لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 19 شخص هذا الفندق
Booking.com
US$ 251
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 06‏/08‏/21
Expedia.com
US$ 251
US$ 200
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 07‏/08‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Hotels.com
US$ 251
US$ 200
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 07‏/08‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
TripadvisorUS$ 200
Trip.comUS$ 222
TravelocityUS$ 200
طالع 15 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (5,432)
تصفية التعليقات
5,432 نتائج
تقييم المسافر
4,743
431
148
49
61
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
4,743
431
148
49
61
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
72 - 77 من 5,432 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 مايو 2018

الفندق كل حاجة فيه رائعة فوق الوصف .... من اول الترحيب والاستقبال - النظام واستيعاب العدد الكبير والكثافة كان بكفاءة عالية
الغرفة مريحة وفيها كل حاجة تحتاجها مع فيو جميل ومريح للاعصاب .... الاكل والحلويات متنوع ولذيذ وبأعلى جودة... حمامات السباحة في كل مكان منها الدافيء والمالح .... والشاطئ غاية في الروعة والبحر ممتع جدا لمن اردا الاستمتاع بالسباحة مش هتمل ابدا... فريق الضيافة ودود جدا وغاية في الذوق ودائما مبتسمين ....
كنت في رحلة عمل مع شركة DME لكن المكان حلو جدا للعائلات والكابلز
شكرا جدا طاقم عمل الفندق اسعدتمونا

تاريخ الإقامة: مايو 2018
  • نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    • جودة أماكن النوم
    • الخدمة
2  أشكر ahmadm3946
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 مايو 2018
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

We do appreciate your invaluable input in sharing your experience with fellow travelers on Tripadvisor website. We are delighted to acknowledge that you enjoyed your stay with us and very much appreciate your kind comments regarding our facilities and services on offer.

We do hope Baron Palace will remain for you a home away from home for the upcoming years, we look forward to hosting you in the future.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 مايو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

من احلي الفنادق في سهل حشيش وفي مصر كلها تقريبا
خدمة ممتازة ...غرف تحفة...مكان يجدد النشاط...فندق يصلح لقضاء شهر عسل او يومين تغيير جو ...فعلا مكان هدووووء ورائع جدا جدا
انصح بيه لاي حد عايز يروح سهل حشيش

تاريخ الإقامة: مايو 2018
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
1  أشكر MohamedF5898
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 مايو 2018
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

We would like to seize the chance and thank you for such a nice review about your vacation in Baron Palace and your kind feedback, which is of high significance for us at all times.

We are endlessly glad we managed to ensure you a holiday enjoyment.

We are looking forward to host you in the future, consider Baron Palace your home away from home.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

من احلى الفنادق الى رحتها فى مصر
فندق البارون بالاس سهل حشيش
بجد حاجة تشرف و تفرح ان يكون عندنا فندق بالمستوى الوهمى دا والله مش لاقية غلطة واحدة فيه
اول مرة و اول فندق فى مصر زرته و انا بنزل فى فنادق كتير فى مصر الاقى فى الاوبن بوفيه سيمون فيميه semon fumé و سوشى و جمبرى جامبو
اول مرة الاقى كل يوم يحطوا لنا dead sea soap و دى صابونه غالية فى الحمام
اول مرة اشوف فندق بيقدم عصائر فريش for free فى الريسبشن و الاوبن بوفيه
مش هتكلم عن العروض الترفيهية الروعة كل يوم و لا اد ايه احترام و ذوق كل العاملين رغم زحمة الأعياد
مش قادرة اوصف لكم الشياكة و النظافة الى بجد تخليك تحس انك ملك زمانك
انا دايما بحب اروح كل مرة اسافر فيها فندق جديد بس انا المرة الجاية الى هسافر فيها هنزل فيه تانى

تاريخ الإقامة: أبريل 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر Laila R
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أبريل 2018
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you so much for taking the time and opportunity to post a review on your recent vacation here with us at Baron Palace, we are being enormously grateful and pleased with your nice comments and your high praise to our sunny resort.

Our whole management and staff teams do not spare a single effort to meet requirements and expectations of our precious guests.

We look forward to welcoming you back again.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

كانت رحلة رائعة في البارون و الفندق في منتهى الهدوء والجمال وبصراحة العاملين في قمة الأدب والتعاون
حمام السباحة رائع والقعدات عليه تحفة وبالذات الركن العائلي وكل الخدمات عليه متوفرة والمسئولين عنه بصراحة خدومين وبشوشين لأقصى درجة..الفوط موجودة باستمرار ونضيفة ..فريق الانيميشن ..الالعاب المائية ..البحر رائع
السبا وصالة الجيم تحفة ..والتعامل هناك حلو اوى اوي
المكان جميل اوي بصراحة
بصراحة استمتعت وانبسطت جدا انا وعيلتي

تاريخ الإقامة: أبريل 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر hendA504
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أبريل 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you very much indeed for sharing your valuable feedback on your holiday at Baron Palace, we are being enormously thankful for your kind comments concerning our pools, animation team and Spa center.

The vacation impressions of our precious guests are always at the top of the importance scale for us, needless to say we are extremely delighted that we managed to ensure you a blissful stay.

We hope to be welcoming you back to Baron Palace.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 فبراير 2018

انصح اى حد هايسافر يقضى كام يوم كزوجين او عروسين ان يحاول بلاش البارون لان الفندق بعيد جدا عن وسط البلد وعن كل الحاجات اللى ممكن تسليك وتخلى اجازتك ممتعة وكمان البيتش كلة صخور وشعب خطيرة جدا وعشان تنزل البحر لازم تمشى مسافة كبيرة جدا غير بقى ازعاج الاطفال ........... مكان مش للإستجمام

تاريخ الإقامة: يناير 2018
  • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    • القيمة
    • النظافة
    • الخدمة
4  أشكر gamalmansour15
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب BaronAreaManager, Area General Manager في ‪Baron Palace Sahl Hasheesh‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 فبراير 2018
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palace – Sahl Hasheesh!

Thank you for posting a review and share your impressions on your recent vacation here with us at Baron Palace, our whole management and staff teams apply maximum efforts to ensure the highest possible level of our guest satisfaction.

However, it came to our focus that you remained concerned about a number of issues during your stay with us.
Regarding your kind remarks, please be informed that our guests’ opinions are of undoubting importance for us at all times and your kind outlines will be taken into further consideration.

We do hope you could change your opinion and pay us another visit in the future.

Ahmed Khaled
Area General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات