Shaimaa
القاهرة, مصر

Shaimaahassan81@gmail.com

تعليق حول منتجع الباشا
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 15 أغسطس 2021
الفندق بقي تحفة بجد وخدمة ممتازة والناس متعاونة جدا بالاخص مستر سعد راشد شكرا لفريق العمل وف بجد فرق كبير عن اخر مره كنت فيه ومستوي وطعم الاكل جميل ومطعم اللي ع البحر حلو جدا بيغنيني ان اروح المطعم الرئيسى ف الغداء والاكوا بارك بردو حلوه وعجبت اطفالي وعجبتني وموقع الفندق لوحده حكايه قلب البلد وقريب من كل حته بليل بعد أنتهاء الحفلات بتخرجي كل حاجه جنبك
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
579 نتائج
تمت كتابة التعليق في 17 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق الباشا le pacha resort وشركة ايجى سكاى
انتم ترفعون من شأن السياحة فى مصر
المرة الثانية فى زيارتى للغردقة المدينة المفضلة لى ولأسرتى والاولى لى مع شركة ايجى سكاى وجدت اقامة على اعلى مستوى فاقت ما كنت انتظره النظافة والتعقيم والعاملين بالفندق على حد السواء اهتمام دائم من الشركة بالانتقالات وتنظيم الرحلات الداخلية ومستوى الغرف المتعاقد عليها وما اسعدنى جدا ارتفاع مستوى اعداد الجنسيات الاجنبية فنحن جميعا اسرة واحدة حمامات السباحة نظيفة جدا الاكوا بارك ممتعة وجبات البوفيه متنوعة يوميا والمشروبات ٢٤ ساعة والاهم الجودة التى فاقت التوقع موقع الفندق فى وسط المدينة فأنت داخل اسرتك حتى ترحل زيارتى كانت ٤ ليالى وقمت بزيادة ٤ ليالى اخرى من شدة استمتاعى بالفندق انصح به بشدة واخيرا
اشكر مستر ابراهيم شركة ايجى سكاى وكافة العاملين بالفندق مستر سعد الذى لم يترك لنا لحظة بدون العمل على راحتنا سعدت جدا بالمستوى الذى يقدمه الفندق للسادة ضيوف مصر من الدول الاخرى وهو ما تحتاجه بلدنا الجميلة هذه الايام

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
1  أشكر medo7676
تمت كتابة التعليق في 30 يوليو 2017

لانه مكان محدود و كل شى جنب بعض مثال انا ذهبت هذا القريه اكثر من 6 مرات الغرفه جانب حمام الشباحه و جانب المطعم و جانب البحر
و يوجد هناك 4 بار واحد على البحر وواحدعلى حما اليباحه وواحد فى المطعم وواحد فى اللوبى

تاريخ الإقامة: مايو 2017
6  أشكر HafezaltalapH
تمت كتابة التعليق في 5 سبتمبر 2016

كنت في فندق الباشا . وجالي ضيف وكانو رفضين انه يدخل جوه الفندق وانا كنت فاهم انه ما ينفعش اخدته الريسبشن وجبتله عصير برتقال ( عصير تانج سئ جدا) ولما شرب العصير لقيت واحد جالي بيقولي حساب العصير 7.50 انا احرجت قدام الراجل . ولما الراجل مشي . رحت وقلتله انا بعطي بكشيش 20 جنيه كل يوم في الصندوق تيجي انت تحاسبني علي 7 جنيه ونصف . وقعدو يقولولي ان ده النظام وده الزفت . اخدت شنطتي ومشيت من الفندق خالص .

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2016
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • الغرف
12  أشكر ProgrammerA
تمت كتابة التعليق في 11 أكتوبر 2014

المكان جميل لكن كالعادة هناك نقص في التدريب و خاصة لمن يتعاملون مع النزلاء فلابد من الاحترافية في التعامل و كيفية ارضاء النزيل فهناك شكوى من التعامل مع مدير المطعم و هناك مشكلة مع house keeping اعتقد ان ادارة الفندق عليها مراجعة التدريب ولكن على مستوى الادارة العليا فهى متفهمة ذلك جيدا و تؤدى ماعليها عند حدوث مشكلة فانا كنت سعيد للغاية بوجودى في هذا المكان و كنت اود زيارته مرة اخرى لكن عند مغادرتنا و جدت مشكلة مع احد النزلاء بسسب فوطة و لم يتم التعامل من قبل موظفين الاستقبال بحرفية و قام مدير المنتجع مرة اخرى بحل المشكلة اعتقد ان هذه المشكلات البسيطة يمكن التغلب عليها دون حدوث ضجه لان المنظر بيقى شكله وحش و احنا بنتكلم على فوطه

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2014
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
12  أشكر iborolosy
تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2014

الاخ مديرالمطعم تعامل معنا وكأننا في مائده الرحمن معي زوجتي مريضه ولم تخرج من الحجره حتي المغادره فكنت أاخذ لها طبق عشاء او افطار وتم ضبطنا متلبسين نفس التصوير وكانت معي بنتي فوقفت امامه تحكي له الظروف فما كان منه الا العصبيه والتشويح واعطئنا درس في أخذ الاكل من المطاعم واصرت ابنتي علي الشكوي لمدير عام الفندق وللحق كان متعاونا وانهي اسباب الشكوي في الحال وارسل الوجبه للغرفه مشكورا

نصيحة حول الغرف: لا انصح بهذا المكان الغرف مليئه بالنمل والمطعم به صراصير
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2014