أستمتعت جدآ بي الرحله معي العائله استقبال الاسطف حلو جدآ كان لينا في الفندق الغرفه جميله الفيو بتاع الاوضه عندي كان رائع اولادي اتبسطه جدآ في الاكوه بشكر جدآ فريق الانميشن علي اللي بيقدمه لينا ولي الاطفال
تم الرد 30 سبتمبر 2021
ضيفنا العزيز , اطيب التحيات من منتجع رويال لاجونز الغردقه نشكركم لمشاركه تجربتكم مع المسافرين على موقع تريب ادفيزرو و سعداء بان خدماتنا نالت توقعاتكم ونحن نعد سيادتكم ببذل المزيد من المجهود كي نكون عند حسن ظن سيادتكم دائما . نأمل فى أستضافه سيادتكم قريبا مع اطيب التحيات علاء الدين محمد
استف فوق الروعة ناس محترمة وكلهم ذوق في كل حاجة انيمشن ودود ومبهج جدا طول الوقت في طاقه وبيضحكوا وهزار معانا الاكل تحفه وكل في اكل من دوله مختلفه حمام السباحه روعه وكمان في اكوا بارك تحفه الغرفه نضيفه والبار كويس
استفسر من Pero_h7284939 عن Royal Lagoons Hotels & Resorts
أشكر Pero_h7284939
استجاب Aladdin Mohamed , Marketing في Royal Lagoons Hotels & Resorts, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 سبتمبر 2021
الفندق ممتاز معاملت الاستف هنا حلوه ومحترمين الانيمشين تيم ممتازين الاكل حلو اوي ومختلف البار اللي في البحر كويس جدا البحر اصلا تحفه المشروبات كويسه الاوضه تحفه ونضيفه حمامات السباحه نضيفه والاكوا بارك جميله جدا
استفسر من felo_4848828gbeu عن Royal Lagoons Hotels & Resorts
أشكر felo_4848828gbeu
استجاب Aladdin Mohamed , Marketing في Royal Lagoons Hotels & Resorts, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 سبتمبر 2021
rasha_yhs738
تمت كتابة التعليق في 25 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
حمامات السباحه ممتازه جدا البحر حلو اوي معامله الاستف حلوه جدا المنقذ كويس اوي فريق الانيمشين كويسين جدا أحسن حاجه موجوده في الفندق الغرفه نضيفه الاكوا بارك جميله جدا الريسيبشن حلو اوي العروض بتعت بليل حلو أوي
استفسر من rasha_yhs738 عن Royal Lagoons Hotels & Resorts
أشكر rasha_yhs738
استفسر من 408eslame عن Royal Lagoons Hotels & Resorts
أشكر 408eslame
استجاب Aladdin Mohamed , Marketing في Royal Lagoons Hotels & Resorts, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 سبتمبر 2021
ضيفنا الكريم، أود أن أتقدم إليكم بخالص الشكر و التقدير لما كان لثنائكم من أثر إيجابي بالغ لدىّ و لدى زملائي العاملين بالفندق فهي شهادة غالية نعتز بها و هي تمثل حافز لنا جميعا لأن نواصل الحرص على أن نكون دائما أهلا لتقديركم وتفضلوا بقبول فائق الاحتـــــــرام
البسين حلو جدا و المكان هادي و الفيو بتاع الاوضه حلو . العروض حلوة و مسلية . فريق الانيمشين حلو جدا معامله الاستف حلوه ودايما بيضحكوا بيساعدونا في كل حاجه الغرفه نضيفه المطعم حلو اوي والاكل كويس مش اول مره دي تالت هنا
استفسر من _V6844QA عن Royal Lagoons Hotels & Resorts
أشكر _V6844QA