharing your feedback on your holiday at Baron Palace, we are being enormously thankful for your kind comments concerning our Spa services.

The vacation feedback and opinions of our valuable guests are always at the top of the importance scale for us, needless to say we are extremely delighted that we managed to ensure you a wonderful stay.

We hope to be welcoming you back to Baron Palace.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة تعليق 12 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

بجد بشكر كل العاملين علي الاوتيل لمحبتهم العاليه جدا
مكان تحفه واشخاص طييبين وحبوبين جدااااااا
وتحديدا مستر حمدي مستر ابراهيم
وبالنسبه لرحلتي علي اليخت تجنن من اهتمام ونصافه وروح فكاهيه فعلا مش متوجده في اي مكان تاني
شكر خاص لكابتن جهاد وكل الاستف بتاعه
محمد الشهير بميدو وعلاء
وبالنسبه لكل الاشخاص العاملين بالمطاعم حبيت اقول ليكوا شكرا جدااااااا لمعملتكم الرائعه
كل حاجه في الاوتيل بجد تجنن
شكرا
المهندسه وفاء رجب

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
1  أشكر Nada R
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد 13 أكتوبر 2017
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you very much for posting your valuable feedback on your recent stay here with us at the Baron Palace, we are being grateful for you outlining the competence of our employees.

All the efforts we apply always serve to guarantee our guests a most comfortable and memorable stay, therefore the opinion of our esteemed guests is of high importance for us at all times.

We are looking forward to your next visit.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات