فندق رائع جدا جدا الاستف محترم ❤️ فريق الانميشن تيم جميل جدا قضيت وقت انا واصحابي رائع الاكل وكل شيء في المكان جميل شكرا فريق عمل فندق صن ريز مملوك على حسن الاستقبال نتمنى تكرار الرحله من جديد شكرا جدا
تاريخ الإقامة: يونيو 2022
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 3 يونيو 2022
عزيزى الضيف تحيات طيبه من منتجع سنتيدو مملوك بالاس الغردقه شكرا لك علي الوقت الذي قضيته فى مشاركه ملاحظاتك نامل ان نراك مره اخري قريبا فى فندقنا !
أقوى انيميشن تيم فى الغردقة والمكان حكاية النظام والنظافة والخدمات جيدة جدا الموقع كويس الإستقبال أكثر من رائع حتى العمال ناس محترمة جدا أنا روحت الغردقة كتير ودا اكتر مكان اتبسط فيه وكل سنة هكون موجود هنا
تاريخ الإقامة: يونيو 2022
استفسر من memo1a عن صن رايز مملوك بالاس ريزورت
أشكر memo1a
استجاب Mamlouk Palace, General Manager في صن رايز مملوك بالاس ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يونيو 2022
Dear ميت غمر المنصورة , Sunny greetings from the SENTIDO Mamlouk Palace Resort! Thank you for taking the time to share your feedback We hope to see you again soon in our hotel! Kind regards, Guest Experience and Quality Department,
safenazh2022
تمت كتابة التعليق في 28 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق جميل جدًا و نظيف جدا و الاكل رائع و دي خامس سنة اجي الفندق و سابت على نفس المستوى الرائع و في انشطه كتير الصبح و في حفلات بليل و التعامل هناك محترم جدا و بشكر مرينا و سبيكي و اسر و باقي فريق الانيميشن عشان جعلو الاقامه اكثر متعة و خصوصًا مرينا كانت معانا الصبح و بليل.
تاريخ الإقامة: مايو 2022
استفسر من safenazh2022 عن صن رايز مملوك بالاس ريزورت
أشكر safenazh2022
استجاب Mamlouk Palace, General Manager في صن رايز مملوك بالاس ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 مايو 2022
W104mohamedm
تمت كتابة التعليق في 27 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق جميل جدًا ودي خامس مره علي التوالي معاكم في صن رايز وفريق الانيميشن مارينا واسر وسبيكي ممتازين ومارينا مسبتناش لحظه و الاكل حلو جدا و البحر نظيف جدا و في حفلات و انشطة كتير يوميا و التعامل محترم جدا
تاريخ الإقامة: مايو 2022
استفسر من W104mohamedm عن صن رايز مملوك بالاس ريزورت
أشكر W104mohamedm
استجاب Mamlouk Palace, General Manager في صن رايز مملوك بالاس ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 مايو 2022
روزان م
تمت كتابة التعليق في 11 مارس 2022 عبر الأجهزة المحمولة
منتجع اكثر من رائع وفيه كل الفعاليات والخدمات والاكل متنوع ونظيف فيه العاب للاطفال والكبار البحر نظيف وجميل الانميشن في قمة الاخلاق والاحترام وخصوصا سبايكي محترم ولطيف وبيحب يساعد الكل حقيقي انصح الجميع بالزيارة والاستمتاع
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
استفسر من روزان م عن صن رايز مملوك بالاس ريزورت
أشكر روزان م
استجاب Mamlouk Palace, General Manager في صن رايز مملوك بالاس ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 مارس 2022
Dear rozanm78 , Sunny greetings from the SENTIDO Mamlouk Palace Resort! Thank you for taking the time to share your feedback We hope to see you again soon in our hotel! Kind regards, Guest Experience and Quality Department
المطعم الخاص الرئيسي بفندق جاردن بيتش افضل من المطعم الرئيسي بمملوك بالرغم من أن مملوك أعلي في السعر قائمة الطعام وتنوع الماكولات في جاردن افضل بكثير مساحة الغرف ضيقة مقارنة بفنادق أخرى لاكن مقبولة يوجد مطاعم متنوعة كثيرة متاحة في كل الاوقات
تاريخ الإقامة: فبراير 2022
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
تستخدم هذه المنشأة الأدوات المقدمة من Tripadvisor (أو أحد الشركاء الرسميين لتجميع التعليقات) لتشجيع النزلاء على كتابة التعليقات وتجميعها، بما في ذلك تلك المنشأة.
استفسر من TamerK392 عن صن رايز مملوك بالاس ريزورت
أشكر TamerK392
استجاب Mamlouk Palace, General Manager في صن رايز مملوك بالاس ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 فبراير 2022