لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Priceline
US$ 103
طالع العرض
eDreamsUS$ 103
TripadvisorUS$ 103
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,609)
تصفية التعليقات
1,609 نتائج
تقييم المسافر
756
247
184
147
275
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
756
247
184
147
275
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
65 - 70 من 1,609 تعليق
تمت كتابة التعليق في 5 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الهوتيل سيئ للغاية الغرف تفتقر للنظافه لا يوجد صابون صالح للاستعمال
الموجود صابون سائل سيئ جدا لا يوجد شامبو او مستلزمات الحمام التي تتواجد عادة في اي هوتيل 3 نجوم
الاكل سيئ جدا
بدون اي نكهة معتمدين على الكم و ليس الكيف
رائحة اللوبي مقرفه يستخدمون بخور نوعيه رديئة جدا سببت لي صداع
يوجد حوضين سباحه كتب عليهم للبكيني فقط و هذا يعتبر منتهى الحقارة هل يعني هذا ان هذه الأحواض للفرجه على من تنزل به لانها ترتدي بكيني
ممكن ان تحدد ان يكون بملابس خاصه بالسباحة اما ان تحدد ان يكون بكيني فهذا شي سخيف و حقير
حضرت حفله رأس السنة و كانت مهزله فوضى و مستوى حواري شعبيه
اعتقد مت العدل ان يصنف هذا الفندق نجمتين لا اكثر
كانت تجربه سيئه جدا و لا انصح به

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
6  أشكر hudam698
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب salesmgr2018, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يناير 2019
ترجمة Google

Dear guests
Thank you for taking your time and posting review about Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort.
We are sorry to hear that your holiday experience was not as you expected it to be. The feedback from our guests is very important for us and helps us to understand where we are performing to a high standard and the areas where we are in need for improvement.
Please be advised your comments have been passed to the management team and will be reviewed accordingly.
We do hope that despite your comments we will have the pleasure to welcome you once again in the near future to show you our improvements.
Best regards,
The hotel management
Delete Response

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 نوفمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه فندق جميل جدا من اول استقبال مستر شوقي وعمل تسكين في وقت قصير وابلغني بجميع المعوملت الخاصه بالفندق وبالنسبه للهوسكيبنج محمود كان في غايه الاحترام اما بالنسبه للمطم ممتاز بس ينقصه بعد التغير في انواع الاكل اقصد نفس الانواع بس مفيش ابتكار بمعني تقيم في الفندق اكثر من ثلاثه ايام تزهق اصطاف المطعم في غايه الادب والشيفات محترمين بيساعدوك علي طول الاسناكس تم تعديل مطعم له وده احسن من الاول بكتير الانيميشن فقر جدا مش بيغير في العرض مفيش كلام بينه وبين الجست الا في ساعه العرض خالد بلال غرفه ٥١٧٣

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
5  أشكر Khaledbelal2010
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب salesmgr2018, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 نوفمبر 2018
ترجمة Google

Dear guests. Thank you for choosing Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel. Best regards, Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 أكتوبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

انا لسه راجع من الفندق امبارح بصراحة الفندق ممتاز من حيث تعامل ال staff و نظافة المكان و كل حاجه
الانيميشن تيم تحفه و الغرفة حلوة جداا بس هي كانت محتاجه شوية صيانه بسيطة (الدولاب كان بايظ)
المطعم ممتاز في تنوع في الاصناف و سرعه تعبئة
المشروبات كمان ال staff ممتاز
ليا ملحوظة واحده بس هي الريسبشن في موظف طريقته في الكلام مش لطيفه حتى لو بينفذ تعليمات اكيد في طريقة لتوصيل المعلومة افضل و الطف من الطريقة دي

في المجمل الفندق ممتاز

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
6  أشكر Ibrahim S
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب salesmgr2018, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أكتوبر 2018
ترجمة Google

Dear Ibrahim S, Thank you for choosing Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel. Best regards, Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 أكتوبر 2018

بصراحة انا كنت خايف من الفندق قبل السفر وده بسبب التعليقات السلبية المنشورة ولكن لما رحت اتمتعت جدا الغرف نظيفة والاكل جيد والسناكس جيدة والاكوابارك ممتعة وحمامات السباحة كتيير ونظيفة والانيميشن الحفلات الليلية جميلة وخدمة الغرف جيدة انا حصل معايا مشكلة فى السباكة وبصراحة اتحلت خلال 10 دقائق انا كنت فى الدول الاول غرفة 3163 من 29 سبتمبر حتى 3 أكتوبر وبشكر المسوول عن خدمة الغرف فى الدور الاول محمد كان موجود دائما يمكن الحاجة الوحيدة هى البحر لانك بتمشى مسافة كبيرة علشان تبقى المياه فى طولك

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2018
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
6  أشكر Freedom818976
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب salesmgr2018, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أكتوبر 2018
ترجمة Google

Dear Freedom818976, Thank you for choosing Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort and taking time to share your feedback. We are pleased to know you enjoyed your stay with us and we are hoping to welcome you soon again in our Hotel. Best regards, Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 أكتوبر 2018

ملخص تجربتي انه واحد من الاوتيلات الي خدت فيها مقلب كبير
المزايا :
حمامات سباحة كتير - نضيفة الي حد ما
اكوا بارك كويس
الفيو من الاوض حلو
كميات الاكل كتير

العيوب :
- العاملين ظروفهم المادية صعبة فده منعكس علي شغلهم
- البوفية زي الزفت اسواء حاجه شوفتها في حياتي - نفس الاكل بالظبط لمدة خمس ليالي
الواي فاي ضعيف جدا جدا وفي الريسبشن بس
- الاوض قديمة والروم سيرفس مش حلو والسراير مش مريحة الفرش بتاع الكراسي مش نضيف
المشربات والسناكس ضعيفة جدا
- واسواء حاجه مستوي النزيل المصري الي هناك انا شوفت 4 افراد في الفطار حطو ادامهم اكل يكفي 12 وقاموا وسابو
80% منه وناس بتجيب حاجات وبتقربش منها وهرجلة وقلة ادب ... مستوي متدني جدا من التعامل والاخلاق للنزلاء
المصريين الي هناك
- عمال الشنط مبياخدوش الشنط من العربية ومش مسموح انك تطلع لقدام الفندق فبتقف في الشارع تحت وتشيل الشنط لحد
فوق

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2018
  • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
    • الخدمة
5  أشكر mohamediwahdan
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب salesmgr2018, Guest Relations Manager في ‪Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2018
ترجمة Google

Dear mohamediwahdan,

Thank you for taking your time and posting review about Hawaii Caesar Palace Aqua Park Resort.
We are sorry to hear that your holiday experience was not as you expected it to be. The feedback from our guests is very important for us and helps us to understand where we are performing to a high standard and the areas where we are in need for improvement.
Please be advised your comments have been passed to the management team and will be reviewed accordingly.
We do hope that despite your comments we will have the pleasure to welcome you once again in the near future to show you our improvements.
Best regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات