أبرز التعليقات
من القاهرة

‪النقط الايجابية العرض جميل،. مواعيد مضبوطة النقط التي تحتاج إلى نظر اللغة الاغلب في العرض الروسي...‬ طالع المزيد

تمت كتابة التعليق في 2 يوليو 2019
Nadaaabdrabou
عبر الأجهزة المحمولة
عرض شيق

‪حضرت مع زوجى و طفلى العرض مدته تقريبا ساعه و نصف العرض شيق يحتوى على 4 فقرات حصلنا على صوره مع...‬ طالع المزيد

تمت كتابة التعليق في 27 فبراير 2018

النقط الايجابية العرض جميل،. مواعيد مضبوطة

النقط التي تحتاج إلى نظر
اللغة الاغلب في العرض الروسي غالبا
الترجمة للعربية قليلة
اخدوا من وقت العرض لبيع لوحة ملونة من الدولفين في مزاد و تصوير الفائز بها مع الدولفين

الصورة مع الدولفين للمصريين ب ١٠٠ جنيه و للاجانب ١٥$ و هي صورة واحدة بالكاميرا الخاصة بيهم و مدة اقل من الدقيقة و مرفوض تصوير الموبيل نهائي و بيتم تسليم الصورة مطبوعة

تاريخ التجربة: يوليو 2019
1  أشكر Nadaaabdrabou
تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2018

دى كانت تانى مرة ازور المكان ده اول مرة زرته كانت فى 2015 بصراحة الزيارة الاولى كانت افضل كتير من الزيارة التانية فى 2018 بعد العرض المفروض اللى عايز يتصور مع الدلافين بمقابل مادى المهم اتصورنا انا واسرتى وقعدنا منتظرين اكتر من 45 دقيقة علشان ناخد الصور بالرغم من انهم قالو ان ده بياخد 10 دقايق بالكتير المهم بعد 45 دقيقة انتظار فى الحر الشديد قالولنا الصور باظت واللى عايز يتصور تانى يتصور واللى مش عاجبه ياخد فلوسه ويمشى قلنا مش مشكلة نتصور تانى بس المرة دى مع 2 دولفين بس مش تلاتة لانهم كانو نزلو الدلافين سباحة مع ناس تانيين المهم اعترضنا وقلنا عايزين نتصور مع التلاتة وبالصدفة كان واقف مدير المكان للاسف شخصية صعبة جدا وجه لنا اهانات مباشرة لحد انه اعتدى على شخصيا وسب وحاجة كده غير محترمة على الاطلاق المشكلة ان مافيش حد فى المكان ممكن الواحد يشتكيله نصيحة للى عايز يروح ماتتعملش مع اى حد فى المكان ده

تاريخ التجربة: يوليو 2018

حصلنا على صوره مع الدولفين بعد العرض

تاريخ التجربة: أكتوبر 2017
1  أشكر MarinaGerges
تمت كتابة التعليق في 29 يوليو 2017

عرض شيق ممتاز خاصة للاطفال من سن 5 سنوات وللكبار حاول ان تختار مقعد في الظل بعيدا عن الشمس والرؤيه من اعلي جيدة ايضا مدة العرض ساعه واحده من 3 الي 4

تاريخ التجربة: يوليو 2017
1  أشكر aymang322