حمام السباحه جميل و كبير و لعبنا كرة مياه والبول بار جميل و ممتع المطعم القبه حلو اوي و فيه تنوع في الأكل و بالذات مطعم القبه و الاصطف محترمين الانميشن جمال و العروض حلوه جدا و الغرفه نضيفه و مهتمين بيها شكرا جدا لكل العاملين بالفندق
استجاب Mohamed Moustafa, General Manager في Arabella Azur Resort, لهذا التعليق
تم الرد 8 سبتمبر 2021
اعزائنا الضيوف، نود أن نشكرك جزيل الشكر على تعليقاتك بشأن إقامتك في فندق أرابيلا أزور. لقد شاركت تعليقاتك مع فريقنا. وأنا على يقين من أن هذه الاراء الايجابية بمثابة تشجيع لجميع موظفينا ونحن نسعى جاهدين لتحسين جودة خدماتنا باستمرار. نحن نقدر لك تبادل ملاحظاتك ونأمل أن نرحب بكم قريبا في أرابيلا أزور!
خدمة محترمة وممتازة ومكان أكثر من رائع أصطاف محترم مساعد فى اى وقت حمامات سباحة على أعلى مستوى من النضافة غرف على أعلى مستوى ونضافة بصفة مستمرة عروض المسرح فى المساء أكثر من رائعة ومميزة اتمنى ان ازور هذا المكان فى المرة المقبلة للغردقة
استفسر من AHMEDRAMADI عن Arabella Azur Resort
أشكر AHMEDRAMADI
استجاب Mohamed Moustafa, General Manager في Arabella Azur Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 سبتمبر 2021
الغرفه جميله جدا و الفيو حلو اوي و حمام السباحه جميل جدا و استمتعنا جدا فيه و البار هناك بصراحه جميل و الاصطاف هايل و لطيف جدا و المطعم الفيو جميل جدا مطعم الجريل و الانيميشن تيم لذاذ و خرجنا معاهم كذا مره و عندهم كل الانشطه للكبار و الصغار
استفسر من 482pierree عن Arabella Azur Resort
أشكر 482pierree
الغرف نضيفه و الهاوس كيبينج ممتاز و بيشتغل بضمير الاكل ممتاز جدا و كل يوم حاجه مختلفه و ممكن تختار الاكل اللي انت بتحبه و حمام السباحه حلو و نضيف و البار كمان حلو و فكره ممتازه و لعبنا كتير على طربيزه البينج و حفلات الانيميشن بليل فوق الممتازه بجد و شكرا بجد بيدرو و مصطفى و رسلان و سيكا بجد فريق ممتاز و شكرا لاصطف المطعم و بالاخص عوض تسلم اداره الفندق عالشغل الجميل ده
استفسر من WEZZA_2346 عن Arabella Azur Resort
أشكر WEZZA_2346
من الناس المحترمه جدا جدا فريق الانميشن جامد جدا بيهتم بيك جدا موجود عشان يسعدك والبحر جامد والبسين حلو كتير والمطاعم حلو كتير والطعام اجمد واجمد فعلان كان اسبوع حلو كتير اكتر حاجه عجبانى ان مافيش فرق بين مصرى واجنبي انا بشكر فريق الانميشن وبشكر إدارة الفندق شكرا جدا وان شاء الله تتكرار كتير
استفسر من mohamed245y عن Arabella Azur Resort
أشكر mohamed245y
Ramy G
تمت كتابة التعليق في 4 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق نضيف جدا الاستااااف محترم جدا وبيساعد فى اى طلب الانيميشن تيم تحفة وبيعملوا فقرات تحفة وخصوصا كابتن سيكا ( عبد الرحمن) شاب محترم ودمه خفيف انصح اى حد بالفندق تكلفته بالنسبة للخدمة والنظافة والبحر الجامد جدا حلوة جدا وقليلة انا عن نفسى هكرر الزيارة لنفس الفندق
استفسر من Ramy G عن Arabella Azur Resort
أشكر Ramy G
استجاب Mohamed Moustafa, General Manager في Arabella Azur Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 سبتمبر 2021
Dear our Guest, Thank you very much for sharing your comments regarding your stay at Arabella Azur Resort! We hope that the nice memories about your vacation will stay with you for long time and would welcome the chance to serve you in your future holiday Best regards,